Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na 99% można to ustalić. Ci co dostarczają są zapewne podzieleni rejonami.

Opublikowano (edytowane)

InPost to straszne gunwno i ciągle z nimi problemy są. Jak kiedyś byłem na ich bazie to pełno jakiś żuli i meneli tam pracuje i pewnie stąd te problemy. Ja ogólnie trzymam się z daleka i stawiam na Pocztę Polską która ostatnio bardzo się poprawiła. BTW kupowałem parę rzeczy z Chin z gratisową wysyłką i PP traktowała to jako przesyłkę poleconą i mi ją awizowali wiec nie widzę problemu z przesyłką z zagranicy.

Edytowane przez czapa
Opublikowano

No ja nie moge. Dzwonilem do InPost "To nie my, to DHL doreczal". Dzwonie do DHL "To nie my, to Poczta Polska przejela na ostatnim etapie i z nimi musi Pan rozmawiac". Zaraz mi Poczta Polska powie ze to nie oni i musze z matka rozmawiac bo to jej wina.

Opublikowano

Olej ich i uderzaj do sprzedawcy - jeśli DHLem wysłane to  wszystkie rzeczy są ubezpieczone. Jak sprzedawca będzie kręcił to pamiętaj,  że ebay jest po twojej stronie i to on musi udowodnić że przesyłkę dostałeś.

Opublikowano

Moj nowy zakup. Miala byc gra na Nintendo DS z amerykanskiego ebaya, niestety menda z InPost nie zastala mnie w domu i co zrobila? Zostawila awizo? NIE NIE, przeciez to za duza robota, rzucil paczke na skrzynke, zostawil i poszedl. Gdy wrocilem z wyjazdu zobaczylem tylko pusta koperte na skrzynce bo ktos zajumał gierke :(

http://i58.tinypic.com/1ypa3a.jpg

Mi te szmaty zgubily paczke i generalnie maja to w (pipi)e.

Od 2 tygodni jestem zwodzony.

Ja pyerdole, zaorac to guwno.

Opublikowano (edytowane)

20zł za najlepszą konsole poprzedniej generacji? :obama: gratki

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

No ja nie moge. Dzwonilem do InPost "To nie my, to DHL doreczal". Dzwonie do DHL "To nie my, to Poczta Polska przejela na ostatnim etapie i z nimi musi Pan rozmawiac". Zaraz mi Poczta Polska powie ze to nie oni i musze z matka rozmawiac bo to jej wina.

Mi się listonosz zmieniał już kilka razy, ale każdy wrzucał awizo, nawet gdy to były jakieś listy z playasia czy videogamesplus. Do skrzynki nie wrzucali, chociaz by weszly.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ty to masz nerwy Czezky. Ja bym nigdy nie robil zdjec przy wlaczonym DS4. Bałbym sie ze sie rozładuje i nie pogram.

No dlatego pufa tak blisko TV stoi, pewnie zaraz będzie pada ładował podczas gry  :yao:

Opublikowano (edytowane)

xbox go.wno obesrane, ale za Chrono Cross musze da plusa. Ja mam wersje cyfrowa na ps3 i tego japonca od Ciebie, bo fizyczna kopia musi byc.

Ost musze dorwać, na allegro kilka lat temu pełno tego było w okolicach 100zł, a teraz bieda ;/

Edytowane przez Guernica
  • Plusik 1
  • Minusik 1