Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RDR podobno goty, zobaczymy na co stać rockstar

Jakie podobno, przecież na pudełku napisane jest, że goty.

Opublikowano

Przyszlo troche gierek na Nintendo. Contra 4, wiadomo, Bleach 3rd Phantom bardzo ale to bardzo mnie ucieszyl bo znalazlem go w Polsce i az sam sie zdziwilem ze ktos sie pozbywa. Do tego Adventure Time kupiony okazyjnie, specjalna edycja Etriana z ksiazeczka i CD (tak kolejna) i na koniec Story of Seasons. Do tej ostatniej dostalem jakiegos pluszaka z gierki wiec mila niespodzianka.

b9iope.jpg

fp9h7p.jpg

ile ten bleach? ja z ebay sciagalem za 25 funtow ;/

• Plusik 1
Opublikowano

Można gdzieś wyrwać pudełkowe okami hd po taniości? 60$ to troche dużo ;/

Używana platyna kosztuje w granicach 2000-3000Y, premierówka około 5000Y, do tego koszt wysyłki z Japonii, więc te 38$ za platynę/45$ za premierę (używki) z wliczoną wysyłką na eBayu to bardzo rozsądne ceny, zwłaszcza że w wielu sklepach online już wyprzedane.

Opublikowano

Fakt, wyglada to dosyc dziwnie, grunt ze na boku tego nie ma. Za to mile zaskoczenie ze w story of seasons sa nawet dwie pelne instrukcje, coraz rzadziej sie to spotyka, w pokach jedynie rozkladana ulotka z ostrzezeniami. ;)

Opublikowano (edytowane)

Aktualnie zagrywam sie w kapitalnego Killzone Mercenary (na multi) na PS Vita, teraz kupilem Killzone Shadow Fall na PS4. Co do Laytonow to mam juz kompletna trylogie na 3DS - w zestawe z jednym z nich jest jedyny poki co Phoenix Wright w pudelku, to bardzo ciekawe polaczenie.

20150421_194039.jpg

Edytowane przez saptis
  • Plusik 7
Opublikowano (edytowane)

Coraz wieksze te USK robia :reggie:

No niestety - zle to wyglada, do tego na pudelku Laytona zaslaniaja obrazek w tle, ale co zrobic.....

Powinni je zmniejszyc, ale nie - musza byc wielkie zeby przez przypadek nikt nie mowil, ze nie zauwazyl.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

Mi to az tak nie przeszkadza, kwestia przyzwyczajenia, nie mam zamiaru sprowadzac zza granicy i placic o wiele wiecej tylko po to zeby jakis znaczek na pudelku byl inny.

Edytowane przez saptis