orion50 632 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Kupiłem w Sobotę, ale nie miałem czasu grać. Po 30 minutach stwierdzam... Mesjasz. 269.. (pipi)any empik, ale fak yt. Rzuciłem kasjerowi hajsem w ryj 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 30 marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 marca 2015 Moje podsumowanie marca. W tym miechu skromnie i zakupy nastawione bardziej na uzupełnienie biblioteki gier dla mojego PC (#masterrace): 1. Mycha Roccat Kone Pure Optical znalazła się tu nie bez przyczyny. Zastąpiła moją wysłużoną Logitech G9. 2. Zaginięcie Ethana Cartera za 3 dyszki z cdp + paczka w ruchu za free, więc pomyślałem, że warto sprawdzić co to za gierka. Wydanie całkiem ok jak za takie pieniądze. 3. Wasteland 2 w edycji strażnika, czyli typowa limitka na pc. Bardzo fajne wydanie dorwałem za 80zł. 4. Pillars of Eternity kolejne wypaśne wydanie - edycja awanturnika. Z użyciem kodu rabatowego 40% z kompanii graczy gra wyszła mi za 90zł na muve.pl + darmowa wysyłka. Dobry dil, wydanie świetne. 5. Na koniec główne danie tego miesiąca czyli Bloodborne w limitce. Spoko wydanie, genialny steelbook i cudowna gra. 20 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Ja piyerdole jakim klimatem bije od tych pecetowych pudełeczek. Bez fikuśnych pasków PS4, bez żadnych pyierdolonych napisów na całe pudełko że gra w takim i takim języku, że takie i takie oceny, że taka i taka dodatkowa zawartość - chylę fedorę, naprawdę zgrabnie to wygląda. Wyższa kultura gamingu 4 2 Cytuj
kypq 718 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Wyższa kultura gamingu A po wpisaniu kodu steam, zawartość oraz pudełko na śmietnik . 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 30 marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 marca 2015 Przyleciało mi kilka gierek i po raz kolejny zdałem sobie sprawę z tego, jak chu.jowo być zbieraczem śmieci. Gry kupuję zazwyczaj w zestawach, bo jednak się nie przelewa, a w ten sposób jest taniej, przez co oczywiście każde zakupy kończą się dublami. Zdjęcia ciemne, bo swoją piwnicę oświetlam zaledwie jedną żarówką dyndającą majestatycznie spod sufitu. Simsy i Wallace & Gromit wpadły zupełnie przypadkowo, niech leżą. Jedyne europejskie gry w tym zestawie. Kingdom Hearts II z piękną, połyskującą okładką to oczywiście dubel, obok niego siedzi sobie I.Q. Remix+ czyli Kurushi w wersji PS2 - szukałem tej gierki jakiś czas, więc fajnie, że wdepła w zestawie. Dalej widać dwie części Taiko no Tatsujin, jedna to dubel. Potem mamy chińską bajkę z chłopcem co ma mieczyk zamiast ręki, MGS 2 Substance w całkiem ładnym stanie, premierowe MGS 3 z okropną instrukcją, no i kolejne duble - Getaway wraz z Crazy Taxi i DMC3. Z boku natomiast czyha klawe Sengoku Basara 2 wraz z Kaido Battle (jak ktoś lubi jeździć autkiem bokiem, to polecam). Tutaj już trochę lepiej, bo tylko trzech tytułów muszę się pozbyć - Mario Golfa, Donkey Konga oraz Pokemon Stadium. Najbardziej cieszę się z Ogre Battle, Banjo Kazooie i Super Smash Bros. GASP i Star Warsy to miły dodatek. 13 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) A po wpisaniu kodu steam, zawartość oraz pudełko na śmietnik . Dlatego na pc warto kupować tylko jakieś edycje specjalne z mapkami, instrukcjami, poradnikami, soundtrackami itd. Takie wydania spokojnie postawisz na półce, a poza tym płyta też jeszcze służy do instalacji. Z moim internetem tak jest szybciej, aczkolwiek jakbym miał szybszy to sam download byłby lepszym rozwiązaniem. Ogólnie coraz rzadziej kupuję coś na pc, ale takie jak wyżej wydania gier + do tego rpgi to ja mogę brać. Edytowane 30 marca 2015 przez ireniqs Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) @chris85 Dawno nie bylo info o carbootach. Nie bywasz juz czy nic ciekawego sie nie trafia? A bo zima Sezon miał wystartować w sobotę 4 kwietnia. Ale pada od dwóch dni i ma padać dalej, więc nie sądzę żeby się odbył. Wszystkie w mojej okolicy są na trawie i niestety musi być kilka dni sucho. Edytowane 30 marca 2015 przez chris85 1 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 (edytowane) Ale tam na BloodBornie nie ma zadnych paskow Edit. ireniqs - masz plusa za N.Cartera. Kozak giera, ktora w dodatku dzieje sie w moich okolicach: Jelenia Gora, Pilchowice. Czekam z wwypiekami na wersje PS4 Edytowane 31 marca 2015 przez MEVEK Cytuj
ashka 219 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 ping, jeśli twój dubel Taiko to "Go Dai Me" to ja chętnie odkupię - Haru-matsuri niedawno samo wpadło, ale Go!Go! nadal mi brakuje. Sąsiedzi się nie skarżą, więc gram dalej Ostatnio sporo gier w folii nabywam: wszystkie "Tales of", "Killer 7", FF9 były (ew. są) nowe. Szaleństwo. Do "La Pucelle" był też guide, choć w zdeczko nagryzionym stanie. Nie ma też jak gry po 10-12PLN: 8 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Niestety dubluje mi się festiwalówka właśnie . Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 ping, jeśli twój dubel Taiko to "Go Dai Me" to ja chętnie odkupię - Haru-matsuri niedawno samo wpadło, ale Go!Go! nadal mi brakuje. Sąsiedzi się nie skarżą, więc gram dalej Ostatnio sporo gier w folii nabywam: wszystkie "Tales of", "Killer 7", FF9 były (ew. są) nowe. Szaleństwo. Do "La Pucelle" był też guide, choć w zdeczko nagryzionym stanie. Nie ma też jak gry po 10-12PLN: Gdzie i za ile kupiona Xilia 2 w day1? 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Troche pozno, ale jest goty 2015. Warto bylo dorzucic te 30zł, artbook ładny a steelbook wyglada świetnie. To ja spadam 6 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Gra wymiata nieziemsko. A to do Vity i 3DSa więc niech będzie że growy zakup 5 Cytuj
ashka 219 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Gdzie i za ile kupiona Xilia 2 w day1? Kupiona na Amazon Marketplace, już mnie dziś ktoś o to pytał - nie ma już tego egzemplarza na AM. Ogólnie to to nie miała być wersja Day One, przynajmniej z opisu nie wynikało. Kosztowała 65 zł. Trzeba przeglądać AM, czasem można niezłe oferty znaleźć i niektórzy wysyłają poza UK za 2Ł. BTW obecnie amazon.co.uk obniżył cenę Day One do 15Ł, więc i tak nie jest tak źle 1 Cytuj
BlukeR 41 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Gra wymiata nieziemsko. A to do Vity i 3DSa więc niech będzie że growy zakup Napisz coś o słuchawkach bo jestem nimi mocno zainteresowany. Jak wypadają podczas korzystania z Vity oraz czy korzystałeś już z nich z telefonem ( chodzi mi o to jak sprawdzają się do rozmów). Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) <3 OLX Szkoda, że Soleil po niemiecku. Edytowane 1 kwietnia 2015 przez mastafaker 10 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 No ja ostatnio też na olx sporo kupuje po taniości. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 TEN CAŁY ZESTAW ZA 100ZŁ??????????????? (pipi)A LUDZIE NIE PISZMY TU TAKICH RZECZY BO ZACZNA CENY WZRASTAC I NIKT JUZ NIC TANIO NIE KUPI Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Za dyszke zal bylo nie brac Edytowane 1 kwietnia 2015 przez KoBik 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Skromnie, ale na miesiąc grania wystarczy. 7 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) TEN CAŁY ZESTAW ZA 100ZŁ??????????????? (pipi)A LUDZIE NIE PISZMY TU TAKICH RZECZY BO ZACZNA CENY WZRASTAC I NIKT JUZ NIC TANIO NIE KUPI WŁAŚNIE LICYTUJĘ NA ALLEGRO TEN SAM ZESTAW, ŻYCZCIE MI SZCZĘŚCIA. Ale sprzedawca nie napisał, że Soleil po niemiecku, więc może mi się poszczęści Edytowane 1 kwietnia 2015 przez ping 5 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Masz racje. Taki ze mnie janusz biznesu Już poprawiam. 4 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Nóweczka, jeszcze pachnie tak brzydko Edytowane 1 kwietnia 2015 przez MEVEK 9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi