Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Jako, że dziś był ostatni deal z redem, postanowiłem zrobić zbiorcze zdjęcie zakupów z ostatnich 2 miesięcy. Do tego jeszcze Xbox360 z padem, którego mi się nie chciało odpinac i kilkanaście amiibo i skylandersy które dostałem 10 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Ale rak Remasterowanie juz nawet zawitalo do Zakupów growych. Zamiast pokazac swiezy content to powtórki zbiorcze które juz były tylko w innej oprawie 3 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Fajne gierki mi przyleciały wczoraj. Szkoda, że nie mam na nie czasu. Beatmania 8 Cytuj
kypq 718 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Walić Beatmanie(stara część) - kolekcja Falcom Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Przyszły weekend rezerwuję sobie na Satka - nawet nie wiedziałem, że takie perełki są na tym składaku. Nigdy w żadnego nie grałem, więc radocha podwójna. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Za każdym razem jak widzę gdzieś Beatmanię to wbijam na Youtube'a i odpalam sobie to video:https://www.youtube.com/watch?v=SrBSqRbkypI 5 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Jakieś 10 lat temu wbiłem do salonu arcade, podchodzę do automatu z Beatmanią, patrzę że stoi przy nim dziewczyna - panna tak ogarniała te klawisze, że jak przyszła moja kolej to zrobiłem minę rayosa i grałem na najniższym poziomie trudności. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kes 1 462 Opublikowano 2 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lipca 2015 Konsola do grania w Persone 11 Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Takie tam, na ciepły łikend. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _Shaman_ 867 Opublikowano 3 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 lipca 2015 Wii U master race part 2 18 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) Nie no serio zazdro (o ile to twoje pierwsze podejście do giereczki) Edytowane 3 lipca 2015 przez Starh Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 4 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lipca 2015 Przygotowuje sie na zapelnienie pustki po ukonczeniu Wiedzmina 3. Wszystkie Silent Hille za wyjatkiem Downpour mam juz po kilka razy za soba, ale jakos naszla mnie ochota na powtorke (szczegolnie drugej czesci). Do tego nadrabianie zaleglosci w postaci Uncharted 3 i Fallout New Vegas. Niedawno ukonczylem na pc pierwsza czesc a New Vegas to jedyna w jaka jeszcze nie gralem. Tyle dobroci, ze sam nie wiem za co sie najpierw zabrac (po Uncharted 3 - bo to juz zaczalem - pare wieczorow i gra peknie). Do tego udalo mi sie tez po latach dorwac dwa pierwsze Suikodeny Cyfrowo za cebulowe 24zl 23 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Bardzo ładne zdjęcia robisz. Plusik za fajne gry i wpieranie prasy growej. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Duży plus za Silent Hill'e... Ukończyłem wszystkie możliwe części, a w SH2, 3 i BoM uzyskałem wszystkie zakończenia. W planie mam uzyskać wszystkie zakończenia w pozostałych częściach, ale na razie nie mogę się oderwać od Destiny... Widzę tylko że Homecoming w wersji amerykańskiej, a nie europejskiej... Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Driveclub ograny (czekam na następne dlc) Aktualnie Forza 4 na tapecie, genialna gierka. Na premierę Forzy 6 coś czuję, że sprawię sobie ONE. 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lipca 2015 Moje zakupy z ostatniego miesiąca gdzieś. Na początek coś na PS2, PIXEL i gra z wyprzedaży w biedrze. Ostatni zakup spontaniczny. Chyba pierwsza gra kupiona na PC. Moja nowa zabawka nad której zakupem tak długo się zastanawiałem. Teraz z czystym sumieniem mogę napisać, że był to dobry wybór. Zostały jeszcze tylko perełki na NESa 32 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KOŁD 1 091 Opublikowano 6 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) Wszyscy się tu chwalą to i ja dorzuce ostatnie zakupy <kolejne do kolekcji > + kilka fotek porównawczych z poprzedniczką Edytowane 6 lipca 2015 przez Codename 14 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) no ta szara ładna nie wiem dlaczego czarny plastik jest standardem. tak wiem pewnie najtańszy. tez bym kupił tego szaraka ale nie w tej cenie, nie z tą grą i jak by były gry które mnie interesują. o bulwa ta druga to ta edycja szara z okazji pierwszego szaraka Edytowane 6 lipca 2015 przez Orzeszek Cytuj
Gość Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) Konkurencja powyżej mocna, ale dorzuce coś w klimatach 20ty PlayStation Anniversary Limited Edition Edytowane 7 lipca 2015 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi