II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 No raczej tragedia upstrzona jak na bazarku. Mnie kompletnie sie ona nie podoba. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Sut, tak to tłumaczysz bo będziesz botem? przecież tak nie powinno się robić okładek żeby nie było offa to: nówka 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 kwietnia 2015 BTW uwielbiam kupować rzeczy u Japończyków. Rzeczy są zawsze ekstremalnie dobrze zapakowane, a w ~90% przypadków stan jest 2 razy lepszy niż w opisie. 11 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Ile i gdzie dales za ta plytke? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 eBay, a ile to szczerze, wstyd się przyznać. Dyplomatycznie odpowiem, że tyle ile kosztują audio CD w Japonii. No, ale zależało mi, szczególnie, że pojedynczo Gyakuten Meets Orchestra i Gyakuten Meets Jazz Soul są raczej rzadkie i drogie. Wiem, ze jakbym zamówił na japońskim Amazonie to prawdopodobnie wyszłoby mnie taniej (chociaż wtedy szłoby chyba kurierem DHL więc urząd celny by pewnie przetrzepał), ale za późno się zorientowałem, że istnieje taka możliwość. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Na allegro znajdziesz je po 18zł z wysyłką http://allegro.pl/nintendo-3ds-game-card-case-na-24-gry-krakow-nowe-i5226755653.html Te z allegro są gównie. Po wsadzeniu cartów pudełko się wygina. A carty trzeba wyciągać siłą. Chciałbym porządne pudełko Hori. Na tej aukcji mają gównie pudełka i jeszcze dają zdjęcie pudełka Hori, którego nie sprzedają. Zaryzykowałem 18zł i kupiłem pudełko z tej aukcji. Dzisiaj przyszło to: Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Opublikowano 10 kwietnia 2015 teraz jest za dyszke, chyba wezmę, dobra jakość? Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Zapłaciłem 10zł +8zł za wysyłkę. Wygląda na oryginał Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Opublikowano 10 kwietnia 2015 okej, wziałem odbiór osobisty kupiłem u nich kiedyś 3dsa xl Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Zakupione za całego funta. Zostanie w folii 20lat może będzie coś warte Obie juz miałem, ale poszły do wymiany, a teraz znalazłem w prze cenie więc na półke i do ukończenia kiedyś. 5 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 + za MGS, ale - za Ubisyf, więc nie daję nic dla równowagi. 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Ta folia na MGSie wyglada na samorobke co dodatkowo jeszcze podresla "not to be sold separately". Takze za 20lat to bedzie, wciaz, jakies 20zl. 2 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 (edytowane) Jest paseczek do odfoliowania, w samo(pipi)kach nie widziałem pozatym kolo sam mi zaproponował zebym sobie otworzył i zobaczył że płyta w środku, ale nie ważne na carboocie wszystko możliwe. A powiem wam, że grałem w Unity w okolicach wydania gry wymieniłem. Teraz po szescio i pol gigowym patchu powiem szczerze, że bardzo mi sie to podoba. Pare popupów było i w tłumie głupot, ale przymykam oko i dobrze się bawie. Czasem widoki miasta są przepiękne Może trzy dębowe mydlą mi oczy Edytowane 11 kwietnia 2015 przez Sqtr78 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 279 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 kwietnia 2015 FC szanuję od pierwszej części i nawet w hejtowaną dwójkę grało mi się świetnie. Także na własnej skórze muszę sprawdzić tego raka 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 kwietnia 2015 Weekendowe zakupy 10 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 BTW uwielbiam kupować rzeczy u Japończyków. Rzeczy są zawsze ekstremalnie dobrze zapakowane, a w ~90% przypadków stan jest 2 razy lepszy niż w opisie. Gdzie i za ile kupiłeś Laytona ? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 BTW uwielbiam kupować rzeczy u Japończyków. Rzeczy są zawsze ekstremalnie dobrze zapakowane, a w ~90% przypadków stan jest 2 razy lepszy niż w opisie. Gdzie i za ile kupiłeś Laytona ? Prywaciarz z UK na eBay, z wysyłką wyszło ~60zł. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 686 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 kwietnia 2015 Zakupki z ostatniego tygodnia. Japoński DSi od pinga w bardzo dobrym stanie. Project x Zone w edycji limitowanej to pomyłka prezent eStarland. Zamawiałem u nich edycję zwykłą, ale przez trzy tygodnie zamówienie wisiało ze statusem Processing, bo nie mieli gry na stanie (o czym mnie poinformowali dopiero po mailu do supportu). Wreszcie jednak wysłali i jak się okazało do koperty wrzucili limitkę, która zawiera OST, artbook, plakat i tekturowy box. Nie narzekam. Reszta to eksperymentalny zakup z tego całego CEX. Odczucia mieszane, prawdę mówiąc. Zdecydowanie największa okazja to Persona 4 Golden w naprawdę bardzo dobrym stanie za... 25zł. Za taką kwotę spodziewałem się samego carta, a tu miła niespodzianka. Transformers 10zł, Star Trek Elite Force 5zł, Tactical Assault na PSP 15zł. Płyty w porządku, ale opakowania w stanie dostatecznym/dobrym w mojej osobistej skali. Próbowałem je przemyć wilgotnym ręcznikiem, to pod koniec auntentycznie wyciskałem z niego czarną wodę. Rysek na pudłach się nie pozbędzie, ale przynajmniej jakoś to teraz wygląda. No ale za taką cenę mimo wszystko się opłacało. Największy zawód to Tactical Assault na NDS, który przyszedł w pudełku zastępczym, na dodatek połamanym, a który kosztował aż 20zł. Nie było nigdzie mowy, że jest to sam cart, a gierkę chciałem do kolekcji właśnie na półkę. Tutaj ogromny niesmak i w efekcie chyba się gierki pozbędę, bo jednak wolę wersję PSP. 14 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Bedziesz sie pozbywal tej limitki Project'a kiedys? :S Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Bedziesz sie pozbywal tej limitki Project'a kiedys? :S Kukaj częściej allegro, ja swoją za 70zł kupiłem u nas Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Bedziesz sie pozbywal tej limitki Project'a kiedys? :STylko, jak będę w krytycznej sytuacji finansowej, co mam nadzieję nigdy nie nastąpi. Jak chcesz wydanie US, to swój egzemplarz brałem z eStarland, ale sklep jak już pisałem trochę kręci z dostępnością, i nie tylko. Można też u nich także wziąć kopię używaną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi