Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Na twitterze napisal, ze wydal 1500zl na znaczki xD

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Decyzja zapadła - koniec z rzucaniem stówkami na pocięte i odgrzewane gierki. PS4 poszło na sell do kolejnego nastolatka napalonego na Wieśka, a ja sprawiłem sobie PS3 + masę kozackich gierek za półdarmo i nie mam poczucia, że ktoś robi mnie w bambuko, a ja daje się dymać specom od sequeli sequeli sequeli.

Przykład?

Rzućcie okiem poniżej

29zuwo.jpg

28v86lc.jpg

2nhes0j.jpg

Opublikowano

Zastanawiam się nad tą edycja castlevanii i dracula's tomb. Warto dopłacić do figurek i steelbooka 50 zł? kody na dlc są w tej edycji?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Jak kto woli, mnie figurki i inne takie jarały jak miałem maks 10 lat :) W tej edycji tylko gierka + artbook + pudło

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

17302894251_25a3c1cae3_b.jpg

17115601628_fb5a1fae89_b.jpg

17095907387_81f9da9c2f_b.jpg

Opublikowano

ale catlevania 2 to słaba gra ja nie dałem rady skończyć jedynka 1000 x lepsza :)

Czy ja wiem, właśnie ogrywam 2 i całkiem przyjemna.

Opublikowano

Ale Oreshika ma ladne pudelko, trzeba zamowic kiedys. Daj znac czy Ghost Hunters dobre.

Opublikowano

17302894251_25a3c1cae3_b.jpg

17115601628_fb5a1fae89_b.jpg

Cytuję z obrazkami, bo warto to zobaczyć drugi raz.

:banderas:

Opublikowano

Czy dziewczynka w różowym będzie zaraz gwałcona?

Opublikowano

Takie tam duperelki z dzisiaj...

C7RzHsk.jpg

X360 do pokoju młodego, przynajmniej jak teraz kumple z przedszkola przyjdą nie będę im musiał udostępniać swej jaskini :P

No i to pudło fajnie pokazuje jak olbrzymia jest edycja Notre Dame AC:U. Tak gigantyczna jak tania, skądinąd...

Nigdy nie grałem a sprawdzić miałem ochotę od jakiegoś czasu.

No i w końcu przypomniałem sobie o Fighting Edition  - dobra i wygodna kolekcja.

Opublikowano

Czy dziewczynka w różowym będzie zaraz gwałcona?

To nie 3ds. Wiadomo że tylko na nim gracze to zboki i dlatego macie gry jak :"If I were in a Sealed Room With a Girl I'd Probably XXX".

Opublikowano

Musi pomiescic duzo wstydu.

Opublikowano

Takie tam różne z szóstej + gazetka

79evJ4g.jpg

Opublikowano

Trzeba było Tekowski podskoczyć do Pizzeri Etna z dwoma żubrami, to bym Ci to crazy taxi dał jeśli nie byłbym akurat w trasie.

Opublikowano

jak masz pierwszego monhuna to mogę podskoczyć.

Opublikowano

Od Rayosa możesz kupić japończyka bez instrukcji za 25zł.

Opublikowano

45zł dałem

Opublikowano

Prezent (wczesny) urodzinowy od kobity. Zaskoczony - zaskoczony, podjarany - meh  :/ ... Cóż będzie zbierać kurz i do ogrywania ex-ów od Sony.

XOne i Wii U stanowczo bardziej mi odpowiada w tej generacji.

btw. Pad w stosunku do PS2/PS3 stanowczo dużo lepszy. Buja się? buja się; ale nie jest jakoś strasznie głośna.

btw2. przyhamujcie z hejtem i minusami  :geek: 

2hzqujr.jpg

Opublikowano

co za czasy żeby najnowsza konsola sony była nieudanym prezentem :)