Opublikowano 2 stycznia 201510 l Krzysztof ja FFX w stanie miętowym kupiłem za 1 funta Edytowane 2 stycznia 201510 l przez chris85
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcja gier na Wii U rosnie w szybkim tempie
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Co to jest to obok LAN adaptera? Ile za WiiParty U? Starsze WII nie mogłeś podłączyć po kablu tylko po Wi-Fi, adapter służy do podłączenia kablowego, podłączasz pod to zwykły kabel sieciowy a adapter do USB.
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Miałem taką sztukę kiedyś, ale sprzedałem. Oj głupi ja. Teraz poluję na wersję HaDe. [emoji14] poczekaj na zapowiedziany remaster na ps4
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Miałem taką sztukę kiedyś, ale sprzedałem. Oj głupi ja. Teraz poluję na wersję HaDe. [emoji14] poczekaj na zapowiedziany remaster na ps4 Raczej nie będę czekał bo i tak planuję kupić wersję na Vitę.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak tam forumku? Zakupy na Swieto trzech króli zrobione? Przygotowani na wieczór? Kapcie, kakao i dobra gierka w pogotowiu? Bo ja juz gotowy
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Puchatek się z(pipi)ał od kiedy wykupiło go MW.Kiedyś był bardziej intensywny= można było zrobić więcej nektaru bogów.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Niestety bogow siedzacych na procelanowych tronach dla duzej czesci z nas
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Niestety bogow siedzacych na procelanowych tronach dla duzej czesci z nas [*]
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niestety bez gier póki co. Trzeba coś upolować jeszcze. A to z wczoraj, biała PS3 Super Slim 500Gb. Edytowane 3 stycznia 201510 l przez mastafaker
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Jak tam forumku? Zakupy na Swieto trzech króli zrobione? Przygotowani na wieczór? Kapcie, kakao i dobra gierka w pogotowiu? Bo ja juz gotowy Całkiem znośna wersja Ci się trafiła. Jak stan w środku? Do przeżycia?
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Całkiem znośna wersja Ci się trafiła. Jak stan w środku? Do przeżycia? Stan bardzo dobry, prawie nie uzywana, jedyny problem (jaki mialem w prawie wszystkich grach na DC) to chwyty trzymajace plyte ktore sie prawie zawsze lamia.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Zeby tylko pudelko do niego bylo to nie lada gratka ale i tak sie ciesze, ze dorwalem. Teraz polowanie na gry.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiesławowi zmiękła rura i kupił 8) ... ale grać będzie w pierwszej kolejności na konsolach Nintendo