Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano

One pozwalają jednocześnie na gadanie w party jak i odbieranie dźwięku z gry?

Opublikowano (edytowane)

@Guer

Na kompie sprawdzalem, bylo czysciutko, pozniej odpale streama i sobie poslucham na kompie jak brzmi mic to napisze.

@Arkady

Przyciski nie sa gumowe, to jest jakis material a pod nim mamy plastikowe guziczki, bardzo wygodne w uzyciu jak juz sie zapamieta ktory za co odpowiada. Podczas gry bez problemu mozna ustawiac glosnosc.

Dzwiek w nich jest masakryczny, ta opcja VSS zniszczyla mi banie, wlaczylem far cry'a 4, chwycilem za mozdzierz, zamknalem i oczy i mialem ochote fapowac.

@willy

Co do bassow, jak ustawisz na tryb 2 to daje rade, znacznie bardziej czuje je niz w moich starych sluchawkach, spodziewalem sie czegos gorszego a tu prosze, pozytywne zaskoczenie :D

PS. #yebackable :yao:

Edytowane przez Bansai
Opublikowano (edytowane)

Tak jak Figuś pisze, pod PS4 jest apka z dedykowanymi ustawieniami pod tryby, lub pod gry.

Nie ma na rynku lepszego bezprzewodowego headseta od słuchawek Sony, w tej cenie.

Posłuchaj na tym Ferrari F12 Berlinetta w DC

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano

Mikrofon w sluchawkach jest bardzo dobry, na streamie slychac czysciutko a jak nagrywam wiadomosc to jeszcze lepiej, pozostaje mi tylko jutro z kims czat sprawdzic, poki co jestem cholernie zadowolony z tych sluchawek.

Opublikowano

Potwierdzam. Sam testuję goldy od października i są świetne. Mikrofon sprawdza się doskonale. Square i Messer twierdzą, że dobrze mnie słychać podczas potyczek w Borderlands, zaś z drugiej strony innych również słyszę czysto. Jedyny minus to chyba długość pracy baterii. Mogłaby wytrzymywać dłużej.

Gość Orzeszek
Opublikowano

jak tam jest sama konsola z papierami, ładowarki nie ma a bundle mają preinstalowane gierki

Opublikowano

Świetna jest ta figurka. Na szczęście dowiedziałem się, że sklepy mają ja zamiar za jakiś tydzień sprzedawać osobno za jakieś 60/70 zł. Mam nadzieję, że uda się ją wyrwać bo mały 3DS nie dla mnie, a z dużymi to już nie mogli zrobić zestawu. Nie wspominając, że gdybym kupował w UK konsole i limitkę Zledny miałbym takie figurki dwie za free :/

Littlebigplanet, gdzie kupiłeś tego bundla i za yle ?

Zamawiałem preordera jak tylko się pojawiła opcja zakupu w sklepach internetowych jakiś miesiąc temu w HD Market.