Opublikowano 27 lipca 20159 l Collins, ja bym coś chętnie kupił na Plajstajszon 1. Już mogę podawać swoje typy?
Opublikowano 27 lipca 20159 l Jak coś to daj listę, będę jutro u gościa to się dowiem co ma i za ile.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Tym razem skromnie, chociaż limit zakupów na ten miesiąc i tak już dawno wykorzystałem
Opublikowano 27 lipca 20159 l Bo to dysk 2,5 cala który nie dokładnie pasuje do NetAdaptera wiec trzeba kombinować przez taśmę.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Weekendowe nabytki: Zelda wersja pal jedyny minus to tylna okladka po holendersku jezyk gry normalny nie wybrzydzam bo kupilem w Cex za 35zl Layton pierwsza moja stycznosc z ta seria, stan moze i nie kolekcjonerski ale kupiona za 35zl w lokalnym sklepie z grami wiec nie bedzie zal za taka kase jak nie podejdzie.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paczka doszła. Niestety. Zawsze coś musi być nie tak. 2 gry w folii są spier....Oni 2 ma okładkę po...niemiecku o czym sprzedawca zapomniał zapewne wspomnieć - nie mam pojęcia czy to ma wbudowany język angielski w samej grze. Dawn of Dreams, mimo że w folii ma ułamany spód pudełka - to żadne problem, ale ma delikatnie przejechaną okładkę na dole - ostatnio z tym mam jakiegoś pecha. The Order 1886 mam rozerwany kawałek okładki. Soul Sacrifice to samo. Teraz ta Onimusha. Co by jednak nie gadać. Gierki w stanie bdb/idealnym. Cena? To była dobra oferta. Sama Genme potrafi chodzić po kilkadziesiąt złotych + Oni3 nówka po jakieś 40-50 z wysyłką. Gdyby nie te dwa felerne przypadki, to rzekłbym, że okazja życia.
Opublikowano 27 lipca 20159 l po co ten dlugi kabel IDE? Już skróciłem. Służy za przedłużkę do przejściówki ATA/SATA, która bez tego nie chowa się w obudowie.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Paczka doszła. Niestety. Zawsze coś musi być nie tak. 2 gry w folii są spier....Oni 2 ma okładkę po...niemiecku o czym sprzedawca zapomniał zapewne wspomnieć - nie mam pojęcia czy to ma wbudowany język angielski w samej grze. Dawn of Dreams, mimo że w folii ma ułamany spód pudełka - to żadne problem, ale ma delikatnie przejechaną okładkę na dole - ostatnio z tym mam jakiegoś pecha. The Order 1886 mam rozerwany kawałek okładki. Soul Sacrifice to samo. Teraz ta Onimusha. Co by jednak nie gadać. Gierki w stanie bdb/idealnym. Cena? To była dobra oferta. Sama Genme potrafi chodzić po kilkadziesiąt złotych + Oni3 nówka po jakieś 40-50 z wysyłką. Gdyby nie te dwa felerne przypadki, to rzekłbym, że okazja życia. Widziałeś w ogóle zdjęcia tych gierek przed kupnem? Polecam zwracać uwagę na oznaczenia w lewym-dolnym rogu okładki. Oni2 jest po niemiecku, bo ma ten znaczek przypominający mi trochę Jak takie coś tylko widzę to od razu omijam, nawet jak sprzedawca nie podał dokładnie co i jak. Tak czy tak + leci. Edytowane 27 lipca 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 27 lipca 20159 l Paczka doszła. Niestety. Zawsze coś musi być nie tak. 2 gry w folii są spier....Oni 2 ma okładkę po...niemiecku o czym sprzedawca zapomniał zapewne wspomnieć - nie mam pojęcia czy to ma wbudowany język angielski w samej grze. Dawn of Dreams, mimo że w folii ma ułamany spód pudełka - to żadne problem, ale ma delikatnie przejechaną okładkę na dole - ostatnio z tym mam jakiegoś pecha. The Order 1886 mam rozerwany kawałek okładki. Soul Sacrifice to samo. Teraz ta Onimusha. Co by jednak nie gadać. Gierki w stanie bdb/idealnym. Cena? To była dobra oferta. Sama Genme potrafi chodzić po kilkadziesiąt złotych + Oni3 nówka po jakieś 40-50 z wysyłką. Gdyby nie te dwa felerne przypadki, to rzekłbym, że okazja życia. Widziałeś w ogóle zdjęcia tych gierek przed kupnem? Polecam zwracać uwagę na oznaczenia w lewym-dolnym rogu okładki. Oni2 jest po niemiecku, bo ma ten znaczek przypominający mi trochę Jak takie coś tylko widzę to od razu omijam, nawet jak sprzedawca nie podał dokładnie co i jak. Tak czy tak + leci. Nie będę ściemniał. Nie zwróciłem uwagi. Zazwyczaj jak jest szwabska wersja, to sprzedający o tym informują. Mniejsza z tym. Za tę cenę i te gry i tak warto było.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żal było nie skorzystać z promocji na agito. I na razie wirtualnie, ale już ONE do mnie leci. Zaopatrzyłem się w pierwszą gierkę Ale będzie grane
Opublikowano 28 lipca 20159 l http://www.agito.pl/konsola-microsoft-xbox-one-500gb-5c5-00014/pd/DMYRRBBBM/ Jeszcze jest. Za 1149 zeta
Opublikowano 28 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to na mnie przyszedł czas. Dziś trafiła do mnie Nadkonsola i mesjasz, a może i dwa. Ale będzie grane
Opublikowano 28 lipca 20159 l http://www.agito.pl/konsola-microsoft-xbox-one-500gb-5c5-00014/pd/DMYRRBBBM/ Jeszcze jest. Za 1149 zeta W MM za 999zł jest Xbox 360 z Kinectem. To ten One jak za darmo.
Opublikowano 28 lipca 20159 l http://www.agito.pl/konsola-microsoft-xbox-one-500gb-5c5-00014/pd/DMYRRBBBM/ Jeszcze jest. Za 1149 zeta Dzięki za cynk. Zamówione.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Też jestem w szoku. Expresowo to wszystko idzie. Jutro będzie grane na xboksiku
Opublikowano 28 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witajcie drodzy bracia po 2 latach przerwy ! Gry będą wkrótce bo jeszcze nie doszły No ale szef kuchni jest ! żeby nie było rodzina w komplecie wreszcie po 2 latach. Przepraszam wzruszenie odebrało mi mowę P.S. zgadnijcie która konsola teraz będzie podpięta do xboxa bo mam o jedno hdmi za mało :>