Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 NÓWKA? :o ZA ILE niecałe 400pln z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 NÓWKA? :o ZA ILE niecałe 400pln z wysyłką Nie tak drogo nawet, spodziewałem się większej kwoty. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wreszcie doszło 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Odnośnie memorek. Pierwszą full grą jaką miałem było MDK. Grałem sobie, memorka w konsoli. Przeszedłem prawie połowę gry i chciałem ja zapisać na karcie. Co zrobiłem? Wyłączyłem grę, wszedłem do menu kart pamięci z poziomu menu konsoli i tam szukałem opcji zapisu gry... To mnie szybko nauczyło, że w danej grze jest opcja zapisu i nie trzeba jej wyłączać i wracać do menu konsoli by zapisać grę Ehh, to było sto lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bjały 2 951 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja sto lat za murzynami. Wkraczam na stacjonarnych w VII gene. Pierwsze gry: Gow i NFS z forumka niedawno kupione za jakieś grosze (mozi :*), Mortal z aledrogo, też używka za zacne 30 polskich złotych(steelbooki są czadowe) i Diabolo Czy z biedronki nówka Wiem, nie ma czym się jarać, ale po dość długim okresie znów mi się chce grać więc gdzieś musiałem uzewnętrznić moją radochę. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 super wybory, szczególnie HP i Gearsy Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja sto lat za murzynami. Wkraczam na stacjonarnych w VII gene. Pierwsze gry: Gow i NFS z forumka niedawno kupione za jakieś grosze (mozi :*), Mortal z aledrogo, też używka za zacne 30 polskich złotych(steelbooki są czadowe) i Diabolo Czy z biedronki nówka Wiem, nie ma czym się jarać, ale po dość długim okresie znów mi się chce grać więc gdzieś musiałem uzewnętrznić moją radochę. Steelboki są spoko, ale największą słabość mam do pudełek tekturowych ala Shenmue lub kolekcjonerka Tomb Raidera Anniversary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wjehu 253 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kolekcja Big N rośnie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 kupiłem bo mi się okładka bardzo podoba (no i dodatki sobie ogram) Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 To co, chyba jestem rakiem branży? 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kolekcja Big N rośnie Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Czy tylko ja mam wrażenie, że pudełka i konsolki od N są bardzo fotogeniczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Czy tylko ja mam wrażenie, że pudełka i konsolki od N są bardzo fotogeniczne ? Oj tak, te konsole (i gry) najlepiej wychodzą na zdjęciach btw. chyba pierwszy zakup w tym temacie, który dostał tyle minusów. The Crew ewidentny kaszalot Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Maciomaniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) W końcu pootwierałem paczki. RE Code Veronica jako jedyna bez folii, ale stan w 100% miętowy. Szczególnie cieszy mnie MDK2. Zakupiona kiedyś za czasów świetności makarona jako druga po RE:CV dostarczyła mi tyle zabawy, ile niewiele gier tego typu zdołało. Teraz po latach wraca do kolekcji. Oj bardzo chciałbym sequel serii na nowe konsole. Planet Ring poza fabryczną plombą absolutnie nieskazitelne pudełko. Lubię otwierać takie przesyłki. Kolejny krok bliżej pełnego europejskiego setu na makarona. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Dark_Pharmacist 31 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) P.S: Po (pipi) dajecie minusy w zakupach? Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Zdunek Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dark Pharmacist jak niszczy w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Oh my Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Zadam pytanie osobiste - ściągasz z nich folijkę, czy grasz z drugiego egzemplarza/backupa? Ja bym folii nie ściągnął, wciąż mam zafoliowane rodzyny pokroju Front Mission Alternative Edytowane 3 Grudnia 2014 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 plusy leca i leca Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 616 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Posłuchałem pinga, byłem cierpliwy. Pudełko jakieś ryski, ale płyty lustro, instrukcja jak nowa, 65zł. Dobrze że się nie szarpałem i nie brałem na allegro byle czego po 100zł. Po nowym roku mam mieć od tej same osoby Shadow Hearts w dobrej cenie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zadam pytanie osobiste - ściągasz z nich folijkę, czy grasz z drugiego egzemplarza/backupa? Ja bym folii nie ściągnął, wciąż mam zafoliowane rodzyny pokroju Front Mission Alternative Folia oczywiście zostaje tam gdzie jest. Sporo tytułów, które aktualnie ogrywam mam w podwójnej ilości, jak np Shenmue. Przejdę i sprzedam otwartą kopię, a zafoliowana sztuka zostaje do kolekcji. Czasami decyduje się na zakup jakiejś gry ponownie, gdy trafia się w znacząco lepszym stanie niż aktualnie posiadam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Posłuchałem pinga, byłem cierpliwy. Pudełko jakieś ryski, ale płyty lustro, instrukcja jak nowa, 65zł. Dobrze że się nie szarpałem i nie brałem na allegro byle czego po 100zł. Po nowym roku mam mieć od tej same osoby Shadow Hearts w dobrej cenie. Tutaj daje protip - boxy tego typu są na allegro, w hurcie po 2zł z groszami za sztukę wychodzi, ale są z kiepskiego materiału. Dopóki środek jest cały (to takie czarne dzielące płyty), to możesz samodzielnie przywrócić pudło do stanu jak nowe - wystarczą dwa opakowania typu jewel case, z których demontujesz front i osadzasz całość na czarnym 'bolcu'. Dla niektórych to może oczywiste, ale warto wspomnieć. @Dark_Pharmacist Propsuję podejście, mamy podobne . Edytowane 3 Grudnia 2014 przez ping 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Sprawdze. Srodek ideał, ząbki wszystkie itd. Brałem w ciemno trochę bez fotek, na dobre słowo, ale widać sprzedawca solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kiedys chcialem zbierac zafoliowane egzemplarze ale szybko otrzezwialem jak zdalem sobie sprawe ile kasy trzeba napompowac na niektore tytuly. No i troche dziwnie miec gry w folii...gry sa po to zeby w nie gra, chyba ze ktos milioner jak ping i dark pharmacist to bogatemu nie zabronisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi