Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dark poka ampa. 

DC jedna z najlepszych konsol ever. Pamiętam jak dziś ten szok po przesiadce z PSOne. Calibur, V- Rally 2, Code Veronica, CT no i Shenmue z zaglądaniem do każdej szuflady i łażeniu po wsi :D Aleś we mnie obudził wspomnienia, dzięki! 

Edytowane przez chris85
Gość Dark_Pharmacist
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś w hc roomach wklejałem chyba to zdjęcie, jeszcze bez ustawionych konsol.

DSC_0170.jpg

Ampli to STR-DA3700ES. Poglądowo amli wygląda tak:

203537.jpeg

Sory, nie mam w tej chwili jak zrobić foty z bliska, bo mam dość ciemno w salonie i przydałby mi się do tego dzień. Jak wbijesz na mój forumowy profil to tam jest zdjęcie też całości już z konsolami i w maksymalnie dużym świetle jakie byłem w stanie zaświecić.

Edytowane przez Dark_Pharmacist
  • Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

PETARDA kolego, PETARDA.

Tych gier bym chyba nigdy z folii nie wyciągnął i grał z backupów.

Piękny zestaw!

Aż wstyd teraz wrzucać swoje zakupy, no ale z dzisiaj - skromne pudełka dla Jedynego.

Quk7UhFl.jpg

A jutro odbieram trochę retro gratów.

Edytowane przez ping
  • Plusik 4
Opublikowano

"Rysy na obudowie i stan dobry" w moim przypadku to nie jest konsola wyglądająca jak wyciągnięta ze śmietnika, tylko po prostu jakieś drobne przetarcia wynikające z normalnego użytkowania - mam inne niż allegrowe kryteria oceniania ;).

Opublikowano

@Dark_Pharmacist

Co za cudo! Wow! Dreamcast i nówki w folii, to Shenmue, ten Resident - kopara opada! :o Genialny zestaw, aż przyjemnie oglądać TAKIE zdjęcia.

Aż głupio teraz coś wrzucać. Tu moje małe zakupy z dzisiaj - to po prawej w folii to jakaś dodatkowa mapa do Lords of The Fallen.

3v883kk90jqx.jpg

Zazdroszczę dzisiejszej nocy.

Grańsko będzie pyszne.

Opublikowano (edytowane)

U mnie dziś też psxowo.

ebImvKj.jpg

Driverek drugi, Darkstone o którym bardzo marzyłem, Street Skater 2 którego zawsze szanowałem i Blazing Dragons - grę zobaczyłem pierwszy raz przy okazji opisu w PlayStation Plus. Bardzo chciałem w nią zagrać, jednak niestety, nawet najlepsi dostawcy na giełdzie nie mieli verbatimka z tym cudownym tytułem. Od poszukiwań upłynęło już dobre 16 lat, aż w końcu zlądował u mnie oryginał w pięknym stanie.

Oprócz tego Gameshark na Nintendo + gra o Snowboardzie. Po co Gameshark? Ano mam japońskiego N64 i amerykańskie gry latają na nim bez problemu, jeśli wyłamię w nim dwa elementy kryjące się w slocie na cartridge. Jako, że nie mam ochoty na dewastowanie konsolki, kupiłem sobie Gamesharka by traktować go jako przelotkę (kształt jest uniwersalny, więc można go włożyć do japońskiej jak i amerykańskiej konsoli).

Edytowane przez ping
  • Plusik 6
Opublikowano

Wlasnie byl u mnie listonosz. Nowy zakup z allegro. Na szczescie Pokemon i Bakugan oryginaly, ale Lost in Blue 2 musze odeslac bo to bezczelny bootleg.

Sorry ale to gołym okiem widać, nie było fotek?

U mnie skromnie, za grosze wyrwana całkiem fajna karcianka. Mam nadzieje ze to A zejdzie po przetarciu spirytem, jak nie to mam zapasowe pudełka po szrotach.

121pp5k.jpg

• Plusik 4
Opublikowano

Sorry ale to gołym okiem widać, nie było fotek?

Jakis zaspany bylem jak to bralem, na szczescie sprzedawca w porzadku i nie robi problemow (jak na razie przynajmniej). Nawet wypytal mnie przez telefon na co zwracac uwage przy piratach bo chce uniknac takiej sytuacji w przyszlosci.

Opublikowano

Chociaż tyle. Dziwi mnie że jest tyle podróbek na allegro, na amerykanskim ebay jak robiłem zakupy, to uważałem, ale nigdy nie trafiłem na pirata na żadnej aukcji.

Opublikowano

Jest za blisko brzegu okładki, do tego same logo ma niewłaściwe proporcje - "KONAMI" zaczyna się zbyt blisko krawędzi czerwonego pier.dolnika. Nikt w firmie nie puściłby czegoś takiego do druku.