Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

No nie jest lekko z grami na GCN, na aukcjach daną gierkę na PS2 masz po kilkanaście sztuk do wyboru za 15zł, a na Gacka tylko jedna sztuka w średnim stanie za 85zł. Na Tablicy nie lepiej. A ostatnio myślałem że się popłaczę. Taka sytuacja, koleś wystawił dość dużo gierek na Gacka, przyglądam się z bliska i widzę że one wszystkie mają zmasakrowane okładki i pudełka. Zapewne zalane wodą. Pewnie jakaś powódź czy coś. Smutne.

Zaszalałem dzisiaj i też się pochwale:

d097a6bd74e26132m.jpg

Co prawda multiplatformy ale gry to gry.

Holmes na PC za 54zł a obok na PS4 za 239zł :D. Nie powiem Cena na PS4 kusząca :D ale wole wersje PC, w dodatku w bogatszej wersji z książeczką - poradnik ;), i w ładnej grubej oprawie. Za 54 zł warto IMO, tak samo Ethana za Artbooka, chyba wiem gdzie na wyjazd wiosenny się udam - pozwiedzać te okolice ;)

• Plusik 1

Nareszcie doszla gierka z Kanady. Szla cale 3 dni robocze. Duzy plus dla Videogamesplus.ca. Bardzo ladne wydanie "Launch Edition" chociaz moim zdaniem 10$ za drogie jak na standardy USA, ale i tak warto.

http://i60.tinypic.com/1232rd5.jpg

http://i60.tinypic.com/3134zts.jpg

Będziesz ustawiał tarota?

Super zakup Velius; ja mam w planach na styczeń. btw VG+ wysłało paczkę bezpośrednio z Kanady? bo jak ostatni raz u nich zamawiałem, to przesyłka była nadana z Brukseli (dzięki czemu ominęła urząd celny)

Z tego co widze na kopercie to Canada --> EU --> PL. Pewnie wysylaja sami sobie do magazynu w EU (musieli nabyc jakas filie czy co) i potem do PL dzieki czemu cło nas nie dotyczy. Super. Sprobuje u nich kupic Nintendo 3DS NEW i to moze byc nowy piekny rozdzial w moim zyciu gracza.

@Zdunek:

Tak, jak zdobede Tarot Set #1 z Ultimaxa :D

Edytowane przez Velius

Sprzedaje :) Na tym zdjeciu brakuje juz kilku gierek ktorych sie wczesniej pozbylem - Metro:Redux, Rayman Legends, Destiny czy Titanfall. Chociaz takiego Titana kupilem pozniej cyfrowo bo niektore gry warto jest miec na zawsze na dysku. Taki sam plan mam co do Diablo 3 tylko czekam ja jakas promocje na Live.

No jasne że czasem warto coś zatrzymać. Ja tak robię z większością gier na 3ds i wii u bo ich ceny nie lecą na łeb po miesiącu. Z gier na ps4 na razie nic nie było warte zachowania poza diablo, fifa 15, call of duty i dragon age nic z tego roku nie zachowam. 3 z tych gier z powodu multi a dragon age dlatego że goty. No może far cry 4 jeszcze ale tylko jeżeli multi będzie miodne.

A co za różnica chyba nie stawiacie tych gier na półce w taki sposób aby każdą okladke widać. I tak tylko grzbiet wystaje:).

BTW fajna gra? Zastanawiałem się nad zakupem w styczniu.

No niestety. Jak sobie czasem przeglądam gry, to czasami potrafią być tak piękne artworki (głównie japończyki), że aż żal, że nie da się tego rozsądnie wyeksponować :).