Labtec 3 643 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Kolejny co przeszedł na właściwą stronę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Ma ktoś coś do figurek? Gonga w ryj mogę dać. Kupione pół roku temu, ale że się nie paliło to dopiero teraz odebrałem Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 guernica chyba wtedy kupił taniej, wystawił drożej i został zminusowany, banda hipokrytów: Ode mnie polecial pierwszy minusik Tak,tak cena nizsza niz na allegro. Juz wtedy ta gra chodzilo po 110-120 zl Ty to se pudelka kup. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 BOT is love BOT is life Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 25 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) Z rozpakowaniem poczeka do jutra Edytowane 25 czerwca 2015 przez soyaR 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Troche staroci. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Słodziak, aż chce się otworzyć i przytulic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Nie no, po prostu bekę mam, że ktoś bawi się w ściąganie zestawu z amazona i sprzedawanie konsol co chwilę żeby zarobić 50zł Po co ryzykować z konsolą za 1.5k która szybko nie zejdzie, jak można mieć 300% przebitki na grach tak jak ja? Nie boli mnie to, że ktoś zarabia na czymś, wtedy bym ryja piłował przy kupnie bułki. Po prostu taki model biznesowy jest dla mnie abstrakcją. Plus gość z którego sobie robię podśmiech,ujki aktywnie minusował ludzi z za wysokimi w jego mniemaniu cenami, więc tym bardziej BEKA WNUSIU. Każdy orze jak może. Olaboziu! Pozwól innym przyznać minusa, tam gdzie uważa to za słuszne - sam chętnie bym bombował co chwilę minusami w PT (pamiętam Dejwa, jak dowiedział się w stosownym temacie o promocji na RE6 w empiku, po czym wystawił grę na PT dla braci forumowej z ładną przebitką ), ale w sumie wali mnie to. Wracając do tematu: Pięć gierałek na nadkonsolę. A wy co, dalej iksboksy i inne huyemóje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 040 Opublikowano 25 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Wpadła mi dzisiaj plejka z dwoma Dreamcastami: Ale wiadomo, że do tej plejki jakieś gry wypada wziąć: Trochę guano widać, ale według mnie jest sporo dobrych rzeczy. Więcej niż crapulców wypełniaczy. Do tego wziąłem jeszcze trzy saturny, z czego jeden w oryginalnym boxie + oboxowany stick do tego: No i troszku gierek do tego, bo wiadomo, że gry na Satka zawsze na propsie: Jest trochę mordoklepek 2D, z czego dwie (KoF i Street Fighter Vs Xmen) mają dodatkowe RAM carty. Jestem zadowolony . 31 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) Saga Frontier (dwa razy?), valkyria profile i pierwsze dino crisis na propsie. No ale jak na bogacza to (pipi)owy masz aparat i u(pipi)any dywan. Edytowane 25 czerwca 2015 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 brudny ten dywan w ogóle, chyba, że to ta piwnica Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 @Ping xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) Aparat 5mpix za sto złotych, tak jak zresztą telefon. Bogaczem nie jestem. Technicznie rzecz biorąc jestem obecnie bezrobotny . A Frontiery to jedynka i dwójeczka. Dywan trzeba by wyprać, ale szkoda mi na to pieniędzy. I tak mieszkam z rodzicami, a moim jedynym hobby są gry, więc poza mną nikt w tym pokoju nie przebywa . Edytowane 25 czerwca 2015 przez ping 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Nie wiem czy dobrze widzę ale czy u góry tego zbioru gierek na Satka nie ma Bulk Slasha obok SRW? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Ping trzeba było nie chlać w tygodniu tylko iść do pracy plusa dałem bo dużo tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosmos 2 711 Opublikowano 26 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 skromnie, ale grywalnie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Dzień jak co dzień, wychodzę do kiosku po cole i wafelka. Szybki rzut oka na półkę z magazynami. I oto jest, świeżutki Pixel. Wow, wyjątkowo dwa egzemplarze. Biorę i wracam szybko do mojej jaskini. Ale będzie czytane! Mocarne, pecetowe exy chętnie oddam. Wystarczy dać plusika i zgłosić się na priv (pora wyczyścić skrzynkę). PS: Dziękuję mamie za zgodę na fotkę w jej pokoju. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) Przepis na zycie? Zycie nad rozlewiskiem? Serio? Nie zaslaniaj sie mamą, wiemy ze to Twój regał. Edytowane 27 czerwca 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 PS: Dziękuję mamie za zgodę na fotkę w jej pokoju. Tak, tak. dat demege kontrol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) Dzień jak co dzień, wychodzę do kiosku po cole i wafelka. Szybki rzut oka na półkę z magazynami. I oto jest, świeżutki Pixel. Wow, wyjątkowo dwa egzemplarze. Biorę i wracam szybko do mojej jaskini. Ale będzie czytane! Mocarne, pecetowe exy chętnie oddam. Wystarczy dać plusika i zgłosić się na priv (pora wyczyścić skrzynkę). PS: Dziękuję mamie za zgodę na fotkę w jej pokoju. Ale weź odsłoń tę gazetę sprzed widoku. Edytowane 27 czerwca 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 27 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) Tylko Yoshi! <3 Edytowane 27 czerwca 2015 przez ireniqs 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) Mało ostatnio kupuje, staram sie czyscic backlog, ale Batman teraz jest na czasie, a chinskich rpg nigdy za wiele. Edytowane 27 czerwca 2015 przez Shen 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Szkoda jeno, że gratisowa ładowarka nie działa, a konsolka już prawie rozładowana. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Dobry zakup. Wirus smutnej żaby atakuje kolejne osoby Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi