Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 190 Opublikowano 21 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 MAM, W KOŃCU MAM, PO TYLU LATACH Niech tylko nadejdzie noc i w końcu zasmakuję tego rzekomego mesjasza. Przy tym próbuję wszystkich sposobów by zapomnieć ile mnie to kosztowało. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ha, czułem że chodzi o Metroidka. Piękny zakup, zazdroszczę. Muszę se kiedyś kupić Snesa z tym klasykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Po nadrobieniu zaległości z Wii przyszedł w końcu czas na: I na początek parę prawilnych ex'ów: TYLKO XBOX 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 MAM, W KOŃCU MAM, PO TYLU LATACH Ale PAL więc niekompletne doznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Biały Dual 4ty zakupiony jakiś czas temu pad do mojego master race (tak pod kolor obudowy).I jeszcze nieodpakowany czerwony do PS4 - co ciekawe, na obrazkach prezentuje się średnio, ale na zywo ta czerwień sukcesywnie uwodzi. Świetnie wygląda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Myslalem, ze juz nigdy sie nie doczekam przesylki. Niestety pudelko ma pekniecie z przodu ale i tak ciesze sie i nie moge sie doczekac jak pierwszy raz zabiore sie za przejscie gry. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 @Sylvanie - a ten ci się podoba? Moim zdaniem bomba, na święta sobie kupię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Gdzie go można dorwać? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Pewnie w dobrych sklepach z konsolami, choćby w Electronic Dreams. Cena straszna, no ale to w końcu sprzęt dla elity Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 weekend czas zacząć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Hah, PROpsuję takie zakupy, ale tez przebijam.#ShoRyuKenHadoukenStwierdziłem, że nie ma się co rozdrabniać z zakupami w segmencie growym w listopadzie i bawić się w "co wybrać", zatem sprawiłem sobie przedwczoraj 4 gry. W łikend dorwę jeszcze nowego CoD'a i będzie komplet.- Pierwszy Dragon Age skradł kilkadziesiąt godzin mojego czasu, ponieważ zachwycił postaciami (kapitalny Loghian, całkowicie odmiennie, równie znakomicie nakreślony w książce - którą notabene polecam, oba tomy zresztą), systemem, klimatem, całą brutalną otoczką. Szkoda, że na konsolach ta gra ma tak tragiczną animację. Druga część zbierała srogie razy od wielu graczy, ale mnie niezwykle się podobała, platynę aż w niej zdobyłem. Liczę zatem, że Inkwizycja dostarczy niezapomnianych przeżyć i oby nie skończyło się jak z serią Dead Space - znakomite dwie pierwsze odsłony trylogii, a następnie wyraźny spadek formy.- Mam wszystkie asasyny na półce. Nie żebym był jakiś specjalnym ich fanem, ale seria trzyma niezły poziom. Unity podobno ma problemy z animacją, sporo błędów, ale przypomniałem sobie zaliczone niedawno, znakomite The Bureau, które działało w 16 k/s, a powinno spokojnie w co najmniej 40 klatkach, a dostarczyło mi ogrom zabawy. Zobaczymy czy gracze nie wyolbrzymiają problemu. Choć rzecz jasna każda gra, a co dopiero tytuł takiego kalibru, powinny ukazywać się w pełni dopracowane, by nie było sytuacji jak w Bugfieldem 4, DriveKrapem, czy właśnie z nowymi waśniami zabójców z templariuszami.- Far Kraj II był piękny, ale miał kiepski szkielet (te punkty kontrolne i dojazdy). Kontynuacja wygenerowała olbrzymie pokłady frajdy z czasu spędzonego przed TV. Nie była już aż tak urodziwa, ale czasami gra potrafi się innymi elementami obronić - patrz fenomenalne Front Mission Trzy i Castlevania: SotN. FC 4 to podobno poprzedniczka na zero - jedynkowych anabolikach (podobnie, ale więcej, ładniej), wiec liczę na kilkanaście godzin świetnej zabawy.- GTA V jest wybornym zwieńczeniem poprzedniej generacji, a postać Trevora na lata zapadnie graczom w pamięć. Sukcesy kolejnych reedycji powodują odgrzewanie kolejnych kotletów. Nie ma co psioczyć. Kto nie chce, niech nie kupuje. Istotne, że gracze mają wybór. Ja z przyjemnością ukończyłem po raz kolejny TR, Metro, Diablo III, TLoU w lepszej szacie, a teraz to samo zrobię z GTA V. Szkoda tylko, że lekkie odświeżenie gry sprzed roku (umówmy się, wyższa rozdzielczość, nieco więcej obiektów, bądź nowy tryb nie jest reedycją na miarę RE z PSX na GC) bije po portfelu równie skutecznie co nowy tytuł. Jednak w tym przypadku mam pewniaka w materii zabawy na najwyższym poziomie.Ogram po trochu je w najbliższym czasie i zdam relację. Edytowane 22 Listopada 2014 przez Sylvan Wielki 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Sony takie dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 ooo czyli za tydzien pojde po te niebieska koszulke - fajna, bedzie w sam raz na rower czy na hale by pograc w pilke Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Te fanty dostaje się za posiadanie aktywnego ps plusa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Te fanty dostaje się za posiadanie aktywnego ps plusa ? Za plusa jest niebieska koszulka i smycz, lbp za zdobycie kompletu pieczątek na miejscu. 7 za gierki, 1 za odpowiedź na pytania (koleś Ci praktycznie podaje odp.), 1 za zdjęcie w budce i na fejsie i jedna za... Śpiewanie w singstar Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dziena za odpowiedź. W takim razie czekam, aż zawitają do Warszawy i ruszam obadać,czy bloodborne zachęci mnie do ponownego zakupu tzw. 'nadkonsoli' . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Sylwan twój styl pisania jest tak nudny, że może spróbuj sił w pe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Blubi jak ja czasem kocham takie bomby prawdy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Moje zakupy sprzed kilku tygodni. Mialem sie nie dzielic bo troche smierdzi rakiem ale F that. Jeszcze mnie kusi na Dragon age ale jak ma na razie lezec i swiecic na polce jak alien farcry czy lord to na razie sie wstrzymam. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Coś dla koneserów w zalewie tego rakowego gównaGodzilla mega pozytywne zaskoczenie.Takiej gry o starciach wielkich potworów szukałem,a multi na 3(można na 4,ale mam tylko 3 pady) osoby nadaje się idealnie do piwka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 O matko, DD w czerwonym pudełku! Super! Mnie dzisiaj naszła ochota na Turok Evolution, oczywiście na Gamecuba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Soban, móglbyś napisać jaki jest ten Bomberman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Multi jest normalne bombermanowe + kilka dodatkowych wariacji. Single to taka średniawa. Jak kupować to tylko dla multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 No ku.rwa, wiadomo conje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi