Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wow, piękne zakupy :obama:

Plusować kolegę!

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

TyzaJfh.jpg

MAM JUŻ PASSWORD DO DRUGIEJ PLANSZY JAK COŚ TO NA PW!!111

Opublikowano

jaka ta gra byla trudna :D faktycznie pamietam ze ja sie meczylem masakrycznie by w ogole 1 level przejsc :D

Opublikowano

Fajnie grać w gre w wieku mojej dziewczyny xD 

No poziom trudnosci jest lux :D Trzeba zapamietywac gdzie są przeciwnicy. 

Ale gra milo zaskakuje czasami, myslalem ze to bedzie typowe skocz ubij gada a tutaj i mozna wdrapywać sie na róźne siatki, skakac po linach , i mozna skakać po triceratopsie jak sie w niego nie strzela to nie gryzie! 

Opublikowano

Chciałem powiedzieć ze co za dobra gierka to jest, ale pamiętam ze SNES wersja to całkiem inna gra niż ta z Mega Drive-a

Opublikowano

Co prawda nie kupiłem, ale jako nabytek growy chyba łapie się do tematu :)

losaYWM.png

Na razie stoi na szafie, jeszcze nie wiem czy odpakuję. Pudło robi wrażenie. Tak powinni pakować wszystkie konsole.

Opublikowano

farciarze :obama:

Opublikowano

Jaram sie.

e7hmz37.jpg

Wymienione za psp.

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

losaYWM.png

Na razie stoi na szafie, jeszcze nie wiem czy odpakuję. Pudło robi wrażenie. Tak powinni pakować wszystkie konsole.

a skąd to masz?

Opublikowano

No wez to rozpakuj, a nie tylko na necie ogladasz jak wyglada konsola i pad.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Najs! 

Ja bym nie otwierał, z dnia na dzień rośnie wartość tej konsoli, spakuj, wywieź z domu i zapomnij. Przypomnisz sobie na 30 rocznicę to będzie szok :) Jak sprzedasz wtedy to kupisz sobie fajny samochód haha :)

Opublikowano

@Saptis - u Rocka obejrzałem unboxing i mi starczy :mocking: Ciekawe jaki mam numer, może z pierwszej setki? Albo 12300? Raczej rozpakuję, chociaż mógłbym sprzedać i kupić złotego new3DS XL z Zeldą. Tyle możliwości, jak żyć...

Opublikowano

na Allegro wisi ta konsola zafoliowana za 6000zł, zastanawiam się czy nie kupić... Z czasem będzie tylko zyskiwać na wartości...

Opublikowano

@Saptis - u Rocka obejrzałem unboxing i mi starczy :mocking: Ciekawe jaki mam numer, może z pierwszej setki? Albo 12300? Raczej rozpakuję, chociaż mógłbym sprzedać i kupić złotego new3DS XL z Zeldą. Tyle możliwości, jak żyć...

Masz pewnie cos z pierwszej dziesiatki albo "zloty numer" typu 666, ale dowiesz sie dopiero po sprzedazy i bedziesz zalowal, ze nie otworzyles bo moglbys wiecej zarobic. :P

Edytowane przez saptis

Opublikowano

bezkitu największy mindfuck co z tym zrobić xD

Opublikowano

Te wszystkie gierki i konsola za jedno psp? :obama:

Opublikowano

Generalnie cały Dreamcast wyszedł mnie jakieś 150 zł bo.... PSP wymieniłem za laptopa, którego wylicytowałem na alledrogo za 150zł z wysyłka. PSP wymieniłem na Makarona i jestem przeszczęśliwy ^_^

Opublikowano

kolekcja na wii się wzmacnia. Tak wiem super mario galaxy 1 i 2 w czerwonej okładce ale okazyjnie nówki do GRANIA kupiłem. Oprócz tego zakupiłem kilka innych gier po okazyjnej cenie plus wii lota oryginalnego i do tego grucha oraz classic controller bo w xenoblade mnie już kamera irytowała za bardzo :)

10917434_894705523902656_640017015981500

No i Kapitan Toad z koszulką dla mojej panny

10933915_894705573902651_166282949697000

Wszystkie gry nowe w folii ale kupione do grania nie do kolekcji :D O dziwo da radę niektóre gry w za(pipi)istych cenach wyrwać na wii. Z Metroid Trilogy już się poddałem i kupie w eshopie :)

Opublikowano

Ile dałeś za marianki?

Opublikowano

215 zł  z wysyłką za dwie części mario i other m   najdrożej mnie wyszło fragile dreams bo aż 100 zł

Edytowane przez blantman