II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Dobra ścigała to była. Swego czasu graficznie sponiewierać potrafiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Ja nie byłem baronem pierwszego xboxa, grałem na nim sporo, ale wolałem ps2. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Bardzo dobrze, tylko PS2! OK, przenieśmy się do Konsolowej Tęczy. Mam jeszcze kilka pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Właśnie wpadłem na kwaterę, przygotowuję odpowiednie sprawunki i biorę się za godne przyjęcie mesjasza: :banderas: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 aux, plus poleciał za gierki (bo przecież nie za xkloca). Gun, Splinter Cell, Black, GTA, Oddworld.... miodnego grania na dłuuugie miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Dzięki, dzięki. Nawet MaZZeo dał plusika, hehe. Do Uncharted 4 daleka droga, mam więc czas by pograć na Xboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Wczorajsza przesyłka Trzeba mieć w kolekcji jak gigantyczny skok zrobiło rockstar pomiedzy tym co było a jest Najlepszy spider man ever I gierka która polecili koledzy z kolorowej tęczy Świetne gry, no i ta mapka do GTA. Brakuje mi tego, że w obecnych czasach gry na stacjonarki nie są wydawane w jakichś ładniejszych pudłach jak od PSXa czy Dreamcasta, a do tego z grubą ładnie wydaną książeczką i dodatkami jak powyższa mapka. Obecnie nie dość, że są to tanie standardowe pudła dvd lub blu-ray to jeszcze max co w środku znajdziemy to jakiś pojedynczy kartonik z online passem Tylko XBOX! Po ciężkim tygodniu, taki zestaw to prawdziwy balsam na moje nerwy Jaki ten pad jest wielki, jejku. Trzymam go i mam wrażenie że jestem królem świata, epicki padzior! A to od dziś moja ulubiona okładka Zadanie wykonane, cała szósta stacjonarna w kolekcji. Konsole zadbane, w kartonach z papierami. Marzyłem o takim zestawie i w końcu mam. Wielka radość! Aux, rozwaliłeś mnie tym postem. Dłuuuugo już szukam takiego kompletu do kolekcji a Twój ma śliczny, prawie nie zniszczony karton, papiery i do tego masę gier. Szczerze gratuluję i zazdroszczę zdobyczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Trzeba wspierac dobre firmy i gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Grałbym! Mam nadzieję że prawdę piszą w recenzjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Miało już nic nie być w tym miesiącu, ale... Metroid Prime Trilogy cyfrowo zakupiony (w pudle mam już od dłuższego czasu). Trzeba wspierać zacne gry, no i czasy ładowania znacznie krótsze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Grałbym! Mam nadzieję że prawdę piszą w recenzjach. recenzje DI są własnie średnie. jednak gracze mają w większości raczej pozytywne relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) Gry na 7 sa srednie? To chyba mam sredni gust, bo czesto z grami na 7 bawie sie lepiej niz tymi na 9 Edytowane 31 stycznia 2015 przez Copper Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) Witam, rodzine nintendo Tak właściwie to prezent na urodziny, ale sie pochwale Edytowane 1 lutego 2015 przez Krzysztof Tomczak 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Wczoraj miałem niesamowitą chcicę na 3ds, na szczęście mi przeszło, poluje jednak na DSi XL, ale jako prezent bym nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Jaki blask od tej konsoli #tylkoniny Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) czym się różni double agent z xboxa od tego na xboxa360? tak się składa, że właśnie pocinam w tego drugiego. Edytowane 1 lutego 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 fabuła niby ta sama, ale misje jak i poziomy wyglądają zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Dwie inne gry i co dobre - obie wersję uwielbiałem. Z przewagą na 360tkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 645 Opublikowano 1 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 I co panowie, pierwszy raz i trzeba będzie do wprawy dojść, tylko pytanie czy forumek daje oficjalne pozwolenie na kręcenie czy tak słabo ze lepiej zdjecia 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Leci plus za Yakuzy.Widzę,że dałeś filmik w przypadku Y2 z najlepszego side-questa w grzeXD Tak swoją drogą to jaki programik polecacie do obróbki video? Bo może też kiedyś dostanę natchnienia do nakręcenia takich wypocin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Tym razem skromniutko ale poczatek miesiaca dobry. Nigdy w zyciu nie bylem w lombardzie i sprobowalem szczescia w mniejszym miescie podczas wyjazdu z żoną, aleeeee sie zdziwilem. Zaczne je chyba czesciej odwiedzac. Zgarnalem dwie gierki, jedna na Nintendo DS, nie dosc ze oryginal to jeszcze wersja amerykanska ktorej mi brakowalo w kolekcji. Druga to co prawda gra w wersji EU ale nie moglem sie oprzec zarówno cenie jak i temu ze jest nowka w folii, do tego jedna z moich ulubionych serii. Kupilem tez pierwszy numer PIXEL'a. Uwazam za 14,50zl za gazetke to za duzo ale jako ze to pierwszy numer chce to sobie sprawdzic bo duzo artykułów o retro. W lombardzie za te dwie gry zostawilem 65 zlotych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 @Labtec - podobało mi się, dobra jakość obrazu, mocny, wyraźny głos - wróżę sukces Zakupy ciekawe, zazdroszczę drugiej Yakuzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Dzieki, od jakiegoś czasu już chodziła pomnie ta Yakuza, a jeszcze jak usłyszałem ze nr.4 będzie w plusie, to trochę się pospieszyłem bo to nigdy nie wiadomo jak to będzie jak wszyscy sie napala na ta serie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Dwie inne gry i co dobre - obie wersję uwielbiałem. Z przewagą na 360tkę Dziwacznie bo ta z 360 to trochę kapiszon i upadek tej serii, za to z pierwszego xboxa - miód. Świetny patent z podwójnym agentem, misje w nocy i generalnie stary dobry Fisher. Tk nie przeszkadza ci dramatyczny framerate w tej wersji na 360? Misje w śniegu ledwo grywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Double Agent na ps2 / pierwszego xboxa był dobrą grą, Double Agent na x360 miał ładną grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi