Colin 1 973 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 znalazłem. 15 zeta na allu Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Nie mam plusow juz dzisiaj aux, jutro Masz tu ruskiego Linka w rekompensacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 @Figaro - mój Ty tęczowy przyjacielu, takie foteczki mogą być? Podesłałbyś w zamian fotki rudej w bikini <hihi> Ty mi podeślij tę kolekcję gier, ja Ci podeślę focie to pudełko Super Mario Land, Minish Capa, Metroida... oh myyy. I to w takim pięknym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Była, kosztowało mnie 9,99zł Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 620 Opublikowano 7 stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Przyszła dziś najlepsza bijatyka na obecną generacje. Jestem drugą osobą w Polsce, zaraz po ukyo która posiada ten tytuł 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) Fail, Ukyo jest w UK. Edytowane 7 stycznia 2015 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 A propos mistrza Mikami Pierwsze growe zakupy w 2015, fajnie wyszło bo obie gry dotarły w tym samym czasie. Fotka zrobiona w mojej magicznej szafie. RE i,,, i odrobina Dreamcasta w tle Fetyszyści GBA dostali to ja też poproszę... wiadomo którą część półki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Takie tam z serii "znalezione na mieście" - zapasowa PS2, bo nigdy nie za mało, i kilka jakiś tam gierek do wypełniania polek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Nigdy nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 skromnie i nawet nie wiem po co bo nie mam jeszcze gba wciaz szukam w bdb stanie zielonego micro ale cena mnie skusila Ja (pipi)e ale ta gra jest pyszny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Nigdy nie za mało? sadze ze dobrze kupić z 1-2 konsole na zapas póki kosztują grosze i ma sie miejsce na to, nigdy nie wiadomo kiedy coś padnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 @Colin - w zeszłym roku zobaczyłem te figurki na Orlenie. Jest cała seria z klasycznych bajek: Uszatek, Reksio, Bolek i Lolek, Rumcajsa też chyba widziałem. Ceny nie pamiętam, ale nie drogie to było. Figurki wykonane rewelacyjnie jak na ten segment cenowy. @Velius - co, gdzie, jak?! Wyczyściłem właśnie skrzynkę. @Figaro - mój Ty tęczowy przyjacielu, takie foteczki mogą być? Podesłałbyś w zamian fotki rudej w bikini <hihi> A ja biedny szukam pudełek do M&L SSS, WarioLand4 i i MarioLand od wieków ;_; ŚLICZNE Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) W sam raz na zimowe wieczory Genialna kolorowa platformóweczka i cycynie na plaży Edytowane 8 stycznia 2015 przez REZOK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 W sumie zapomnialem o Banjo na 360tce. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Uwielbiam Banjo N&B, super zabawa, świetny exclusive na 360! A kto powie że syf ten ma w mordę! RE i,,, i odrobina Dreamcasta w tle Fetyszyści GBA dostali to ja też poproszę... wiadomo którą część półki Wybacz, świeżej fotki nie zrobię bo jestem zajęty platynowaniem Residenta, ale łap fotkę z "Wasze kolekcje" (wrzucałem w zeszłym roku). Od tamtego czasu nic nowego nie nabyłem na DC. W tym roku muszę upolować Residenty i te śliczne marakasy, ale z tym może być ciężko. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) Była, kosztowało mnie 9,99zł Gdzie? W Media Markt, Dudek pisał na forum i poprosiłem żeby mi kupił. Przyszła dziś najlepsza bijatyka na obecną generacje. Jestem drugą osobą w Polsce, zaraz po ukyo która posiada ten tytuł Fail, Ukyo jest w UK. No to pierwszą w polsce AUX PRZECH.UJU ZAZDROSZCZE CI Edytowane 8 stycznia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Przyszła dziś najlepsza bijatyka na obecną generacje. Jestem drugą osobą w Polsce, zaraz po ukyo która posiada ten tytuł 7,99 za jedną postać o_O? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 No, ale do stycznia była za free. Sony takie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Troche od Rockstar'a, troche Kojimy i jakas scigalka od Ubi - gratis od sprzedawcy bo Max payne w obesranym pudelku jakims nieoryginalnym calym w naklejkach, na szczescie zgodzil się doslac dobre pudelko i nowa okladke.Co do Zone of Enders, kurde nigdy nie miałem styczności z grą, dziś odpaliłem żeby sprawdzić czy działa i ta muza z menu już mnie zmiażdzyła, pograłem chwile i jestem zachwycony, czuć moc Kojimy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Mała paczuszka, duplikat, kupiona glownie przez okazyjna cene. Idzie prawdopodobnie na sprzedaz, jeszcze nie zdecydowalem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 342 Opublikowano 8 stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 srednio mi sie ten hack podobal choc gralem tylko w jedna odslone i nawet jej nie skonczylem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Najlepszy spiderman na konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Dokładnie Ragus. Najlepszy Spidey. Musze zaopatrzyc sie w oryg. na Dreamcasta bo to jedna z moich ulubionych szpili ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Dwójka na ps2 też była bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi