ping 9 039 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Dobrze, że exploit działa. Sam śmigam w SMTIV na nieamerykańskiej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Wiem, i tak zagram za 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Bylo to smt za 18dolarow na vgp ale jal sie zdecydowalem to bylo po promocji Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. selene 3 367 Opublikowano 2 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 @aux, masz plusa za xboksowy zestaw oraz... panele i kolor ściany Do mnie dzisiaj przyszło trochę tytułów z backloga. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Last Remnant ehh, szkoda ze nie wyszlo na ps3. A w residenta 5 chetnie bym pogral w co-opie, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 A u mnie dziś tak, zestawik simpsonów za 20zł wszystkie 4 i SF za 25 lokalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szejdj 2 804 Opublikowano 2 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) Konsola fajna, ale pudelko w beznadziejnym stanie - az strach pomyslec gdzie to sie walalo. Wiadomo jednak, ze najwazniejszy jest stan samej konsoli. Edytowane 3 lutego 2015 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Na aukcji było napisane "pudełko w kiepskim stanie, nosi ślady magazynowania". Spodziewałem się jeszcze gorszego stanu, a nie jest tak źle. Za całość dałem 160zł, niestety nie mam gier jeszcze, żeby sprawdzić czy działa :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 No nie każdy ma dom z dużym, suchym strychem gdzie takie pudełka mogą sobie spokojnie leżeć i czekać aż jakiś kolekcjoner zechce kupić stary sprzęt za 150 zł Większość ludzi pewnie wywala kartony bo w mieszkaniu nie ma gdzie tego trzymać albo cisną się w zawalonej i wilgotnej piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) No wlasnie tutaj pudelko wyglada jakby konsola byla trzymana "byle gdzie" tzn w jakies wilgotnej piwnicy miedzy gratami. Jesli ktos dba o konsole to i pudelko bedzie mial w dobrym stanie. Edytowane 3 lutego 2015 przez saptis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Na aukcji było napisane "pudełko w kiepskim stanie, nosi ślady magazynowania". Spodziewałem się jeszcze gorszego stanu, a nie jest tak źle. Za całość dałem 160zł, niestety nie mam gier jeszcze, żeby sprawdzić czy działa :facepalmz: Ja jakiś czas temu wyrwałem na allegro NGC w boxie, Bundl'a z Metroidem za 80 albo 90 zł + wysyłka, jedyna wada to nie oryginalny pad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Zakupy z ostatnich 3 tygodni, w końcu będę miał gdzie instalować najlepsze gierki na najlepszą platformę ^_^ 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 3 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Nowa dostawa giereczek na NDS i 3DS. Specjalne podziekowania dla Guernica za cynk o Sands of Destruction ktorego dlugo poszukiwalem i dla froncza za Pokemon SoulSilver. Jak tylko skoncze Danganronpa 2, zaczynam Theresie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
DojlidyZubr 1 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Zakupy z ostatnich 3 tygodni, w końcu będę miał gdzie instalować najlepsze gierki na najlepszą platformę ^_^ Jak dobrze ze w nadkonsoli Sony wymiana normalnie dysku jest, nie wyobrazam sobie zeby mi dysk przenosny lezal kolo ps4 bo w swoim sprzecie sobie wymienic nie mozna 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Velius nic tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Velius - ile dałeś za Soul SIlver i gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 125zl z wliczona wysylka od froncza piotrewskiego z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 a ja dałem tyleż samo, z tym że kupiłem od użytkownika ragus również z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Ciekawe od kogo kupił użytkownik ragus i czy dał tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Gry na 7 sa srednie? To chyba mam sredni gust, bo czesto z grami na 7 bawie sie lepiej niz tymi na 9 były też i na 6. mi tam to naprawdę wisi. Ten sam Dying Light od Ubi miałby zresztą 10% wyższą średnią. warto poczytać relacje ludzi z dedykowanego tematu (vide Bansaia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Ciekawe od kogo kupił użytkownik ragus i czy dał tyle samo A ja brałem z ultimy xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Ultima handlowala wersja NTSC? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Tak, z pokewalkerem, którego zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
yorghi 39 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 To będzie mój debiut na zakupach growych (pomimo baaardzo długiego stażu na forum, byłem do tej pory raczej stalkerem forumkowym niż aktywnym użytkownikiem ). Zakupy z ostatniego tygodnia, w tym EK Dying Light, która co prawda "zakupem" nie jest, bo dostałem ją w prezencie jako flaszkę od ziomka, który jest tech designerem w Techlandzie, a także paczka od Arcade Block ^_^. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi