Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy w życiu. Nawet niektóre gierki które wyszły tylko w cyfrowej dystrybucji chętnie przygarnął bym w wersji retail.  

retail remastera rimejka oficjalnie tylko w japonii i w 720/30.  :beksa:

Przecież chyba jest jakieś wydanie azjatyckie z angielską wersja językową.

Opublikowano

Przecież chyba jest jakieś wydanie azjatyckie z angielską wersja językową.

no tak, ale tylko przez play asia i nie w wersji na current geny w 1080/60. 

Opublikowano (edytowane)

To prawda, jak konsola jest w dashu to jej praktycznie nie slychac, jednak jak gra leci z plyty i doczytuje dane to jest masakra. Jesli chodzi o wyglad to tu jest jeszcze gorzej niz z tym napedem.. a slim byl przeciez w porzadku.

Edytowane przez ssxx1
Opublikowano

Ale super gierki, U3, Ni Ma Kuni oraz pierwszy i trzeci Debil, to szczyty konsolowej zaje.bistości. PS3 is for the players. A oba Xcomy mam na backlogowej liście.

Opublikowano

Co prawda devile wymasterowalem na ps2, ale za 4 dyszki szkoda było nie wziąć. Marzy mi się jeszcze onimusha collection. Może z nową generacją capcom zlituje się i wydadzą te perełki w hd.

Opublikowano

Zamiast gry dostałem materac w ofercie PS+ :D

#sonytakiedobre

10553538_840088722708167_310983213556004

z zaoszczędzonych pieniążków zaś kupiłem KZ Mercenary w ofercie Deals of the week :)

10469916_840108906039482_431065651975082

Następny zakup 26/11 LBP3 tymczasem...

• Plusik 4
Opublikowano (edytowane)

O ja pjerdole :wub: dat RE 3 i Shemue i najlepsza konsola ever.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

@Dark_Pharmacist

Rozpierdoliłeś system kolego. :mog:

Kevin-Butler-Mind-Blown.gif

Można zamykać. :D

Edytowane przez suteq
Opublikowano

O kur.wa! Dark_Pharmacist wygrał taniec z królową balu! Piękny zestaw, piękne gierki. A to zafoliowane Shenmue... <wkłada rękę w spodnie> 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wszystkie gry w foliach, trochę żeś się wykosztował biorąc pod uwagę, że samo Shenmue w folii to ~80$ :)

Opublikowano

Powinny być bany za takie foty :( najlepszy resident evil w folii i to jeszcze na dreamcasta...

Gość Dark_Pharmacist
Opublikowano (edytowane)

Jaki masz kabelek do TV?

Jadę przez zwykłe rca, lecz podpięte nie do tv a do amplitunera. Procesory Faroudja w amli sporo poprawiają obraz, no i na tv podają już przez hdmi Bez tego byłaby bieda i dźwigałbym kineskop z piwnicy.

Edit. Procki Faroudji mają funkcję DCDi, która ze starszymi generacjami konsol na nowych tv robi mniej więcej coś takiego:

faroudja-dvp-3000-dcdi-example.jpg

Edytowane przez Dark_Pharmacist
  • Plusik 2