Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ale te europejskie wersje maja obrzydliwe znaczki USK. Strasznie to wyglada. Ale zakup dobry.

To jest niemiecki najszpetniejszy znaczek. Reszta europy ma schludne, niewielkie marki.

Opublikowano

Najgorsze jest to, że Nintendo szpeci tym USKiem swoje piękne kolekcjonerki. Żeby chociaż wyspiarze mieli oddzielne pudełka, ale nie!

Opublikowano

Dobrze że nie poszli śladem paczek papierosów i nie przysłonili połowy okładki :)

Opublikowano

To jest niemiecki najszpetniejszy znaczek. Reszta europy ma schludne, niewielkie marki.

Jakos jak zamawiam limitki z ultimy/amazon.co.uk to przychodza z tym USK. Ale wiekszosc standardowych wersji owszem ma je bez tego USK.

Dobrze zbierac wersje NTSC, przynajmniej kazda wyglada tak samo :platinum:

Opublikowano

Ale nie wspierasz naszego rynku więc przez Ciebie wszyscy na tym tracimy ;)

Opublikowano

Ale kogo nie wspiera? Panów Zenków co robią import  na własną rękę i sprzedają na Allegro w cenach droższych niż powinien? Czy może złodziei i oszustów z Ultimy, co nie realizują wszystkich bonusów które  się klientowi przy danej grze należą?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyszla paczuszka z Japonii, wszystko dzieki kypq, dzieki za cynk. Niska cena, do tego full soundtrack na kilku CD oraz pieknie zrobiona edycja Senrana. Dodatkowo Layton , zakupiony od Bjałego z tego forum, dzieki również. Teraz wszystkie laytony na DS sa na półeczce.

5foi92.jpg

2eluhbr.jpg

30li5x2.jpg

Opublikowano

2900 yenow to mniej niz 100zl, wiec wyszla 2x taniej niz standardowa edycja ^_^

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie zakupy - wymieniłem headset na coś lepszego i dokupiłem, IMO, najładniejszego pada do Xone jaki wyszedł - na żywo prezentuje się rewelacyjnie. Ma trochę zmieniony krzyżak (nie wiem, jakoś większy klik, lepiej się go wciska), troszkę inny materiał gałek analogowych (są bardziej chropowate, przez co lepiej na nich palce siedzą) i mam wrażenie, że bumpery jakby lepiej odbijają (też mają taki wyraźny, twardy klik, niezależny od miejsca w którym go naciśniemy). Ogólnie jestem mega zadowolony - dbanie o detale najwyższej klasy.

Headset ma alternatywny panel sterujący, którym dodatkowo możemy wzmocnić basy, a efekt jest rewelacyjny. Ma też doczepiany mikrofon, ale nie uchwyciłem go na zdjęciach. Szkoda mi zdejmować te folie (ale będę musiał, bo słabo to wygląda) - wygodne i świetnie grające. Nie mam specjalistycznej wiedzy o słuchawkach, ale lepszych jeszcze nie miałem, a różnica między nimi, a moimi JBLami E40 BT w przypadku słuchania muzyki jest ogromna. Na korzyść Turtle Beach. Znakomicie się sprawdzają jako headset, nieporównywalnie lepiej od tego dedykowanego sprzętu Microsoftu.

f2lbw8rmm8xk.jpg

bnq203p44nk9.jpg

Więcej zdjęć w spoilerze :)

3nvhmo83x5y0.jpg

37dz01twt6wh.jpg

kikad6bhu3oj.jpg

i7xsaixpd3uj.jpg

cn9o1vh5bp6k.jpg

73ftuj0pyd69.jpg

n2dxm9h4otmd.jpg

zbrdymfev3rt.jpg

hlloruwklnsq.jpg

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Pady od Xone mają taki fajny design, że nawet ochlapane farbą pewnie wyglądałyby dobrze :P

Opublikowano

Jak to jest z tymi słuchawkami? Każde się nadadzą do takiego pada czy musi być przejściówka? A może w ogóle tylko specjalne HS będą działać?

Chciałbym wiedzieć przed zakupem konsoli czy moje obecne by się nadały czy jednak to dodatkowy koszt.

Pad wygląda fenomenalnie.

Opublikowano

Serio? Mi się kompletnie nie podoba. Strasznie tandetne te wzorki.

Opublikowano

Słabizna ten pad, jak z odpustu, najlepiej się prezentuje ten biały z bundla z SO.

Opublikowano

szczerze fajny jakbym miał tych kilka lat mnie a teraz to design troszkę dziecinny i po pierwsze nie pasowałby mi do salonu i rzucał w oczy gościom no i ogólnie by się ze mnie znajomi nabijali. Uważam że czarny pad od Xone jest piękny i taki ja sobie kupie.