Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Arctic Edge wyszło na ps2 :o nawet nie wiedziałem a był to mój ulubiony Motorstorm.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

mini zawalu serca mi dałeś, ale kartridż wyglada ok i odpala w 3DS

Pudełko z NSMB to widać, że amerykańskie, ale z EU okładką ;) albo ktoś przełożył, albo okładka drukowana

prawdopodobnie tak, gra za grosze z "uzywaka"

Opublikowano

Macio plus, ale zmień ten avatar nie dość, że total pospolity to jeszcze kilku klapków go miało chyba.

Opublikowano

Rivals jest świetny, śmigam już drugi raz, wbiłem platynę na PS4, ale dalej potrafię grać w to i grać :)

Watch Dogs nie ma startu do GTA, to wiadomo, ale nie jest źle. W miarę możliwości nie chcę sprzedawać żadnej z gier, tylko uzupełniać kolekcję.

Macio plus, ale zmień ten avatar nie dość, że total pospolity to jeszcze kilku klapków go miało chyba.

To tymczasowe, akurat przechodzę Maxa Payne'a na PC i mnie jakoś tak tchnęło ;)

Opublikowano

Kupiłem głownie dla steelboxa, samą grę scalakowałem na 360. Szkoda tylko, że sprzedawca na ebay'u nie wspomniał o wyłamanych uchwytach na instrukcje -.-.

A mówią, że tylko nasi rodacy na allegro mają problemy z pamięcią i zapominają o "detalach".

Opublikowano (edytowane)

Moj nowy zakup. Miala byc gra na Nintendo DS z amerykanskiego ebaya, niestety menda z InPost nie zastala mnie w domu i co zrobila? Zostawila awizo? NIE NIE, przeciez to za duza robota, rzucil paczke na skrzynke, zostawil i poszedl. Gdy wrocilem z wyjazdu zobaczylem tylko pusta koperte na skrzynce bo ktos zajumał gierke :(

1ypa3a.jpg

Edytowane przez Velius
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Dostawcy usług pocztowych mają obowiązek dostarczyć do rąk albo do skrzynki. To czy paczka jest z Polski czy z zagranicy nie ma nic do rzeczy. Swojego czasu 80% gier zamawiałem z UK.

Po takim numerze pojechałbym do ich siedziby i zrobił tam wejście smoka.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Moj nowy zakup. Miala byc gra na Nintendo DS z amerykanskiego ebaya, niestety menda z InPost nie zastala mnie w domu i co zrobila? Zostawila awizo? NIE NIE, przeciez to za duza robota, rzucil paczke na skrzynke, zostawil i poszedl. Gdy wrocilem z wyjazdu zobaczylem tylko pusta koperte na skrzynce bo ktos zajumał gierke :(

InPost na pewno ma gdzieś zapisane kto miał Ci tę felerną gre dostarczyć... nie ma co takich rzeczy odpuszczać