Opublikowano 19 grudnia 201410 l Dopiero o 21:37 jak już wezmę prysznic, skręcę papierosa, zrobię herbaty miętowej, założę kapcioszki i przykryję się kocykiem.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Grudniowe nabytki, już raczej nic nie dojdzie. Edytowane 19 grudnia 201410 l przez zagul
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Wyrwałem na allegro z przesyłka gratisową i z kuponem. Koszt całkowity 129zł
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Najlepsze jest to, że w końcu mam czas, żeby pograć, a mi się w ogóle nie chce.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Mi sie chce zagul a nie mam czasu, mozemy sie zamienic. Skromny zakup ale bardzo sie z niego ciesze:
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Gra jest cholernie trudna, swojego czasu poległem na szaraku. Swoja kopie na allegro wyrwałem za 30zł ;p
Opublikowano 19 grudnia 201410 l No nic jutro podłączę Gacka, tylko w co grać Metroid, Paper Mario, czy Mario Kart ? TO ostatnie ma jakiś tryb dla jednego gracza ? Nie chodzi mi o pojedyncze wyścigi.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Gra jest cholernie trudna, swojego czasu poległem na szaraku. Swoja kopie na allegro wyrwałem za 30zł ;p Ja za ta dalem ponad 49$ bo miala byc nowa w folii z PA, niestety doszla po 2 miesiacach i to bez folii. Nie przecze ze wyglada jak nowka, ale folia to folia i przyjemnosc ze zrywania jej Edytowane 19 grudnia 201410 l przez Velius
Opublikowano 19 grudnia 201410 l pierwsza gra kupiona na xboxa od chyba gta v na premiere, no ale jedynka byla cudna to musialem w koncu sie zlamac
Opublikowano 19 grudnia 201410 l zaczynam od dupy strony, bo skonczyłem najpierw DS 2. Ale co tam happyyyyyy ( żegnajcie moje 100h życia XD )
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ładnie, ciekawe co będziesz sądził o grze, biorąc pod uwagę że najpierw grałeś w dwójkę.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ładnie, ciekawe co będziesz sądził o grze, biorąc pod uwagę że najpierw grałeś w dwójkę. po tym go.wnie obesranym bedzie pewnie wniebowziety.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l dla mnie to (pipi) obesrane to 10-/10 Edytowane 19 grudnia 201410 l przez chris85
Opublikowano 19 grudnia 201410 l dla mnie to (pipi) obesrane to 10-/10 bo zabrałeś się za serię od dupy strony.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l dla mnie to (pipi) obesrane to 10-/10 bo zabrałeś się za serię od dupy strony. może to i lepiej
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Tekken 3 miał kilka wydań: - Premierowe japońskie - Japońskie PlayStation the Best (odpowiednik naszej platyny) - Premierowe USA - Greatest Hits USA - Premierowe EU - Platyna EU Po allegro często wala się krążek sprzedawany przez cebularzy jako LIMITED EDITION. To Demo dołączane do PlayStation Magazynu. Nie wiem kto wpadł na pomysł wrzucenia Limited Edition na okładkę ale cóż... Jeszcze byla\jest wersja - Tekken 3 Gold(60fps + wszystkie postacie odblokowane, nawet doktorek).
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Tekken 3 miał kilka wydań: - Premierowe japońskie - Japońskie PlayStation the Best (odpowiednik naszej platyny) - Premierowe USA - Greatest Hits USA - Premierowe EU - Platyna EU Po allegro często wala się krążek sprzedawany przez cebularzy jako LIMITED EDITION. To Demo dołączane do PlayStation Magazynu. Nie wiem kto wpadł na pomysł wrzucenia Limited Edition na okładkę ale cóż... Jeszcze byla\jest wersja - Tekken 3 Gold(60fps + wszystkie postacie odblokowane, nawet doktorek). Piszę o grach oryginalnych. To o czym wspominasz to pirat.
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Ja nie wytrzymalem spadkow animacji.Miałem tak samo. Fajniej mi się grało w jedynkę jednak dwójka lepsza technicznie