Zdunek 1 121 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Biała najpiękniejsza, wiadomo. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Piękny padzik. Mnie się najbardziej podoba biały, niebieski od Grzegorzo i ten z Titanfalla. Z Soniaczowych lubię wszelkie przeźroczyste i kamuflażowe. Fajnie jak jest bogaty wybór kolorów, a nie tylko czarny i biały. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 ten pad z coda nie podoba mi sie, ten niebieski camo calkiem fajny tak samo jak wersja zielona ktora na zywo jeszcze lepiej sie prezentuje Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 proponuje ponownie założyć oddzielny temat na PSE i tam wrzucać wszystkie zdjęcia padów do XBO A tak serio, to również nie podobają mi się pady z nabazgranymi małymi cyferkami i symbolami, piękno tkwi w prostocie koncepcji tak jak w powyższym padzie czy w tej niebieskiej wersji 1 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Faktycznie na tych słuchawkach słychać z której strony do nas walą ? Pewnie, że tak. Słychać też wiele innych rzeczy. W życiu nie słyszałem tak dokładnie poszczególnych instrumentów podczas odtwarzania muzyki, jak też np. w czasie gry w Halo co chwilę odwracałem się do tyłu, bo autentycznie byłem przekonany, że ktoś wchodzi do pokoju. Dźwięki są z każdej strony, a efekt jest fenomenalny Jak to jest z tymi słuchawkami? Każde się nadadzą do takiego pada czy musi być przejściówka? A może w ogóle tylko specjalne HS będą działać? Chciałbym wiedzieć przed zakupem konsoli czy moje obecne by się nadały czy jednak to dodatkowy koszt. Pad wygląda fenomenalnie. Tak, nadadzą się wszystkie słuchawki, ALE musisz kupić sobie do nich adapter do pada. http://www.redcoon.pl/B519030-Microsoft-Xbox-One-Headset-Adapter_Zestawy-s%C5%82uchawkowe Inaczej to nie zadziała. szczerze fajny jakbym miał tych kilka lat mnie a teraz to design troszkę dziecinny i po pierwsze nie pasowałby mi do salonu i rzucał w oczy gościom no i ogólnie by się ze mnie znajomi nabijali. Uważam że czarny pad od Xone jest piękny i taki ja sobie kupie. Nie przejmuje się takimi rzeczami, jak to, co powiedzą moi znajomi. Akurat ten temat jest im od dawna znajomy i przychodząc do mnie i tak zmagają się z widokiem plakatów, figurek, czy innych dziesiątek pudełek z grami, które mam w pokoju, więc po przyjściu do salonu kompletnie ich nie dziwią tego typu akcesoria. Ja uwielbiam takie wykonanie, im więcej pracy ktoś w to włoży, tym bardziej doceniam, a przy tym padzie graficy się niesamowicie postarali. Jest tutaj kilka smaczków czy detali (ot, jak choćby ten uśmieszek). ja tam nadal czekam na białą wersję do kupienia osobno. Ja też i z wielką chęcią w niego wtedy zainwestuje. Biały jest śliczny po prostu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Mi się tylko czarny podoba, reszta odpust. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 (edytowane) Pora na podsumowanie listopada. W tym miesiącu trochę nietypowo, a to za sprawą Tiki - figurki, która spodobała mi sie od pierwszych chwil. Jest świetna! Żeby nie było - nie jestem kolekcjonerem tego typu rzeczy. To był tylko taki skok w bok/odchył od normy. Stwierdziłem, że będzie się idealnie prezentować na półce z grami i tak też jest w rzeczywistości. Dobra rzecz. Dalej mamy komiks Wiedźmina, który też miał premierę początkiem listopada. Bardzo miło się czytało, ale jednak troszkę za krótko. Jako fanboj Wiedźmina chciałbym więcej takich komiksów (które podobno już powstają), ale póki co muszę się zadowolić tym co jest. (BTW okładka to niezła paskuda... Serio nie dało się dać czegoś lepszego?) Teraz kolej na gry: Dragon Age III z pre-ordera - nie żałuję kasy, gra jest świetna i mam gdzieś mówienie że to rak branży (rakiem branży to jest CoD czy AC nie DA). Jedna z najlepszych produkcji od Bioware bez dwóch zdań. Na koniec Persona Ultimax, która dotarła do mnie dzisiaj z koszulką i kartami tarota w zestawie. Jako fan Persona nie mogłem tego zestawu nie zamówić. Uff... tyle. P.S. Więcej zdjęć Tiki w spoilerze dla zainteresowanych: Edytowane 26 listopada 2014 przez ireniqs 6 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Co to ta Tiki? Z czego to? Moe chcesz sie pozbyc kart? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Dino Crisis - gierka którą cenię wyżej niż całą klasyczną trylogię RE. MOH:U - jeden z moich ulubionych fpsów, rycerzy i robienie zdjęć pamiętam do dziś. RotTK VIII - zawsze ostrzyłem sobie zęby na tę serię, ale nigdy nie udało mi się zagrać. Rajcował mnie koncept skomplikowanej strategii na konsoli, to będzie zdaje się świetna gra na święta, no i dorwałem reprint w FOLII. DW2 - bo nigdy nie miałem styczności z tym typem gier (japońskie beat-em upy (?) z masą postaci na ekranie, dość charakterystyczny gatunek) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 U mnie skromnie ale w końcu dorwałem, juz nie popełnię tego błędu co kiedys i nie sprzedam 9 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Co to ta Tiki? Z czego to? Moe chcesz sie pozbyc kart? Dragon's Crown. Karty zostawiam. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 @kubson - kupiłeś tylko to co na fotce, czy całość z Wiimotem i boxem? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Tylko to co na fotce ale tylko na tym mi zależało. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Moje ostatnie zakupy z racji powrotu do PS3. Wszystko do kolekcji którą zaczynam robić, sporo z tego ograne ale są i takie których nigdy nie ruszałem. Niektóre kupiłem z miłości (BATTLEFIELD 3 ) 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Accoun 252 Opublikowano 26 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 listopada 2014 Takie tam. 12 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Uprzedźmy hejterów edycji platynowych - SH2 Dir Cut PAL wyszedł tylko w tej paskudnej serii I stanowi normalny element kolekcji, jak ktoś zbiera Silenty. 1 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Miłych wrażeń podczas ogrywania SH2 DC... Pora roku akurat odpowiednia. Szkoda tylko, że ten dodatkowy scenariusz jest taki krótki, ale za to fajny... polecam... Mi w miarę sprawne przejście zajęło 21m 32s... Jak będziesz przechodzić pierwszy raz, to może do godziny max 2 dociągniesz... Sam mam identyczną wersję gry i potwierdzam, innego wydania Director's Cut nie było. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 26 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 listopada 2014 (edytowane) Dziś odebrałem kilka gier, ale uprzedzam, że szału nie ma. Trzy gry na pierwsze PlayStation, w które nigdy nie grałem, choć przemiał miałem olbrzymi ze względu na dużą ilość wolnego czasu, gdy konsolka panowała na naszym rynku. Medytowanie, Bakugany, najlepszy poza Gunslingerem Juarez, Shin Sangoku Musou 5 Empires, czyli u nas Dynasty Warriors 6 Empires no i Army of Two do co-opa kanapowego. Pro Yakyuu Spirits 2013, ta seria to najlepszy konsolowy Baseball jakiego można sobie sprawić. Jest fenomenalna, a każda część zawiera jakieś dodatkowe ficzery typu tryb managerski czy karcianki. Kilka klasyków. Kill.Switch przez wielu uważanych za pierwszą grę z GoWowym systemem osłon. AC4 niestety w wersji Greatest Hits, żeby wymienić egzemplarz premierowy w gorszym stanie (kisi się na pchlim), piąteczka bo nie miałem, Unlimited Saga, bo moje europejskie wydanie jest w kartonowym boxie, który pewnie za kilka lat się rozleci, fajnie mieć też plastikową alternatywę.Do tego VF4 (zaje.bista bijatyka), Lethal Skies, w które nigdy nie grałem, a wygląda na Ace Combatowy twór, Pirates: Legend of the Black Buccaneer to chyba jakieś crapidło, ale mam słabość do pirackich gier (HE HE), a Mountain Bike Adrenaline wziąłem po części dlatego, że to nówka w folii, no i lubię gierki ze sportami ekstremalnymi. W przyszłym tygodniu powinno do mnie spłynąć parę fajnych rzeczy . Edytowane 26 listopada 2014 przez ping 10 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Nie boisz sie stawiac tak jedno pudelko na drugim, ze peknie albo co? Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Faktycznie nuda, nic ciekawego. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Nie pęknie. Plastik tego typu spokojnie wytrzymuje nacisk rzędu 150-200g bez żadnej deformacji. Dzięki temu w jedną półkę mogę włożyć 2x więcej gier, a wyprofilowane są idealnie, by pomieścić dwa rządki 42 dvd boxów. Bardziej szkodliwe jest ocieranie się pudełka o pudełko, dlatego zostawiam ciut luzu, żeby nie jeździć nimi podczas wyciągania. Rozwiązaniem jest odpowiedni chwyt - rozchylasz dwoma palcami pudełka sąsiadujące z wybraną grą i wyciągasz ją kciukiem, trochę jak zabawa (nene)ką. Ale tak czy siak na upartego można wymienić boxy, w hurcie to groszowa sprawa. 2 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 (edytowane) może za tydzień będzie lepiej masz już wszystkie tytuły na PS2 czy brakuje jeszcze z 5-10 ? Edytowane 26 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi