Rayos 3 170 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Wszystko pięknie, tylko czemu GoW 3 w platynie mi jeszcze do kolekcji gowów wszystkcih brakuje wlaśnie collection vol. 2 i będę miał wszystkie gowy: 1, 2 na PS2 (tylko 1 mam w platynie ) 3, A na PS3 CoO, GoS na PSP collection vol. 1 na PS3 collection vol. 2 na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No niestety kupione jako zestaw. GoW 3 mam premierówkę u kumpla (od jakichś 5-6 lat u niego leży). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ok, wybaczam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No niestety kupione jako zestaw. GoW 3 mam premierówkę u kumpla (od jakichś 5-6 lat u niego leży). To nie kumpel. Kosa w czerep. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kiedy leciało intro Horizon 2 miałem normalnie łzy w oczach. Mój trzeci Xbox i pierwszy Jedyny No i filmik co by nie być gorszy https://www.youtube.com/watch?v=Qy9540p5s6k GT: Hubertus1985 dostałem jeszcze kod na Forze 5, całość za cztery stówki w Game. Dawno nie byłem tak szczęśliwy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Bylo zamienic FH2 na Assassins Creed i byłby zacny zestaw Janu...gracza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Bylo zamienic FH2 na Assassins Creed i byłby zacny zestaw Janu...gracza. darowanemu koniowi się nie zagląda pod ogon. Chociaż ja bardzo lubię serię MW 1,2 i Black Ops. Podobno AW to jedna z lepszych odsłon. FIFA do partyjek z kumplem przy piwku, także szanuje. Pozdro hejterze Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Uszczypliwe żarty a hejtowanie to dwie różne rzeczy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A mówiłem bierz PESa to nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Blubi to był bundle z Forza 5 i FIFA 15. Horizon i używanego CoDa(za grosze) kupiłem razem z konsola PES tez będzie, tak samo jak ambitniejsze gry. Spoko póki co FH2 mnie pochłonęła Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Blubi to był bundle z Forza 5 i FIFA 15. Horizon i używanego CoDa(za grosze) kupiłem razem z konsola PES tez będzie, tak samo jak ambitniejsze gry. Spoko póki co FH2 mnie pochłonęła 400£?Forza 5 i Fifa15 w bundlu były przecież jako kody. Zestaw bardzo fajny, jeszcze FM5. Mam Fifę z konsolą od ponad 2 miesięcy i jest bardzo ok. Wcześniej 2 główne części mnie ominęły, ale po początkowym zgrzycie by się przyzwyczaić do mechaniki (i pada) gra mi się bardzo fajnie. Nic z powyższego zestawu bym nie zamienił na Assassina, żadnego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Blubi to był bundle z Forza 5 i FIFA 15. Horizon i używanego CoDa(za grosze) kupiłem razem z konsola PES tez będzie, tak samo jak ambitniejsze gry. Spoko póki co FH2 mnie pochłonęła 400£?Forza 5 i Fifa15 w bundlu były przecież jako kody. Zestaw bardzo fajny, jeszcze FM5. Mam Fifę z konsolą od ponad 2 miesięcy i jest bardzo ok. Wcześniej 2 główne części mnie ominęły, ale po początkowym zgrzycie by się przyzwyczaić do mechaniki (i pada) gra mi się bardzo fajnie. Nic z powyższego zestawu bym nie zamienił na Assassina, żadnego! Ale między stacjonarnym Game a game.co.uk jest od cholery różnic. W promocjach i cenie. Na witrynie w sklepie był ogromny plakat - xbox one + AC IV + AC:U + Forza 5 w digitalu + jedna z wielu gier w pudle za 349 funtów. Tyle, że u mnie zabrakło bundli z AC, więc dostałem zwykłą z Forza 5(download) + FIFA 15 i zamiast raków branży wybrałem Horizona, który z resztą był głównym powodem zakupu XO. CoDa wyrwałem za parę groszy, bo to używka plus doszły mi te punkty za zakupy W Horizon się zakochałem, ta gra jest cudowna. Zagrałem też kilka meczy w FIFA 15 ( ostatnia moja to chyba była 11) i jest ok, grafa dupy nie urywa i trzeba się przyzwyczaić do pada ale jestem zadowolony. CoD będę testował jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Wszystko w jednym dniu i GT4 z Polski i FF po 4ech dniach od wpłaty, a wędrował z Holandii. Wczoraj akurat miałem u siebie kumpla - starego gracza, chwilę pograliśmy w Fighting Force ale na PS3. No i co mnie wkurzyło, to nie było muzy. Gierka ma muzę osobno nagraną w audio, a Ps3 sobie z tym nie radzi, co za tandeta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Pamiętam jak byłem w GAME na nocnej premierze PS4 i Xbox One. U nas tak dobrze nie ma. Rozdawali gadżety, plakaty, ludzie grzecznie czekali w kolejce po swoją zamówioną konsole. Każdy oczywiście dostał swój egzemplarz. W międzyczasie w połowie kolejki stał stand z PS4/Xbox One więc każdy z kolejki mógł jeszcze pograć na konsoli i się ewentualnie wycofać. Fajny sklep ale wolałem zakupy w CEX, dużo więcej ciekawych rzeczy mieli + lepsze ceny używek. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Mam przypomnieć jak wyglądała walka o PS4 w day one? czy raczej się tym nie szczycić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 W polszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No tak wyglądała, że czterech moich nagrzanych na premierowy zakup kumpli stanęło grzecznie w media markcie, odebrali swoje konsole, rozeszli się do domów. Jeden janusz biznesu, to kupił dwie i od razu sprzedał. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A to jednego kolesia tak nie staranowali, że złamał nogę? Czy to było przy premierze Vity? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 W polszy? No w Polszy. Sam brałem udział w tym syfie pod Saturnem w Silesii. No ale wracajmy o fot a nie przykrych incydentów. Pierwszy raz brałem udział w gonitwie po plastik, pierwszy i ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 7 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tym razem powrot do jednych z najlepszych horrorow ever. Dzisiaj mierze sie z Silent Hill. Zobaczymy czy po wielu latach tez bede musial robic sobie przerwy dla uspokojenia nerwow. Polowalem na pierwszego Silenta juz od dluzszego czasu. Nareszcie mi sie udalo. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Same dobre rzeczy na tych fotkach. Pixel świetne pismo, RE wiadomo, a Silenta zazdroszczę bardzo. Ja wciąż poluję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Na alledrogo wisi jeden silent za 199 zł (WTF?!) a drugi na licytacji. Ja kupiłem samą płytkę za 15zł bo wsumie wypipane miałem na to pudełko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. little big planet 82 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Do kolekcji wpadły dwie Zeldy na 3DS'a, a już nie długo do tego dojdzie jeszcze Majora's Mask. Swoją drogą też macie w A Link Between Worlds taki szary pasek, a nie biały jak w reszcie gier? Z tego co widziałem Amerykańskie wersje mają biały pasek z napisem 3DS, a Europejskie szarawy. Czemu? Edytowane 8 Lutego 2015 przez little big planet 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ależ pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi