II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Dwie inne gry i co dobre - obie wersję uwielbiałem. Z przewagą na 360tkę Dziwacznie bo ta z 360 to trochę kapiszon i upadek tej serii, za to z pierwszego xboxa - miód. Świetny patent z podwójnym agentem, misje w nocy i generalnie stary dobry Fisher. Tk nie przeszkadza ci dramatyczny framerate w tej wersji na 360? Misje w śniegu ledwo grywalne. W sumie pierwsze słyszę o spadkach i to dramatycznych ramek na 360 i to w tej misji. Wersję na x360 będę bronił po po primo, graficznie wymiata a po sekundo to ostatni stary Splinter. Upadek to jest w Conviction i dalej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 No nie musisz słyszeć grałem dość nie dawno i framerate jest bardzo słaby w wersji na 360, ogrywałem na premiere na PC gdzie miałem staly framerate a na konsoli to mocno się rzuca o czy misje polarne czy te w Kinshasie bardzo ciężkie do normalnego grania. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Wersję na x360 będę bronił po po primo, graficznie wymiata a po sekundo to ostatni stary Splinter. Upadek to jest w Conviction i dalej. I w tym momencie na scenę wchodzę ja i oświadczam że bardzo lubię Conviction i Blacklist Dodam że jestem fanem serii od 2003 kiedy na kompach ukazała się jedynka. Przeszedłem ją w nocy, przy jednym posiedzeniu. Conviction był powiewem świeżości. Fisher w swetrze i z plecakiem przypominał Jacka Bauera/Jasona Bournea. Cała gra miała taki właśnie klimacik "24 godzin". Wyjaśniła ważną kwestię fabularną i miała świetne misje, jak choćby wydział trzeci, ulice miasta i finał. Fakt, misja w Iraku była do bani. Graficznie było całkiem okej, a po przejściu gry można się było bawić w multi, fale i świetny, choć krótki kanapowy co-op. Fakt, casualowy "zaznacz i zabij" może drażnić starych wyjadaczy, ale przyznam bez bicia że czasem z tego korzystałem dla draki. Dla mnie ta gra to mocny ex Xboxa 360. Blacklist okazał się lepszy od Conviction, wsparty patentami z niego, powrócił do czasów świetności serii. Pyszna gierka, a że prosta? No cóż, wolę mieć taką grę z serii niż żadną. W tej części znalazły się misje które umieściłbym na top liście najlepszych z serii. Młyn, willa czy obiekt F to moim zdaniem perełki. Po przejściu gry mieliśmy dużo więcej roboty niż w Conviction. Jeśli ktoś mnie spyta o najlepszy kanapowy co-op z 7 generacji to bez wahania odpowiem że Blacklist. Misje fabularne, fale w ambasadach, pluskwy. Motyla noga! Rewelacyjnie się bawiliśmy z kumplem. W DA grałem na kompie gdy tylko wyszedł i pamiętam że graficznie wymiatał, ale był zabugowany i często wywalał do pulpitu. Edytowane 2 lutego 2015 przez aux 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Bluber serio, źle to jest w Dark Souls, nie miałem żadnych problemów z spadkami animacji, a zwłaszcza takimi które przeszkadzałaby w graniu. DA ograłem z 15 razy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 2 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Odrobinę nieplanowany zakup od naszego forumowego kolegi Froncza Piotrewskiego - pozdrawiam. Osobiście miałem podejść do tematu za około rok, ale że trafił się ambassador to zapraszam na moje pierwsze w 2015 zakupy: Edytowane 2 lutego 2015 przez Dark_Pharmacist 12 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 No, ale co ty chcesz mi wmówić, że nie widziałem tego co widziałem Kobik? Dobry z ciebie agent. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Piękny! I te kolorowe guziczki... UWIELBIAM! Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Jeszcze tylko brakuje nazwy Super 3DS i byłoby wszystko cacy. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Odrobinę nieplanowany zakup od naszego forumowego kolegi Froncza Piotrewskiego - pozdrawiam. Osobiście miałem podejść do tematu za około rok, ale że trafił się ambassador to zapraszam na moje pierwsze w 2015 zakupy: Tutaj propsy należą się także użytkownikowi Rayos. A do mnie leci XL, niestety dopiero za 2 tyg Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 No, ale co ty chcesz mi wmówić, że nie widziałem tego co widziałem Kobik? Dobry z ciebie agent. i w drugą stronę. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Ten miesiąc będzie należał do przenośnej nadkonsoli od Nintendo. Szajbka dopiero się zaczyna! +1 za ambasadora. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 No, ale co ty chcesz mi wmówić, że nie widziałem tego co widziałem Kobik? Dobry z ciebie agent. i w drugą stronę. Kiedy ostatni raz grałeś w tę grę? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 W premiere. Dobra, ramka tak siadala ze nie szlo grac. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Ano widzisz, mówie, że spędziłem z DA ostatnio sporo godzin, grałem znów fabułę i multi i serio w singlu niewyrabiają klatki aż tak czasem, że jest to bardzo nie przyjemne. Koniec OT Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Odrobinę nieplanowany zakup od naszego forumowego kolegi Froncza Piotrewskiego - pozdrawiam. Osobiście miałem podejść do tematu za około rok, ale że trafił się ambassador to zapraszam na moje pierwsze w 2015 zakupy: Tutaj propsy należą się także użytkownikowi Rayos. A do mnie leci XL, niestety dopiero za 2 tyg Cieszę się, że sprzęt trafił do odpowiedniego człowieka żałuję, że mnie na niego stać nie było, ale przynajmniej pomogłem innej duszyczce go zdobyć Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Kolejny szpil na WiiU + pierwsza produkcja do mojej planowanej kolekcji Shumpów na X360 8 Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Duzo wyszlo schmupow na xbox 360 w EU? Dam plusika jak mi wroca, limit wyczerpany. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Kojarzę co najmniej 3 w pudełkach: Dodonpachi, Akai Katana i Deathsmiles. Tutaj masz link do tematu o shumpach na X360: http://www.psxextreme.info/topic/92990-shmupsy/ Sporo wyszło na Xbox Live JP/HK (region free). Na Play Asia są retaile i także sporo z nich jest region free. Edytowane 2 lutego 2015 przez DonSterydo Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Duzo wyszlo schmupow na xbox 360 w EU? Dam plusika jak mi wroca, limit wyczerpany. http://www.racketboy.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=44442 Wszystkich japońców tam nie ma, no ale kilka region free znajdziesz. Edytowane 2 lutego 2015 przez ping Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Duzo wyszlo schmupow na xbox 360 w EU? Dam plusika jak mi wroca, limit wyczerpany. http://www.racketboy.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=44442 Wszystkich japońców tam nie ma, no ale kilka region free znajdziesz. Oj widzę Pingu że szanujemy tę samą stronkę. Uwielbiam ich kompilacje "hidden gems" na różne platformy. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Racketboy spoko, szanuję również mocno to http://forum.digitpress.com/forum/ Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Skromnie, "chińszczyzna" plus nowa-stara podkładka pod mysz. 5 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Jeszcze tylko brakuje nazwy Super 3DS i byłoby wszystko cacy. tak sie bedzie nazywal kolejny model 3ds Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Ciąg dalszy przygotowań do nadejścia mesjasza konsol. Sequel dobrej gry muzycznej, który naprawia błąd jedynki (nie trzeba odblokowywać trudniejszych poziomów) i napakowany jest ponad 200 utworami z serii FF. A w sklepiku czeka jeszcze DLC z muzyką z Chrono Triggera. Przy jedynce bawiłem się dobrze, tutaj powinno być jeszcze lepiej. SMTIV miałem brać z eshopu, ale napatoczył mi się Ping z amerykańcem w folii w dobrej cenie i żal było nie brać Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 SMTIV miałem brać z eshopu, ale napatoczył mi się Ping z amerykańcem w folii w dobrej cenie i żal było nie brać Wiesz że 3DS normalnie ma blokade regionalną? Chociaż dla chcącego nic trudnego to obejść Dobry zakup Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi