Opublikowano 18 marca 201510 l Odkryłem CEX w Poznaniu, no i mimo to że mam juz tylko kase na zycie to nie moglem sie powstrzymac po prostu Za takie pieniadze az szkoda bylo nie brac, Maximo i Canis to zakupy z poczatku miesiaca, a te z nalepkami to z CEX'u. Jedyne wlaśnie co w(pipi)ia w tym sklepie to te nalepki na pudelkach, jak tak mozna kaleczyc okladki Ile dałeś za Project Zero? <3
Opublikowano 18 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SRW:OG to dubel - czyli na sprzedaż pójdzie. Psycho Break - gra kupiona tylko dlatego bo było tanio. Monhuna i poki wcisnęli za darmo ;/ .
Opublikowano 18 marca 201510 l Angielska sieć, weszli do polski i póki co tylko Poznan (chyba). Mozna tez kupowac online.
Opublikowano 18 marca 201510 l Wciśnięli za darmo?? Ehh, smutek. Leci +. Miał być Dragon Quest VII. Przynajmniej za darmo to jakoś przełknę że sklep nie miał tego co chciałem.
Opublikowano 18 marca 201510 l Toki Towa to chyba najnudniejszy jRPG w jakiego próbowałem grać. Pięknie wygląda, ale grywalnościowo jest obrzydliwy. Z kolei na Gungnira mam ochotę od dłuższego czasu, ale jakoś nie mogę się ogarnąć z zakupem.
Opublikowano 18 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Post pod postem. Moje dzisiejsze graty:
Opublikowano 18 marca 201510 l A myślałem, że tylko ja mam na tyle w czubie żeby mieć kilka Dreamcastów a tu proszę... Ładnie poszalałeś..............ale oddałbym te wszystkie Saturny za jednego, wymuskanego, w boxie i z pełnym kompletem dupereli.
Opublikowano 18 marca 201510 l Sam szrot bez pudełek, prawdziwy kolekcjoner gardzi takimi niekompletnymi odpadami.
Opublikowano 18 marca 201510 l Dobra, czas rozpocząć najlepszą przygodę w historii gier: A tu bonus, jako fanatyk Em Dżej Dżeja, musiałem zakupić również wersję na 3DS'a. Bo z Vitową, bawię się przednio od dawna. A nintendowska była akurat za grosze Edytowane 18 marca 201510 l przez Emtebe
Opublikowano 18 marca 201510 l Przechodziłem wczoraj obok TK Maxxa patrzę, a na półce leży oryginalna figurka Kyurema z Pokemonów Black/White. Przeceniona z 81zł na 41zł na 21zł. Mina ekspedientki przy kasie bezcenna. Po co mi figurka legendy z pokemonów Black/White? ¯\_(ツ)_/¯
Opublikowano 18 marca 201510 l za ile puszczasz te saturny pawel? Za szare po 200 od sztuki z jednym padem, ale kable we własnym zakresie (wizyjne są na allegro, prąd = standardowa 'ósemka' z japońskim wtykiem - wymagany transformator napięcia)
Opublikowano 18 marca 201510 l kusi ale chyba nadal bede sie rozgladal za europejskim. Edytowane 18 marca 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 18 marca 201510 l Europejskiego pozbyłem się lata temu, bo gry są trudno dostępne, a jak już to w chorych cenach i gunwianym stanie.
Opublikowano 19 marca 201510 l Bartoszu a ty kiedy PS4 nabywasz ? Może spotkamy się w świcie BB ? Niebawem. Możemy się spotkać oczywiscie.
Opublikowano 19 marca 201510 l Hehe, na premierę Persony 2 w stanach miałem grę na ślicznym verbatimie, kilka lat później zachciałem oryginału, będąc na Akihabarze ściągnąłem grę z półki, wróciłem na kwaterę, odpalam - okazuje się, że wątek fabularny jest zupełnie inny niż to co zapamiętałem. Wtedy do mnie doszło, że są dwie Persony 2. Tsumi i Batsu.