Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tym razem po zlocie jaka bedziesz mial wymowke?

Bo z ta kasa to troche ciezko uwierzyc, ciagle tu cos wrzucasz.

Mogles po prostu napisac, ze nie jedziesz i tyle.

Dejw, wtedy naprawde nie mialem kasy, teraz pracuje i odkładam :-) na zlocie będę
Opublikowano

Ten tydzień skromny, następny będzie ciekawszy. Nintendo zaskoczyło na plus, myślałem że steelbook będzie zamiast zwykłego pudełka, a dali obie rzeczy.

11 lat mineło, jak jeden dzien.

2ebrazn.jpg

• Plusik 10
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Wersje pudełkowe, chociaż przyznam ze driveclub głęboko schowany był. Co prawda lbp nie dla mnie ale cena w czw była dobra i kupiłem konsolkę 2 tyg wcześniej niż zamierzałem

Edytowane przez BoryzPL
Opublikowano

Najwiecej na Pokemony marudza ci co nigdy nie grali. Ja miałem ten fart że stary mi przywiozl Pokemon Red ze stanow, jak jeszcze nie bylo u nas tego (pipi)owego anime i calego boomu.

Gość Dark_Pharmacist
Opublikowano (edytowane)

Muszę się sam pokusić bo na starszych segach jest sporo do ogrania. Podepnij na próbę do współczesnego tv. Kilka stron wcześniej dawałem zdjęcie nes'a odpalonego na bravii i wygląda to super = kineskop został w piwnicy

Edytowane przez Dark_Pharmacist
Opublikowano

Najfajniejsze że ją troche odrestaurowałem i super uczucie patrzeć na 22 letni sprzęt który wygląda jak dopiero kupiony w sklepie :D

Aha no i sega master system sponsoruje mój 12 tysieczny post :D