Gość ragus Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Na normalu zaśniesz, na poziomie o jeden wyżej raz na 30 minut użyjesz potiona. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Mi się wydaje, że najłatwiejszy jest łowca demonów. Najtrudniej było mi grać barbarzyńcą, z uwagi na walkę wręcz. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 no póki co jest fajnie chodzę sobie i siekam, pasuje mi to. Nie wiem czemu od razu barbarzyńcą gram i mam 7 lvl, wcześniej w demo grałem to dlatego? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 (edytowane) to po lewej to zakup bo na ps2 pamietam, że ostatniej misji nie przeszedłem a po prawej prezent od dziewczyny będzie grane, swoją drogą Ping czym najlepiej klej zmywać po naklejce? Edytowane 25 grudnia 2014 przez _Be_ Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Najlepszy jest alkohol izopropylowy/izopropanol. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 A czym najlepiej czyscic sprzet typu szaraaczek w celu doprowadzenie do stanu prawie nowki? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 A czym najlepiej czyscic sprzet typu szaraaczek w celu doprowadzenie do stanu prawie nowki? Ja uzywam najpierw mokrej scierki z plynem do ogolnego mycia, potem jak wyschnie to samochodowe produkty do tapicerki/plastikow, swieca jak nowki i chroniane sa przed UV swiatlem (wiec nie powinny zolknac) Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Niespodziewany prezent pod choinką <ok> 4 Cytuj
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 (edytowane) A czym najlepiej czyscic sprzet typu szaraaczek w celu doprowadzenie do stanu prawie nowki? Ja uzywam najpierw mokrej scierki z plynem do ogolnego mycia, potem jak wyschnie to samochodowe produkty do tapicerki/plastikow, swieca jak nowki i chroniane sa przed UV swiatlem (wiec nie powinny zolknac) Labtec, nie rób tak. To właśnie od tych agd/samochodowych specjałów żółkną z czasem konsole. Nie jest to przyczyna uv tylko utlenia się chemia wgryziona w plastik. Wiem to z autopsji. Dreamcast żółknie jak poyebany od wszelkiej agresywniejszej chemii. To samo z gotowymi nasączanymi ścietreczkami. Nadają się do czyszczenia agd w kuchni ale nie do konsol. Na bank widziałeś pożółkłe konsole na aukcjach i zawsze są żółte w dziwny sposób np do klapki a klapka nie, lub tylko z jednej strony. To efekt prób doczyszczenia czegoś. Edytowane 25 grudnia 2014 przez Dark_Pharmacist Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Aha, dobrze wiedziec, akurat tylko smarowalem PS1-2-3, wiec tam nic sie nie stanie ale racja ze z DC i n.p. SNES to trzeba uwazac Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ooooooouuuuuuu Yeeeeeeah 2199zl? na allegro juz smigaja po ponad 6k... pluje sobie w brode ze odpuscilem i nie sprobowalem chociaz przyczaic sie na nia w saturnie w tej nocnej sprzedazy Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 czym najlepiej klej zmywać po naklejce? Spirytus rektyfikowany 95%. Tylko nie salicylowy. Nasacz wacik i poklep naklejke, niech sie nasaczy, i potem po prostu ja zdrap paznokciem, bo i tak nie zniszczysz folii okladki. Powinna zejsc bez problemu. A czym najlepiej czyscic sprzet typu szaraaczek w celu doprowadzenie do stanu prawie nowki? Ja uzywam zwyklego mydla. Jak mocno zabrudzona to najpierw zwykla szmatka z woda, a po starciu pierwszego brudu troszke mydla na jakas chusteczke i dliketnie, uwazajac na wszelkie wloty, wyczyscic plastik. Pozniej, tez ostroznie, na mokro (powtarzac az powieszchnia nie bedzie juz mydlana) i kolejny raz juz czyms suchym. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ja szaraka konserwuje plakiem. nie narzekam lśni sie jak psu jajca. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Kolejny "zarobek", powinno mi jeszcze dojść trochę. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ooo, Kirby's Adventure! Świetna gra w coopie, skończyłem z wielką przyjemnością. Polecam. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Dlatego wziąłem, bo nie dość, że to dobry Kirby, to może przejdę w coopie z dziewczyną triple deluxe na 3dsa się jej spodobał, to ten też powinien Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Na pewno się jej spodoba, miłej gry życzę. U mnie było dużo śmiechu. Cytuj
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ooooooouuuuuuu Yeeeeeeah 2199zl? na allegro juz smigaja po ponad 6k... pluje sobie w brode ze odpuscilem i nie sprobowalem chociaz przyczaic sie na nia w saturnie w tej nocnej sprzedazy Tak. Podobno pierwszego dnia było najłatwiej. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ooooooouuuuuuu Yeeeeeeah 2199zl? na allegro juz smigaja po ponad 6k... pluje sobie w brode ze odpuscilem i nie sprobowalem chociaz przyczaic sie na nia w saturnie w tej nocnej sprzedazy Tak. Podobno pierwszego dnia było najłatwiej. Koper kupił na lajcie o 00:34 też żałuję, drugiego i trzeciego dnia mi się nie udało Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ja pamiętam jak ciężko było coś kupić z rabatem z okazji black friday bo serwery nie wyrabiały i z góry odpuściłem te nocne okazje. Też frajer jestem Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Piękne Wii Bluber, najlepszy kolorek. Dołączyłeś do elitarnego grona, ja i Figaro mamy ten sam model To już chyba ostatnie zakupy z tego roku. Gierkę kupiłem pod wpływem epickich gifów z CW, a gazetkę, bo nie chciało mi się czytać w Empiku. Drogie to piekielnie, ale pięknie wydane i dużo ciekawych tekstów zawiera (o historii PlayStation rewelka). Gdzieś w PL można zakupić ten numer? Cytuj
Kuba M. 2 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Ooooooouuuuuuu Yeeeeeeah 2199zl? na allegro juz smigaja po ponad 6k... Trzeba mieć nieźle na(pipi)e pod czaszką, żeby dać 6k, za to, że konsola jest szara... Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Kto bogatemu zabroni. Zresztą tez bym miał ubaw jeśli byłaby to zwykła PS4 ale jednak limitowana i numerowana sztuka to coś więcej i gdybym już chciał kupić nową zabawkę Sony to pewnie tez bym czatował na sklepiku Saturna za swoją konsolą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi