Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Infinite Space kozaczek. Gra z powodu braku mozliwosci usunecia save'a trzyma cene jezeli chodzi o zafoliowane sztuki

wtf? Zaraz odpalam swoją kopie, zeby nie wyszlo ze musze grac na kopii zapasowej ;/
Opublikowano

Już odklejona i w razie czego przyklejona do stryopianiku wewnątrz pudła :cebula:

Opublikowano (edytowane)

Zaden sredniak, swietna gra. Disc 4 tylko nudny, ale na to cierpialo duzo jrpgów, swietny start, swietny middle ale koncowka zrypana. A muzyka w LoTD uhhhh :obama:

Ghost Ship to jedna z najlepiej zrobionych i klimatycznych lokacji, nigdy nie zapomne tego momentu.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

mnie klimat i setting najbardziej jarał w dragoonie, dlatego pisałem że chętnie zobaczyłbym powrót "marki". a co zdjęcia pinga to: parasite eve <333333.

Opublikowano (edytowane)

Nigdy nie rozumialem kupowania figurek ( lolz nie jestem dzieckiem) ale ta wyglada zarabiscie

Edytowane przez asax
  • Plusik 1
Gość mastafaker
Opublikowano

To białe to jakaś mata anty-poślizgowa?

Troche porysowany plastik.

944231d890f241ec.jpg

Opublikowano (edytowane)

To białe to coś na czym robię koraliki ;)

Nigdy nie rozumialem kupowania figurek ( lolz nie jestem dzieckiem) ale ta wyglada zarabiscie

Też nigdy nie kupowałem figurek, ale tego sobie nie mogłem odpuścić (tak jak i amiibo linka)

Edytowane przez Rayos