Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Jak coś to daj listę, będę jutro u gościa to się dowiem co ma i za ile.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejne do kolekcji :P

DSC_0267.jpg

DSC_0267.jpg

Opublikowano

Tym razem skromnie, chociaż limit zakupów na ten miesiąc i tak już dawno wykorzystałem ;)

ay7s47.jpg

Opublikowano

GsPF5TK.jpg

:usmiech:

Opublikowano

Bo to dysk 2,5 cala który nie dokładnie pasuje do NetAdaptera wiec trzeba kombinować przez taśmę. 

Opublikowano

348q4iv.jpg

Weekendowe nabytki:

Zelda wersja pal jedyny minus to tylna okladka po holendersku jezyk gry normalny nie wybrzydzam bo kupilem w Cex za 35zl

Layton pierwsza moja stycznosc z ta seria, stan moze i nie kolekcjonerski ale kupiona za 35zl w lokalnym sklepie z grami wiec nie bedzie zal za taka kase jak nie podejdzie.

Opublikowano

Paczka doszła.

oni.jpg

Niestety. Zawsze coś musi być nie tak. 2 gry w folii są spier....Oni 2 ma okładkę po...niemiecku o czym sprzedawca zapomniał zapewne wspomnieć - nie mam pojęcia czy to ma wbudowany język angielski w samej grze. Dawn of Dreams, mimo że w folii ma ułamany spód pudełka - to żadne problem, ale ma delikatnie przejechaną okładkę na dole - ostatnio z tym mam jakiegoś pecha. The Order 1886 mam rozerwany kawałek okładki. Soul Sacrifice to samo. Teraz ta Onimusha.

Co by jednak nie gadać. Gierki w stanie bdb/idealnym. Cena? To była dobra oferta. Sama Genme potrafi chodzić po kilkadziesiąt złotych + Oni3 nówka po jakieś 40-50 z wysyłką. Gdyby nie te dwa felerne przypadki, to rzekłbym, że okazja życia. :)

Opublikowano

po co ten dlugi kabel IDE?

Już skróciłem. Służy za przedłużkę do przejściówki ATA/SATA, która bez tego nie chowa się w obudowie.

Opublikowano

Paczka doszła.

Niestety. Zawsze coś musi być nie tak. 2 gry w folii są spier....Oni 2 ma okładkę po...niemiecku o czym sprzedawca zapomniał zapewne wspomnieć - nie mam pojęcia czy to ma wbudowany język angielski w samej grze. Dawn of Dreams, mimo że w folii ma ułamany spód pudełka - to żadne problem, ale ma delikatnie przejechaną okładkę na dole - ostatnio z tym mam jakiegoś pecha. The Order 1886 mam rozerwany kawałek okładki. Soul Sacrifice to samo. Teraz ta Onimusha.

Co by jednak nie gadać. Gierki w stanie bdb/idealnym. Cena? To była dobra oferta. Sama Genme potrafi chodzić po kilkadziesiąt złotych + Oni3 nówka po jakieś 40-50 z wysyłką. Gdyby nie te dwa felerne przypadki, to rzekłbym, że okazja życia. :)

Widziałeś w ogóle zdjęcia tych gierek przed kupnem? Polecam zwracać uwagę na oznaczenia w lewym-dolnym rogu okładki. Oni2 jest po niemiecku, bo ma ten znaczek przypominający mi trochę

uwaga.jpg

Jak takie coś tylko widzę to od razu omijam, nawet jak sprzedawca nie podał dokładnie co i jak.

Tak czy tak + leci. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Paczka doszła.

Widziałeś w ogóle zdjęcia tych gierek przed kupnem? Polecam zwracać uwagę na oznaczenia w lewym-dolnym rogu okładki. Oni2 jest po niemiecku, bo ma ten znaczek przypominający mi trochę

uwaga.jpg

Jak takie coś tylko widzę to od razu omijam, nawet jak sprzedawca nie podał dokładnie co i jak.

Tak czy tak + leci. :)

Nie będę ściemniał. Nie zwróciłem uwagi. Zazwyczaj jak jest szwabska wersja, to sprzedający o tym informują.

Mniejsza z tym. Za tę cenę i te gry i tak warto było. :)

Opublikowano

Żal było nie skorzystać z promocji na agito. I na razie wirtualnie, ale już ONE do mnie leci. 

b603a1e1-b916-43e0-95fc-df8419ce43e3.jpg

Zaopatrzyłem się w pierwszą gierkę 

ogKWiut.jpg

Ale będzie grane :banderas:

Opublikowano

jaka promocja na agito, po ile był xone?

Opublikowano

No to na mnie przyszedł czas. Dziś trafiła do mnie Nadkonsola i mesjasz, a może i dwa.

VstECod.jpg

Ale będzie grane  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

Witajcie drodzy bracia po 2 latach przerwy ! Gry będą wkrótce bo jeszcze nie doszły :) No ale szef kuchni jest !

11800484_1001312476575293_74506223617334

żeby nie było rodzina w komplecie wreszcie po 2 latach. Przepraszam wzruszenie odebrało mi mowę

11781807_1001312443241963_69770522135023

P.S. zgadnijcie która konsola teraz będzie podpięta do xboxa bo mam o jedno hdmi za mało :>