Copper 2 657 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 A, to Aem nie Andzej, a ja juz myslalem ze czoko-zagadka rozwiazana. Cytuj
Gość Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Hahh jakie buldupersy zielone, a tyle na reputacje pracowałem :< Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Tyle dobroci na jednym zdjeciu. 9 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Zelda!!! Ale te Pokemony nie wyglądają oryginalnie. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Pokemony to pirat. Zelde tez bym w razie czego sprawdzil jesli od tego samego sprzedawcy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Konkurencja powyżej mocna, ale dorzuce coś w klimatach 20ty PlayStation Anniversary Limited Edition A NA DRUGIE Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Konkurencja powyżej mocna, ale dorzuce coś w klimatach 20ty PlayStation Anniversary Limited Edition Wyglada wysmienicie, powiedz mi gdzie to kupiles ? Moze bedzie tez z xboxa to chetnie kupie na prawe ucho Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mace 170 Opublikowano 7 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lipca 2015 ten kolczyk xd. dawno nie wrzucałem żadnych zakupów, bo jakoś zapominałem ale tym razem: gierka z dzieciństwa, pamiętam że giercowałem w to ostro, ale coś mam przeczucie że chyba dzisiaj nie będzie mi się za specjalnie podobać bo sportówki to raczej nie mój konik :potter:. była okazja to aż żal żeby nie wziąść :potter: no i główny gość programu czyli moje pierwsze stacjonarne nintendo z (podobno) bardzo prawilną gierką, ale będzie zaraz grane : 16 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Pokemony to pirat. Zelde tez bym w razie czego sprawdzil jesli od tego samego sprzedawcy. Że się tak z ciekawości zapytam: z czego wnioskujesz? Może się czegoś nauczę. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Zaplacilem za obie 80 zl. Jestescie pewni, ze pirat? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Europejskie pudełko, amerykanski rating - mismatch. 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Pokemony to pirat. Zelde tez bym w razie czego sprawdzil jesli od tego samego sprzedawcy. Że się tak z ciekawości zapytam: z czego wnioskujesz? Może się czegoś nauczę. Pudełka z USA są czarne i chudsze. Europejskie są biało-przezroczyste. Na tych pokemonach nadrukowana jest amerykańska klasyfikacja wiekowa ESRB, zamiast PEGI, którą widać na okładce po lewej. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 To jest nadzieja, ze Zelda oryginalna. A w tych piratach save normalnie dziala? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) no i główny gość programu czyli moje pierwsze stacjonarne nintendo z (podobno) bardzo prawilną gierką, ale będzie zaraz grane : Polecam kupić kabelek S-Video (polecam prywaciarza z UK: http://consolegoods.co.uk/), konkretnie N64 S-Video & AV cable - PAL version) - oczywiście jeżeli masz CRT z takim wejściem. Niestety żeby mieć RGB w PALkach trzeba się namodzić (patrz http://etim.net.au/n64rgb/). Niestety obraz po RCA to szajs (a na LCD to już w ogóle :[). Sam planuje zakup SM64, ale jak się naczytałem o poziomie konwersji NTSC -> PAL to mi się odechciało szukać wersji EU.. A bawienie się w kolejne N64 i modowanie pod RGB to Edytowane 8 lipca 2015 przez chmurqab 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) To jest nadzieja, ze Zelda oryginalna. A w tych piratach save normalnie dziala? Miałem kiedyś Castlevanię OOE - save działał, ale po jakimś czasie gra w ogóle się nie włączała, a w Chrono Triggerze skasował się zapis przed ostatnim bossem Edytowane 7 lipca 2015 przez ragus Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Zelda wygląda na oryginalną. W środku na odwrocie okładki jakieś informacje o Club Nintendo i takie tam podobne. W Poksach tego nie ma. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Instrukcja do Zeldy jest kolorowa? Dobrze by było, gdybyś zrobił dobre zdjecie carta z przodu i z tyłu. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Tak jest kolorowa. Okładka gry jest po francusku. Możliwe, że dlatego niska cena. Pewnie koleś nawet nie wiedział, że Poksy są piratami (bo skąd niby???). Sam nawet nie wiedziałem i nie pomyślałem o tym. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Piratow jest masa, jedni wciskaja z premedytacja, inni sie zwyczajnie nie znaja. Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Jako, że swoją konsolkę już mam a dziewczyna gra na niej prawie więcej niż ja zapadła decyzja i dostała swoją. Wybrałem bundle z xeno bo muszę wreszcie ograć tą gierkę. Do tego fajny cover plate jest ( mam nadzieje ze nie rysuje sie tak jak oryginalny). Pokemon alpha zeby mozna bylo sie wymieniac na poki z ruby i teraz tylko jeszcze pozostaje nam kupic jakies tytuly do grania we dwojke, jakies sugestie? No i w planie w najblizszym czasie bylo jeszcze Wii U ale na razie będzie 2gi 3ds. Swoją drogą mniejsza wersją dla mnie o wiele lepsza niż Xl'ka ale to chyba kwestia przyzwyczajenia, rąk itp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi