Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 5 stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Dzisiaj po taniosci, co nie znaczy gorzej 3 gierki z biedry, nasz polski Ethanek i kolejna perelka na xboksa 1. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Antologia Maxa Payne'a Jade Empire i Dreamfall to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Dzisiaj po taniosci, co nie znaczy gorzej 3 gierki z biedry, nasz polski Ethanek i kolejna perelka na xboksa 1. A to Jade Empire nie jest czasem uważana za pierwszą oznakę upadku bioware? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 He? Bardzo dobry tytul. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) @Velius: genialna ta limitka BD, a sam filmik również dobry. Liczę,że nie poprzestaniesz na jednym Edytowane 5 stycznia 2015 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Limitka spoko, ale mi na nie szkoda miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 5 stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) Drobne uzupełnienie hardware'u Już zacieram łapy, tym bardziej, że na makaronie jest sporo przyzwoitych bijatyk. Nowe zakupki. Uwaga bo jest troche brzydkich słów wiec jak masz mniej niz 17 lat to nie ogladaj bo sie zgorszysz. Hmmm, to co? Kręcimy barona dreamcasta? ^_^ Edytowane 5 stycznia 2015 przez Dark_Pharmacist 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Limitka spoko, ale mi na nie szkoda miejsca. Powoli odchodze od limited bo faktycznie psuja caly wyglad kolekcji, ale akurat Bravely Default ma dla mnie specjalnie miejsce w serduszku i zrobilem wyjatek. Drobne uzupełnienie hardware'u Już zacieram łapy, tym bardziej, że na makaronie jest sporo przyzwoitych bijatyk. Nowe zakupki. Uwaga bo jest troche brzydkich słów wiec jak masz mniej niz 17 lat to nie ogladaj bo sie zgorszysz. Hmmm, to co? Kręcimy barona dreamcasta? ^_^ Dajesz. Mogles nakrecic filmik z tego ostatniego mega zakupu, trwalby pewnie z 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Dzisiejszy zakup. Przyznam się, że w nocy nadrabiałem ten temat. Skończyłem na 40 stronie, zostało jeszcze 100. Bardzo fajny pomysł, miło się ogląda jak ktoś dorwie jakieś unikaty czy starocie. Edytowane 6 stycznia 2015 przez mastafaker 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seb.maz 722 Opublikowano 6 stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 http://naforum.zapodaj.net/a035b3096a02.jpg.html http://naforum.zapodaj.net/b3d4028cbf81.jpg.html Moje ostatnie zakupy , jeszcze poluję na Donkey Konga w dobrej cenie . Powiem Wam koledzy , że myślałem ( miałem akurat ok.1000 na wydanie ) nad ipodem retina .... ale nie żałuję ,że jednak zdecydowałem się na konsolę ! Mam wszelakie ostatnie sprzęty do grania , jak i PS4 , (nie sądzą aby przy XONE coś się zmieniło) , ale jakoś tak...... Killzone nawet nie umywa się do 2 i 3 , inFamous mnie nigdy nie porwał , a z gier które posiadam Fifa 15 , GTA 5 i the last of us , przecież mogłem ograć/ograłem na PS3!!!!! KUPUJCIE WII U !!!!!!!!!!! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Rodzina w komplecie, do tego X-files ktore widze pierwszy raz na oczy i okazyjnie DMC 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
PATRYG 290 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) Pierwszy zakup w nowym roku Edytowane 7 stycznia 2015 przez PATRYG 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Podsumowanie ostatnich zakupów. Killer7 wiadomo, zaje.bioza. Rumble Roses kupiłem z ciekawości, ale w sumie jest całkiem zjadliwe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 heh też mi dzisiaj przyszedł killer7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Za Killer 7 dałbym po dwa plusiki jeśli tylko by się dało. Taaaaaka dobra gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) Czego nie tknie się Mikami to złoto (dobra w Dino Crisis 3 nie grałem więc nie wiem) Edytowane 7 stycznia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 skromnie i nawet nie wiem po co bo nie mam jeszcze gba wciaz szukam w bdb stanie zielonego micro ale cena mnie skusila 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) ostatnie zakupy, nic specjalnego, ale jest Sherlock niestety bez pudełka Edytowane 7 stycznia 2015 przez Fanek 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 A propos mistrza Mikami Pierwsze growe zakupy w 2015, fajnie wyszło bo obie gry dotarły w tym samym czasie. Fotka zrobiona w mojej magicznej szafie. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 aux, te pudełka do gier Gameboya i to w takim ładnym stanie... zrób focie, pliska Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 A propos mistrza Mikami Pierwsze growe zakupy w 2015, fajnie wyszło bo obie gry dotarły w tym samym czasie. Fotka zrobiona w mojej magicznej szafie. Jakbys odblokowal PM'y to bysmy juz mieli zeldy z usa Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 aux skąd wziąłeś uszatka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 heh też mi dzisiaj przyszedł killer7 Nie mow, ze jakas promocja na K7 byla ;/ Byla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Była, kosztowało mnie 9,99zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 @Colin - w zeszłym roku zobaczyłem te figurki na Orlenie. Jest cała seria z klasycznych bajek: Uszatek, Reksio, Bolek i Lolek, Rumcajsa też chyba widziałem. Ceny nie pamiętam, ale nie drogie to było. Figurki wykonane rewelacyjnie jak na ten segment cenowy. @Velius - co, gdzie, jak?! Wyczyściłem właśnie skrzynkę. @Figaro - mój Ty tęczowy przyjacielu, takie foteczki mogą być? Podesłałbyś w zamian fotki rudej w bikini <hihi> 28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi