Banny 2 656 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Gdzie i za ile taki zestaw z xeno kupiłeś? Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Konsoleigry, ale mają taki sam w ultimie ale tam nie zamawiam bo lecą zawsze w ch... z tymi swoimi promocjami i prawie zawsze się okazuje że akurat ktoś wykupił albo towaru brakuje itp. A w konsoleigry zawsze super kontakt i ekspres wysyłka Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Te chwile gdy Nintendo dominuje w zakupach 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Gracze wiedzą co dobre Gratuluje zakupu, sam się powoli przymierzam do kupna takiego zestawu w wakacje Albo to, albo Xbox One, ciężka decyzja ... Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Jedno trzeba przyznać Uszatemu na PS4, mianowicie - gra prezentuje się kapitalnie. Olbrzymi, naszpikowany detalami świat, znakomite tekstury i co niebywale ważne, stałe trzydzieści klatek, a przy tym to tytuł, na który warto pełną cenę wydać. 5 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 jak na bota przystalo kolejny pifpaf wersja z pierwszym konsolowym HD remasterem Quake 2 9 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Te chwile gdy Nintendo dominuje w zakupach Po prostu ten kto nie miał 3DSa ma teraz cały sztos świetnych gier. Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 A jeszcze jak ktos nie mial dsa tylko ostatnia konsole nintendo na ktorej gral bylo gba tak jak ja to juz w ogole masa gier. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 gdzie dorwałeś tego quake'a i za ile? Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Ja pitole, na allegro najmniej za 3dyszki można kupić Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 a to luzik. bo sam się przymierzam i myślałem, że drożej chodzi. tylko chyba nieczęsto się trafia to wydanie z remasterem dwójeczki. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 (edytowane) Jedno trzeba przyznać Uszatemu na PS4, mianowicie - gra prezentuje się kapitalnie. Olbrzymi, naszpikowany detalami świat, znakomite tekstury i co niebywale ważne, stałe trzydzieści klatek, a przy tym to tytuł, na który warto pełną cenę wydać. do strony technicznej nie można sie do niczego przyczepić, jest perfekt ale sama gra pozostawia wiele do życzenia i nie jest to tylko moje zdanie pograj troche i oceń Edytowane 9 lipca 2015 przez Fanek Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kypq 718 Opublikowano 9 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 lipca 2015 29 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Kypq rzucisz fotkę całej kolekcji kiedyś? Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Kypq, co to za gra ze śliczną okładką na 3DSa? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Kypq, co to za gra ze śliczną okładką na 3DSa? Beyond the Labyrinth/Labyrinth no Kanata Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 686 Opublikowano 9 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 lipca 2015 Postanowiłem włożyć trochę słomy do butów i wreszcie nadrobić kilka zaległości konsolowych, więc trzeba było zakupić stosowny sprzęt. Dołączam tym samym do klapków zeszłej generacji i mogę wreszcie przestać "garbić się na taborecie", grając w gierki dla "prawdziwych menszczysn". Kilka gierek na stare platformy z ostatnich tygodni. Większość japońszczyzny leciało raptem kilka dni, co nadal nie przestaje mnie zadziwiać. A że akurat na PSN były fajne promocje, to nie omieszkałem skorzystać. Tym bardziej, że choć lubię pudełka, to odzwyczaiłem się od żonglowania płytami. Wolę mieć kilka gierek na dysku - tym bardziej takich, które odpalam raptem na kilkanaście minut. 19 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Kypq i Suavek tyle za(pipi)istości na tej stronce dzięki wam Ja może też coś dorzucę niedługo, ale wolę cały pakiecik wrzucić niż dawać foty pojedynczo. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 (edytowane) Przyszedł odtwarzacz do Danganronpy i Persony 4. Konsola świetna, 3ds wygląda przy vicie jak tania zabawka, no ale liczą się gry. Edytowane 9 lipca 2015 przez Shen 3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Ta generacja jest ta słaba, że postanowiłem kupować gierki z poprzedniej. Większość ograne, ale w pudełku warto mieć Rising to już mój trzeci kupiony tym razem z kolekcjonerka, która wcześniej pokazywałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi