zagul 326 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 DSi ma blokadę regionalną ? Gdzie wy kupujecie gry, bo na allegro to wieje straszną biedą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 24 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Może i to jest tylko 240p, ale to najlepsze, najbardziej miodne i dające najwięcej dobrej zabawy 240p z jakim w życiu miałem do czynienia. Panel z Marianem Zapraszam: friend code: 4270-3569-9856 Edytowane 24 Lutego 2015 przez Emtebe 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 DoA5 Last Round Mam tylko PS3 to muszę się zadowolić updatem wersji Ultimate do edycji Last Round.Dobre i to ale jak będzie PS4 już u mnie to skołuję sobie pudełeczko z wersja na grajstację4. A te SW4 też ponoć dobre, czytałem troszkę o tej odsłonie i opinie generalnie są bardzo pozytywne. No fajne te SW4 miałem tylko odpalić,czy działa,a skończyłem napieprzając 4h Od dawna się czaiłem na nie,ale ceny odrzucały,ale na szczęście ultima dała promo i za 150 łyknąłem.Wybrałem tą serię,bo jednak wolę klimaty japońskie niż chińskie z dynasty. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie strasz czlowieku, w pierwszej chwili pomyslalem, ze Bloodborne'a juz dostales Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Już stałem przy kasie z Dying Light, ale jakiś głos kazał mi zamienić na The Order. Co by nie mówić, to najgłośniejszy tytuł sezonu. Szybko przejdę i sprzedam póki pachnie nowością. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Nie strasz czlowieku, w pierwszej chwili pomyslalem, ze Bloodborne'a juz dostales ja też Edytowane 25 Lutego 2015 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dzieki blantman, graficznie jestem zmiażdzony, ale zobaczymy jak dalej - póki co gra broni sie klimatem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Za chwilę zaczynam Ligę Mistrzów na własnej konsoli Sporo czasu spędziłem z produkcjami od Kairosoft, takimi jak Pocket League Story czy Pocket League Story 2. Tutaj zapowiada się też wyśmienita zabawa. Takich gier mi brakowało na inne konsole. A 3DS jest świetnym uzupełnieniem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Trzeba mieć xone a poza tym, dziękuję cyfrówkom. Dziwne,bo łykałeś cyfrówki z lewych kont jak jeszcze miałeś łoniaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 25 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ostatnie zakupy (zaskoczył mnie dodatkowy napis o francuskiej wersji językowej na frocie okładki Majory US/C; takie rzeczy powinny być umieszczane z tyłu ) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Prawie kazda gra ma juz te znaczki ktora jest wydawana w Kanadzie. Gdzie kupiony ten launch edition ragnarok odyssey? Bo szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Z play-asia za 28$ z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saptis 620 Opublikowano 26 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) W koncu udalo mi sie dorwac w promocji konsole PS Vita - od jakiegos czasu chcialem ja kupic - mam zestaw Mega Pack zawierajacy karte pamieci 8GB i 10 gier w wersjach cyfrowych - dwie z nich i tak mam w pudelku. Na PS Vita nie ma co prawda zbyt wielu interesujacych mnie gier, ale sama konsola bardzo mnie interesowala, a w te kilka tytulow chetnie pogram. Pierwsza gre kupilem juz okolo rok temu i tak jeszcze przed zakupem konsoli mialem ich juz kilka - wersje pudelkowe, do tego przed zakupem konsoli nabylem oryginalny futeral w zestawie PS Vita Travel Pack. Jesli zapytacie po co kupuje Vite skoro niedawno ukazal sie New 3DS to napisze, ze juz go "mam" od premiery - konsola bedzie prezentem, ktory niebawem otrzymam, wiec poki co bede gral na handheldzie Sony. Sama PS Vita zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie - znacznie bardziej podoba mi sie wersja slim (tak, wiem, ze nie ma OLED), super konsola, ale szkoda, ze to zmarnowany potencjal i po prostu zombie. Edytowane 26 Lutego 2015 przez saptis 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja raczej bym zapytal po co kupujesz vite z takimi grami jak na obrazku ale o gustach sie nie dyskutuje w sumie. Milej zabawy i zainteresuj sie ps store, czasem cyfrowe gry sa w dobrych cenach i takie ktore nie wyszly na fizycznym nosniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Coooo ??? Piszesz jakbym same totalne crapy kupil.Unccharted, Wipeout, Tearaway to przeciez jedne z lepszych gier na Vite. Dodam, ze japonszczyzna mnie nie interesuje, na PS Vita nie ma zbyt duzego wyboru jesli chodzi o gry, kupilem to co najbardziej mnie interesuje. Little Deviants kupilem bo lubie takie minigierki wykorzystujace potencjal sprzetu - na PlayStation Move i Wii tez mam kilka gier, ktore korzystaja z kontrolerow ruchowych. Edit: Jesli chodzi o gry z zestawu z konsola to Little Big Planet jest fajne, a Motorstorma i tak chcialem kupic, Ratcheta mam w pudelku na PSP, Wipeouta i Little Deviants tez mam w pudelku, reszta cyfrowek to faktycznie crapy. Edytowane 26 Lutego 2015 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kupiłeś Vitę a nie interesuje Cię japonszczyzna? Wut?? To dużo się nie nagrasz w takim razie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dokladnie tak, chcialem konsole po to zeby ja miec i ograc kilka interesujacych tytulow. Ale plusa to juz nie dales. Dzieki ! Konsole w tym zestawie kupilem w dobrej promocji, wiec nie patrzylem z jakimi jest grami bo byl znacznie tanszy od innych - interesujace mnie gry juz mialem od jakiegos czasu w pudelkach i potrzebowalem tylko konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dodam, ze japonszczyzna mnie nie interesuje, Na 3ds pewnie 0 gier masz w taki razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Na 3ds pewnie 0 gier masz w taki razie. Przeciez na 3DS jest cala masa "nie-japonskich" gier, wiec mam w czym wybierac, dawalem jakis czas temu foto: Do tego jeszcze Zelda: Majora's Mask, ktorej nie ma na foto. Edytowane 26 Lutego 2015 przez saptis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 wszystkie japonskie Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 W sumie jesli tak na to spojrzec to racja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Niektore posty przenioslem do CW bo w sumie tam bardziej pasuja, zeby nie odbiegac od tematu, najnowszy nabytek na polke: Oczywiscie mialem w premiere cyfrowke na PC ale bardzo mi sie podoba to pudeleczko, fajnie logo jest wypuklone, w srodku gra i soundtrack, wiec zaraz sobie dovakhina poslucham, calosc kosztowala 25 zl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ten pasek games for windows wyliź bansai z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi