Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

:sir:

IMG_20150206_153205.jpg

IMG_20150206_114125.jpg

Kiedy leciało intro Horizon 2 miałem normalnie łzy w oczach. Mój trzeci Xbox i pierwszy Jedyny :) 

No i filmik co by nie być gorszy :) 

https://www.youtube.com/watch?v=Qy9540p5s6k

GT: Hubertus1985  dostałem jeszcze kod na Forze 5, całość za cztery  stówki w Game. Dawno nie byłem tak szczęśliwy  :banderas:

• Plusik 8

Bylo zamienic FH2 na Assassins Creed i byłby zacny zestaw Janu...gracza.

darowanemu koniowi się nie zagląda pod ogon. Chociaż ja bardzo lubię serię MW 1,2 i Black Ops. Podobno AW to jedna z lepszych odsłon. FIFA do partyjek z kumplem przy piwku, także szanuje. Pozdro hejterze :D 

Blubi to był bundle z Forza 5 i FIFA 15. Horizon i używanego CoDa(za grosze) kupiłem razem z konsola ;) PES tez będzie, tak samo jak ambitniejsze gry. Spoko :) póki co FH2 mnie pochłonęła :)

400£?

Forza 5 i Fifa15 w bundlu były przecież jako kody. Zestaw bardzo fajny, jeszcze FM5. Mam Fifę z konsolą od ponad 2 miesięcy i jest bardzo ok. Wcześniej 2 główne części mnie ominęły, ale po początkowym zgrzycie by się przyzwyczaić do mechaniki (i pada) gra mi się bardzo fajnie. Nic z powyższego zestawu bym nie zamienił na Assassina, żadnego!

Blubi to był bundle z Forza 5 i FIFA 15. Horizon i używanego CoDa(za grosze) kupiłem razem z konsola ;) PES tez będzie, tak samo jak ambitniejsze gry. Spoko :) póki co FH2 mnie pochłonęła :)

400£?

Forza 5 i Fifa15 w bundlu były przecież jako kody. Zestaw bardzo fajny, jeszcze FM5. Mam Fifę z konsolą od ponad 2 miesięcy i jest bardzo ok. Wcześniej 2 główne części mnie ominęły, ale po początkowym zgrzycie by się przyzwyczaić do mechaniki (i pada) gra mi się bardzo fajnie. Nic z powyższego zestawu bym nie zamienił na Assassina, żadnego!

Ale między  stacjonarnym Game a game.co.uk jest od cholery różnic. W promocjach i cenie.  Na witrynie w sklepie był ogromny plakat - xbox one + AC IV + AC:U + Forza 5 w digitalu + jedna z wielu gier w pudle za 349 funtów. Tyle, że u mnie zabrakło bundli z AC, więc dostałem zwykłą z Forza 5(download) + FIFA 15 i zamiast raków branży wybrałem Horizona, który z resztą był głównym powodem zakupu XO.   CoDa wyrwałem za parę groszy, bo to używka plus doszły mi te punkty za zakupy :) 

W Horizon się zakochałem, ta gra jest cudowna. Zagrałem też kilka meczy w FIFA 15 ( ostatnia moja to chyba była 11) i jest ok, grafa dupy nie urywa i trzeba się przyzwyczaić do pada ale jestem zadowolony. CoD będę testował jutro. 

DSC00723.JPG

Wszystko w jednym dniu i GT4 z Polski i FF po 4ech dniach od wpłaty, a wędrował z Holandii.

Wczoraj akurat miałem u siebie kumpla - starego gracza, chwilę pograliśmy w Fighting Force ale na PS3. No i co mnie wkurzyło, to nie było muzy. Gierka ma muzę osobno nagraną w audio, a Ps3 sobie z tym nie radzi, co za tandeta.

• Plusik 2
Gość mastafaker

Pamiętam jak byłem w GAME na nocnej premierze PS4 i Xbox One. U nas tak dobrze nie ma. Rozdawali gadżety, plakaty, ludzie grzecznie czekali w kolejce po swoją zamówioną konsole. Każdy oczywiście dostał swój egzemplarz. W międzyczasie w połowie kolejki stał stand z PS4/Xbox One więc każdy z kolejki mógł jeszcze pograć na konsoli i się ewentualnie wycofać. Fajny sklep ale wolałem zakupy w CEX, dużo więcej ciekawych rzeczy mieli + lepsze ceny używek.