Hubert249 4 285 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) Dark poka ampa. DC jedna z najlepszych konsol ever. Pamiętam jak dziś ten szok po przesiadce z PSOne. Calibur, V- Rally 2, Code Veronica, CT no i Shenmue z zaglądaniem do każdej szuflady i łażeniu po wsi Aleś we mnie obudził wspomnienia, dzięki! Edytowane 17 listopada 2014 przez chris85 Cytuj
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) Kiedyś w hc roomach wklejałem chyba to zdjęcie, jeszcze bez ustawionych konsol. Ampli to STR-DA3700ES. Poglądowo amli wygląda tak: Sory, nie mam w tej chwili jak zrobić foty z bliska, bo mam dość ciemno w salonie i przydałby mi się do tego dzień. Jak wbijesz na mój forumowy profil to tam jest zdjęcie też całości już z konsolami i w maksymalnie dużym świetle jakie byłem w stanie zaświecić. Edytowane 17 listopada 2014 przez Dark_Pharmacist 3 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Same bogacze na forum. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Praca albo CW temat...trzeba wybrac Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) PETARDA kolego, PETARDA. Tych gier bym chyba nigdy z folii nie wyciągnął i grał z backupów. Piękny zestaw! Aż wstyd teraz wrzucać swoje zakupy, no ale z dzisiaj - skromne pudełka dla Jedynego. A jutro odbieram trochę retro gratów. Edytowane 17 listopada 2014 przez ping 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MatekDM 1 300 Opublikowano 17 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 listopada 2014 @Dark_Pharmacist Co za cudo! Wow! Dreamcast i nówki w folii, to Shenmue, ten Resident - kopara opada! :O Genialny zestaw, aż przyjemnie oglądać TAKIE zdjęcia. Aż głupio teraz coś wrzucać. Tu moje małe zakupy z dzisiaj - to po prawej w folii to jakaś dodatkowa mapa do Lords of The Fallen. 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 17 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 listopada 2014 A jednak część retro dziś zjechała bez potrzeby gnania na pocztę. Przepraszam za double post, ale właśnie oddelegowałem kuriera: DSi w miętowym stanie. Początkowo miał zostać sprzedany na pchlim, ale pomimo tego, że mam drugiego w identycznym kolorze, ten jest tak śliczny (folie na ekranach, zero skaz), że zostawie sobie go na zapas. Lord of Apocalypse miałem ograć już dawno temu, ale jakoś nie było okazji na zakup. Teraz powolutku zacznę się rozglądać za Vitą TV, bo ciężko mi się gra na handheldach - skoro jest alternatywa, trzeba korzystać Wave Race - wiadomo. Magia Nintendo. Pac Man World - fenomenalny, choć niedoceniony platformerek, bardzo chciałem go mieć. Do tego Hermie Hopperhead w ramach eksperymentu. Ostatnie trzy tytuły to Suikoden II w nietypowym wydaniu PS One Books (opakowanie typu slim), tym oto zakupem stałem się posiadaczem wszystkich trzech japońskich wydań Suiko II. Final IX oczywiście w miętowym stanie, do kolekcji fajnali (nie miałem japończyka) - płyty lustereczko, w środku wszystkie papierki, spine card, miodzio . No i najbardziej dokokszona wersja Metal Gear Solid, wydanie Integral zawierające VR Missions i masę poprawek względem premierowego wydania. O dziwo gra ma angielski dub i napisy do wyboru - japoński/angielski. Tego wydania też mi brakowało do zbioru. Śliczny trzypłytowiec. Chętnych na zakup ostrzegam - gra nie ruszy na europejskiej konsoli z chipem (chyba, że są jakieś specjalne, ukrywające region konsoli, na mojej nie działa oprócz łażenia po menu, na szczęście mam też japończyki). 15 Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Myslalem nad tym dsi, ale opisales go jako niezle zniszczonego ;p Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 "Rysy na obudowie i stan dobry" w moim przypadku to nie jest konsola wyglądająca jak wyciągnięta ze śmietnika, tylko po prostu jakieś drobne przetarcia wynikające z normalnego użytkowania - mam inne niż allegrowe kryteria oceniania . Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 @Dark_Pharmacist Co za cudo! Wow! Dreamcast i nówki w folii, to Shenmue, ten Resident - kopara opada! :o Genialny zestaw, aż przyjemnie oglądać TAKIE zdjęcia. Aż głupio teraz coś wrzucać. Tu moje małe zakupy z dzisiaj - to po prawej w folii to jakaś dodatkowa mapa do Lords of The Fallen. Zazdroszczę dzisiejszej nocy. Grańsko będzie pyszne. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 spider-man i CoD4 kupione z promocji empik.com po 11zł, Midnight i Fuel kupione do kolekcji wyscigów. Diabolo w lepszej wersji - moje pierwsze spotkanie z tą seria. 4 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 CoD4 kupione z promocji empik.com po 11zł Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Ten MGS Integral mnie zaintrygował. Na liście do kupienia mam VS Missions ale chyba skuszę się na tego japońca bo wydanie zacne, a jeszcze na plus ang audio. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 (edytowane) To ja tu chyba nie mam co robić, no ale małe a cieszy A zestawiku tylko koledze pozazdrościc Edytowane 18 listopada 2014 przez Krzysztof Tomczak 4 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Wlasnie byl u mnie listonosz. Nowy zakup z allegro. Na szczescie Pokemon i Bakugan oryginaly, ale Lost in Blue 2 musze odeslac bo to bezczelny bootleg. 3 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Z kolorów LiB i umiejscowienia loga konami + ratingu ESRB aż gryzie w oczy bootlegowością. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 990 Opublikowano 18 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 listopada 2014 Ostatnio kupione na PSXa: 20 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 (edytowane) U mnie dziś też psxowo. Driverek drugi, Darkstone o którym bardzo marzyłem, Street Skater 2 którego zawsze szanowałem i Blazing Dragons - grę zobaczyłem pierwszy raz przy okazji opisu w PlayStation Plus. Bardzo chciałem w nią zagrać, jednak niestety, nawet najlepsi dostawcy na giełdzie nie mieli verbatimka z tym cudownym tytułem. Od poszukiwań upłynęło już dobre 16 lat, aż w końcu zlądował u mnie oryginał w pięknym stanie. Oprócz tego Gameshark na Nintendo + gra o Snowboardzie. Po co Gameshark? Ano mam japońskiego N64 i amerykańskie gry latają na nim bez problemu, jeśli wyłamię w nim dwa elementy kryjące się w slocie na cartridge. Jako, że nie mam ochoty na dewastowanie konsolki, kupiłem sobie Gamesharka by traktować go jako przelotkę (kształt jest uniwersalny, więc można go włożyć do japońskiej jak i amerykańskiej konsoli). Edytowane 18 listopada 2014 przez ping 6 Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Wlasnie byl u mnie listonosz. Nowy zakup z allegro. Na szczescie Pokemon i Bakugan oryginaly, ale Lost in Blue 2 musze odeslac bo to bezczelny bootleg. Sorry ale to gołym okiem widać, nie było fotek? U mnie skromnie, za grosze wyrwana całkiem fajna karcianka. Mam nadzieje ze to A zejdzie po przetarciu spirytem, jak nie to mam zapasowe pudełka po szrotach. 4 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Jak nie spirytem to izopropanolem. Jak kupowałem u brudasów z allegro, to było to obowiązkowe narzędzie czyszczące. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Sorry ale to gołym okiem widać, nie było fotek? Jakis zaspany bylem jak to bralem, na szczescie sprzedawca w porzadku i nie robi problemow (jak na razie przynajmniej). Nawet wypytal mnie przez telefon na co zwracac uwage przy piratach bo chce uniknac takiej sytuacji w przyszlosci. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Chociaż tyle. Dziwi mnie że jest tyle podróbek na allegro, na amerykanskim ebay jak robiłem zakupy, to uważałem, ale nigdy nie trafiłem na pirata na żadnej aukcji. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Z kolorów LiB i umiejscowienia loga konami + ratingu ESRB aż gryzie w oczy bootlegowością. Ze kolory i logo ESRB to prawda, ale co jest nie tak z logiem Konami? Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Jest za blisko brzegu okładki, do tego same logo ma niewłaściwe proporcje - "KONAMI" zaczyna się zbyt blisko krawędzi czerwonego pier.dolnika. Nikt w firmie nie puściłby czegoś takiego do druku. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Na oryginale logo jest w tym samym miejscu, ale faktycznie oryginal ma troche ladniejszy kolor a nie takie jaskrawe nie wiadomo co. I litera K jest przesunieta w prawo o milimetr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi