Soban 4 044 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 Straszny random jest z kupowaniem gier na gacka w PL. Czasem wyskoczy prime za 60zł lub inne rarytasy,ale przeważnie to jest stały zestaw gier na allegro.Cieszę się,że dzisiaj dorwałem premierówkę 3xA Billy Hatcher and the Giant Egg,bo na alle od dawna wisi tylko platyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 No, pamiętam Luigi Mansion szły za 20 zł parę lat temu, a teraz stówka. Z grami Ninny to zawsze zagadka. Szkoda że Paper Mario jak był drogi, tak dalej jest Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 No nie jest lekko z grami na GCN, na aukcjach daną gierkę na PS2 masz po kilkanaście sztuk do wyboru za 15zł, a na Gacka tylko jedna sztuka w średnim stanie za 85zł. Na Tablicy nie lepiej. A ostatnio myślałem że się popłaczę. Taka sytuacja, koleś wystawił dość dużo gierek na Gacka, przyglądam się z bliska i widzę że one wszystkie mają zmasakrowane okładki i pudełka. Zapewne zalane wodą. Pewnie jakaś powódź czy coś. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hav7n 5 936 Opublikowano 24 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Na ten rok juz chyba koniec z duzymi premierami wiec wstawie moje zakupy z ostatnich kilku miesiecy 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=lYXZQ19KNkc Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 ależ okropne są te xbonowe grzbiety okladek 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 cebulowe gta za 151zł i keczup i kawa rozpuszczalna na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 plusik za kule Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Zaszalałem dzisiaj i też się pochwale: Co prawda multiplatformy ale gry to gry. Holmes na PC za 54zł a obok na PS4 za 239zł . Nie powiem Cena na PS4 kusząca ale wole wersje PC, w dodatku w bogatszej wersji z książeczką - poradnik , i w ładnej grubej oprawie. Za 54 zł warto IMO, tak samo Ethana za Artbooka, chyba wiem gdzie na wyjazd wiosenny się udam - pozwiedzać te okolice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 24 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 (edytowane) Nareszcie doszla gierka z Kanady. Szla cale 3 dni robocze. Duzy plus dla Videogamesplus.ca. Bardzo ladne wydanie "Launch Edition" chociaz moim zdaniem 10$ za drogie jak na standardy USA, ale i tak warto. Edytowane 24 listopada 2014 przez Velius 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Super zakup Velius; ja mam w planach na styczeń. btw VG+ wysłało paczkę bezpośrednio z Kanady? bo jak ostatni raz u nich zamawiałem, to przesyłka była nadana z Brukseli (dzięki czemu ominęła urząd celny) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Nareszcie doszla gierka z Kanady. Szla cale 3 dni robocze. Duzy plus dla Videogamesplus.ca. Bardzo ladne wydanie "Launch Edition" chociaz moim zdaniem 10$ za drogie jak na standardy USA, ale i tak warto. http://i60.tinypic.com/1232rd5.jpg http://i60.tinypic.com/3134zts.jpg Będziesz ustawiał tarota? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 (edytowane) Super zakup Velius; ja mam w planach na styczeń. btw VG+ wysłało paczkę bezpośrednio z Kanady? bo jak ostatni raz u nich zamawiałem, to przesyłka była nadana z Brukseli (dzięki czemu ominęła urząd celny) Z tego co widze na kopercie to Canada --> EU --> PL. Pewnie wysylaja sami sobie do magazynu w EU (musieli nabyc jakas filie czy co) i potem do PL dzieki czemu cło nas nie dotyczy. Super. Sprobuje u nich kupic Nintendo 3DS NEW i to moze byc nowy piekny rozdzial w moim zyciu gracza. @Zdunek: Tak, jak zdobede Tarot Set #1 z Ultimaxa Edytowane 24 listopada 2014 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 w końcu mam przygoda w Los Santos ciągle przede mną, nic nie czytałem nic nie oglądałem nie wiem nic! Będzie akurat na jeszcze dwa tyg zwolnienia. Cena okrągłe 50 zł. ch.uj że przekręcone 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Hav3n ty zbierasz wszystkie gierki na xone czy sprzedajesz po przejściu chociaż te do których na pewno nie wrócisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Sprzedaje Na tym zdjeciu brakuje juz kilku gierek ktorych sie wczesniej pozbylem - Metro:Redux, Rayman Legends, Destiny czy Titanfall. Chociaz takiego Titana kupilem pozniej cyfrowo bo niektore gry warto jest miec na zawsze na dysku. Taki sam plan mam co do Diablo 3 tylko czekam ja jakas promocje na Live. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 No jasne że czasem warto coś zatrzymać. Ja tak robię z większością gier na 3ds i wii u bo ich ceny nie lecą na łeb po miesiącu. Z gier na ps4 na razie nic nie było warte zachowania poza diablo, fifa 15, call of duty i dragon age nic z tego roku nie zachowam. 3 z tych gier z powodu multi a dragon age dlatego że goty. No może far cry 4 jeszcze ale tylko jeżeli multi będzie miodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Ale te europejskie wersje maja obrzydliwe znaczki USK. Strasznie to wyglada. Ale zakup dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 To usk jest straszne. Jak można tak szpecić okładkę ? Najważniejsze że gra po angielsku i w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Jak bym był typem od wydawania chińskich bajeczek w formie growej, to bym zadbał o to, że po drugiej stronie okładki jest to samo, ale bez znaczków ratingowych i innych pierdów. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Już instrukcji nie chcą dawać a Ty piszesz tutaj o podwójnej okładce Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 A co za różnica chyba nie stawiacie tych gier na półce w taki sposób aby każdą okladke widać. I tak tylko grzbiet wystaje:). BTW fajna gra? Zastanawiałem się nad zakupem w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Niby nie przeszkadza jednak mogli dać subtelny znaczek jak wersje NTSC. A co do gry to nie wiem jeszcze. Pewnie w weekend znajdę więcej czasu żeby zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 A co za różnica chyba nie stawiacie tych gier na półce w taki sposób aby każdą okladke widać. I tak tylko grzbiet wystaje:). BTW fajna gra? Zastanawiałem się nad zakupem w styczniu. No niestety. Jak sobie czasem przeglądam gry, to czasami potrafią być tak piękne artworki (głównie japończyki), że aż żal, że nie da się tego rozsądnie wyeksponować . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi