Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

@Figaro

Folklore jest bardzo charakterystyczne. Paliodor zachwalał. Copper się zawiódł. Jeśli nie przeszkadza ci że system walki przypominający prosty slasher z domieszką taktyki, czy mała liczba mówionych dialogów, warto go sprawdzić. Klimat, fabuła, muzyka, kombinowanie jak ugryźć przeciwnika potrafią zauroczyć. Nie pamiętam tak "baśniowej" gierki.

skate 3 niestety guwno obesrane, dwojeczka duzo lepsza

Nie masz racji, Figaro ma. Tryb hardcore dzięki czemu dopracowana fizyka deski daje niesamowitą radochę, dużo lepiej zrobione poruszanie się bez deski, sporo nowych trików (foot planty, hippie jump, hand flipy), nowe miasto, mega dobry soundtrack i świetne multi w które do tej pory ludzie pocinają (ale nie ja bo nie mogę się do (pipi).anych serwerów EA połączyć) przemawiają na korzyść Skate 3. Skate 2 ma lepsze miasto ale to stare San Van z jedynki przerobione więc no.

Ja kiedyś jedziłem na desce więc dla mnie katowanie jednej głupiej poręczy w trybie hardcore czy to, że można jakiegoś tricku nieskleić przez niedokręcenie deski robi mi robotę. A ogólnie to najlepsza była pierwsza część, swoją drogą jakiś czas temu odpaliłem ostatniego dużego Tonego Hawka i po skate'ach to jest dramat. Animacje pamietająca czasy ps2 to zdecydowanie nie to czym się jaram. Niech Ea klepie nowego Skate to zaraz bym poleciał po nową konsole.

Piękne Wii Bluber, najlepszy kolorek. Dołączyłeś do elitarnego grona, ja i Figaro mamy ten sam model :sorcerer:

To już chyba ostatnie zakupy z tego roku. Gierkę kupiłem pod wpływem epickich gifów z CW, a gazetkę, bo nie chciało mi się czytać w Empiku. Drogie to piekielnie, ale pięknie wydane i dużo ciekawych tekstów zawiera (o historii PlayStation rewelka).

wpgts.jpg

• Plusik 6

No właśnie :/ A ten gówniarz zamiast ładnie podziękować powiedział tylko (po przełożeniu na polski): "Zapomnieliście o Yoshim, Luigim i Wii Fit Trainer! Ja je chcę!" 

No ale nieważne, bo jeszcze wyjdzie na to, że zazdroszcze.

ZAZDROSZCZĘ MU W CHOLERĘ!