Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie gralem jeszcze wiec nie jestem w stanie sie wypowiedziec, ostatni w jakiego pykalem to A New Beginning na 3DS i mysle ze nic mi obecnie tego nie przebije poza tymi z PS1 i SNES (A Back to Nature oraz Harvest Moon z SNES to moje dwie ulubione ever).

Edytowane przez Velius
Gość DonSterydo
Opublikowano

Na tym VGP serio takie dobre ceny, że opłaca się z Kanady sprowadzać?

Opublikowano (edytowane)

Na tym VGP serio takie dobre ceny, że opłaca się z Kanady sprowadzać?

Dla mnie sie bardzo oplaca, po pierwsze przelicznik walut x okolo 3.0 albo 2.9 a nie jak dolar. Ceny nówek niekiedy bardzo dobre (19.99$ za HM i KH, 29$ za FF), Layton vs PW kosztowal mnie 35$ CAD czyli okolo 105zl. Wysylka tej całej paki to jedyne 19.99$. Do tego użyłem swoich punktow z plus program wiec -50$ od calkowitej kwoty i dla mnie cena byla bardzo korzystna.

A jak jeszcze dowala promocje jak np przy Persona 4 na vite (45zl) to nic tylko brać te gry. Atlus bardzo wspiera ten ich sklep wiec czesto maja wszystkie limitki itp.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Nowe zakupki przyszly z VGP, oczywiscie zwiazane z moja ukochana konsolką. Najbardziej i tak czekalem na Layton vs PW bo jestem ciekawy, slyszalem sciezke dzwiekowa i jest swietna. Do tego FF III i FF IV ktorych mi brakowalo w kolekcji i troche innych.

ih14yb.jpg

2i6c292.jpg

5y5642.jpg

HM  :banderas:

Opublikowano

Ultimate Game Sale u mnie wygląda tak:

IMG_20150223_161548.jpg

Limbo już ograne na 360-tce, ale takie perełki trzeba wspierać ile się da. Cena 3 funty więc prawie za darmo :) Chętnie zaliczę to jeszcze raz :)

Styx to wielka niewiadoma, więc postanowiłem sam  sprawdzić. Opinie w necie są podzielone. Mi racji tego, że lubię skradanki i staroszkolne podejście do rozgrywki powinno  się spodobać. cena 6 funtów

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano

Taka paka przechodzi przez urząd celny?

Różnie z tym bywa. Niby VG+ wysyła z Niemiec, ale na ostatniej przesyłce było to:

2niz1uq.jpg

Przez cło musi przejść. Przecież mogli Tobie wysłać narkotyki albo części do zmontowania broni masowego rażenia.

Opublikowano (edytowane)

Walczące cycki chętnie obadam,bo podobno nadają się do januszowania przy piwku,a na warriorsy czaiłem się od bardzo dawna i padło na SW4, które podobno jest najlepsze z dostepnych na ps4.

653gux.jpg

Edytowane przez Soban
  • Plusik 2
Opublikowano

DoA5 Last Round :banderas:

Mam tylko PS3 to muszę się zadowolić updatem wersji Ultimate do edycji Last Round.Dobre i to ale jak będzie PS4 już u mnie to skołuję sobie pudełeczko z wersja na grajstację4.

A te SW4 też ponoć dobre, czytałem troszkę o tej odsłonie i opinie generalnie są bardzo pozytywne.