Rayos 3 170 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 haha, patrzcie jaki Sokole Oko, specjalnie dla Ciebie zrobiłem dodatkowe foto Na Allegro kupiłem, dałem 179zł bez przesyłki. Drogo, bo czasem można ją wyrwać za 120zł, ale mówi się trudno. Tego typu perełki zawsze sprzedasz bez straty, a często nawet z zyskiem. A że niemiecka? Lata mi to, mam angielską na Gacka i Wii, dodatkowa może być niemiecka. Gra oczywiście full anglik jakby ktoś pytał. Też mam niemieckiego TP :potter: muszę kupić wersję na Wii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 szkoda że sama zelda jakaś taka szarobura i ch.ujowa hehe Ojoj panie Bartoszek, bo przestanę szanować! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 To ja z racji tego ze przyszly ostatnie zakupy w tym roku rowniez je wrzuce. Nie wiem jak forumek ale ja juz jestem przygotowany na noworoczne granie z moim nowo nabytym past genem oraz megatoną super gierek. Czuje ze nowy rok bedzie swietny pod wzgledem giercowania i nie musze sie martwic o 40gb patche. Wiekszosc gier kupiona od uzytkowników tego forum , reszta allegro i ebaye. Konsola wraz z 5 grami, padem i 2 memorkami wyszla mnie ponizej 100zl, a na Lost Kingdoms czailem sie juz dlugi czas bo chce ograc ten tytul od From Software. Jak patrze na te fotki radość wypelnia me serce Dopóki nie zainwestuje w tv CRT zostaje granie na LCD po SCART'cie, troche uciezliwe ale moglobyc gorzej: 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 To ja z racji tego ze przyszly ostatnie zakupy w tym roku rowniez je wrzuce. Nie wiem jak forumek ale ja juz jestem przygotowany na noworoczne granie z moim nowo nabytym past genem oraz megatoną super gierek. Czuje ze nowy rok bedzie swietny pod wzgledem giercowania i nie musze sie martwic o 40gb patche. Wiekszosc gier kupiona od uzytkowników tego forum , reszta allegro i ebaye. Konsola wraz z 5 grami, padem i 2 memorkami wyszla mnie ponizej 100zl, a na Lost Kingdoms czailem sie juz dlugi czas bo chce ograc ten tytul od From Software. Jak patrze na te fotki radość wypelnia me serce Dopóki nie zainwestuje w tv CRT zostaje granie na LCD po SCART'cie, troche uciezliwe ale moglobyc gorzej: TA KOLEKCJA <3 Masz parę gierek, które chcę, mam Cię na oku! Nie mam plusików, łap wirtualnego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 brzydki kolor gamecube'a, pad nie pod kolor konsoli, memorki także, gierki to jakieś multiplatformy oprócz kilku tytyłów, brak zeldy, sonic w srebrnej okładce jak jakaś platyna chyba cofam plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Trzeba było wreszcie zakupić nowego pada, ponieważ guma na gałkach po 7 latach użytkowania miejscami całkiem się starła 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nie wolałes kupic na marketplace spec opsa, teraz znowu był w promocji. Ja wziąłem za 17 pln bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tylko pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zapłaciłem chyba 22+wysyłka więc różnica w cenie nie jest kolosalna. A cyfrową dystrybucje akceptuje jedynie w przypadku konsol przenośnych. Lubie pudełka, może to głupie, ale mam takie marzenie, że będąc już dojrzałym ustatkowanym mężczyzną będę miał taką półeczkę, dzięki której będę mógł się przenieść do czasów młodości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Pierwszy zakup w nowym roku :-) Tak, zdjęcie zrobione w kochanym tramwaju 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zapłaciłem chyba 22+wysyłka więc różnica w cenie nie jest kolosalna. A cyfrową dystrybucje akceptuje jedynie w przypadku konsol przenośnych. Lubie pudełka, może to głupie, ale mam takie marzenie, że będąc już dojrzałym ustatkowanym mężczyzną będę miał taką półeczkę, dzięki której będę mógł się przenieść do czasów młodości Czyż nie ma wśród nas osób, które w przeszłości pozbyły się swoich zbiorów np. komiksów, czego po latach szczerze nie żałują? Półeczka z grami to półeczka z grami. Ma cieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 No to co innego. Ja w wersji fizycznej zachowuje tylko te najbardziej lubiane gry. Wiem, ze niestety na pewne gry już nie znajdę czasu, dlatego w tym przypadku nie miało to różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 To ja z racji tego ze przyszly ostatnie zakupy w tym roku rowniez je wrzuce. Nie wiem jak forumek ale ja juz jestem przygotowany na noworoczne granie z moim nowo nabytym past genem oraz megatoną super gierek. Czuje ze nowy rok bedzie swietny pod wzgledem giercowania i nie musze sie martwic o 40gb patche. Wiekszosc gier kupiona od uzytkowników tego forum , reszta allegro i ebaye. Konsola wraz z 5 grami, padem i 2 memorkami wyszla mnie ponizej 100zl, a na Lost Kingdoms czailem sie juz dlugi czas bo chce ograc ten tytul od From Software. Jak patrze na te fotki radość wypelnia me serce Dopóki nie zainwestuje w tv CRT zostaje granie na LCD po SCART'cie, troche uciezliwe ale moglobyc gorzej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 To miały być dwie ostatnie gry zakupione w 2014... Ale nie chciało mi się wczoraj iść do Paczkomatu, więc odebrałem je dzisiaj. Zatem stały się pierwszymi grami w 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Drugi zakup w tym roku :-)Ostatnio kupuje za dużo rzeczy... Musze robić zdjęcia zbiorcze chyba, niż tak dawać pojedynczo Pewnie złamałem jakieś polityki bezpieczeństwa w pracy, ale co tam Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 gratsy za persone Rayos - przeczuwam niebawem wzrost ilosci postow wielbiacych vite spowodowanych ogrywaniem tego tytulu Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tak skromnie: P.S. New 3DS XL już leci, grę mam ale konsoli jeszcze nie . P.S1. Paczka z kanady w 4 dni robocze - nieźle 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 ile kosztowaly ciebie danganronpy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Miałem się wstrzymać i wrzucić foto jak dokupie FF X-2, ale nie wytrzymałem z zachwytu stanu tej giery - a jedyne 32zł z wysyłka Jaka ta gra jest piękna ta muzyka, ten klimat - przeca to się słowami nie da opisac!!Ta piosenka miażdzy jaja. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Krzysztof Tomczak 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Miałem taką sztukę kiedyś, ale sprzedałem. Oj głupi ja. Teraz poluję na wersję HaDe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 425 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Moje ostatnie zakupy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Premierowe FFX z książeczką... za 32 zł. Muszę częściej odwiedzać allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Miałem się wstrzymać i wrzucić foto jak dokupie FF X-2, ale nie wytrzymałem z zachwytu stanu tej giery - a jedyne 32zł z wysyłka Jaka ta gra jest piękna ta muzyka, ten klimat - przeca to się słowami nie da opisac!! Ta piosenka miażdzy jaja. Mam w takim samym stanie, kupione tu, na forumku w zestawie z innymi gierkami, za sztukę mnie wyszło może max 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Miałem się wstrzymać i wrzucić foto jak dokupie FF X-2, ale nie wytrzymałem z zachwytu stanu tej giery - a jedyne 32zł z wysyłka Jaka ta gra jest piękna ta muzyka, ten klimat - przeca to się słowami nie da opisac!! Ta piosenka miażdzy jaja. Mam w takim samym stanie, kupione tu, na forumku w zestawie z innymi gierkami, za sztukę mnie wyszło może max 15 zł Nie no jak kupowałeś zestaw iluś tam gier to wiadomo że taniej się uda wyrwać, ale i tak jestem zadowolony bo uważam że te 3 dyszki za taką gierke to jak za darmo Zreszta na allegro lata nówka w folii za 59zł i sie zastanawiałem czy nie brać czasem tej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja obiecałem sobie w tym roku przejśc moje FF6,7,8,9,10, więc może w końcu uruchomię tego FFa chociaż pewnie prędzej kupię X i X-2 HD na Vitę i wtedy przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi