Opublikowano 18 grudnia 201410 l @grykom: genialnie się prezentuje ten DSi. Szkoda,że 3DSa nie wypluli na rynek w takiej kolorystyce.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Dziwne że nikt nie zwrócił uwagę w moim poprzednim zdjęciu na Sakura Flamingo Archives. Wychodzi że prawdziwi gracze na wymarciu. Zwróciłem uwagę na śliczną okładkę.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwa bardzo ważne dla mnie zakupy, bo oba z gatunku "ULTRA RARE". Pierwszy - bardzo rzadka i trudna do znalezienia Samba de Amigo PAL 2 w oficjalnym europejskim wydaniu z kompletnymi maracasami. Sama gra w stanie idealnym podobnie jak sprzęt. Pudło trochę odbiega od nowości, ale przy tym stopniu rzadkości nie będę wybrzydzał Drugi - Sega Swirl, jedyna gra, która nie doczekała się wydania retailowego i w wersji pal była dostępna wyłącznie jako dodatek do dwóch numerów oficjalnego Dreamcast magazynu. Ilościowo dwie gry, ale to dwa milowe kroki dla mojej skromnej kolekcji. Edytowane 19 grudnia 201410 l przez Dark_Pharmacist
Opublikowano 18 grudnia 201410 l lap plusa za sambe, demko ze swirlem udalo mi sie dekade temu dorwac, bardzo wciagajaca gra.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Motyla jego mać! To pudełko od Samby..... :obama: Zazdroszczę i to strasznie!
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Paczka doszła, kupione tutaj na forum od bardzo milego uzytkownika. Aleeee beeeedzieee granie (Mario Kart 64 i Super Mario 64 czekaja juz) Także wpadłem do sklepu i kupiłem pierwsze Amiibo, Forza extra kopia, a Infamous 2 kiedys do ogrania
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najbardziej nieplanowany wydatek tego roku Ciagld bije sie z myslami co z nia zrobic
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Najbardziej nieplanowany wydatek tego roku Ciagld bije sie z myslami co z nia zrobic 1900 i już wpłacam pieniążki i po nią jadę.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Co wy robicie, ze to dostajecie ;/ mozna kupic na stronie saturna, ja odpuscilem, szkoda by mi bylo na tym grać
Opublikowano 18 grudnia 201410 l to sie nie kupuje do grania tylko do schowania w szafie, mi nawet byloby szkoda jej odpalac w obawie o jakas awarie, oddasz na gwarancje i co? wroci porysowana albo nie daj boze uznaja ze trzeba wymieniac i wymienia ci na zwykla bo wszystkie kolekcjonerskie poszly w swiat
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Copper gratulacje ! Moglbys to rozpakowac, a nie.... Kurde tez bede dzisiaj polowal ! Edytowane 18 grudnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ale to już jest dł kupienia na tej stronie Saturna? Z tego co zrozumialem to o 24:00 startuje sprzedaz via www i kto pierwszy ten lepszy (chyba). Jest gdzies info na ich stronie fb. Cena to dokladnie 2199zl. a dostepnych jest 15 szt.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to jeszcze kilka mordoklepek na szarego staruszka wrzucę. Samurai Shodown 3 ma potworne loadingi.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Najbardziej nieplanowany wydatek tego roku Ciagld bije sie z myslami co z nia zrobic Jak to co? Sprzedaj Saptisowi.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l + za Tekken 3, ile czasu sie przy tym spędziło swoją drogą było jedno wydanie czy więcej? chodzi mi o różne edycje Tekken 3 Copper - jaki numer? Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Tekken 3 miał kilka wydań: - Premierowe japońskie - Japońskie PlayStation the Best (odpowiednik naszej platyny) - Premierowe USA - Greatest Hits USA - Premierowe EU - Platyna EU Po allegro często wala się krążek sprzedawany przez cebularzy jako LIMITED EDITION. To Demo dołączane do PlayStation Magazynu. Nie wiem kto wpadł na pomysł wrzucenia Limited Edition na okładkę ale cóż...