Opublikowano 27 lipca 20159 l Collins, ja bym coś chętnie kupił na Plajstajszon 1. Już mogę podawać swoje typy?
Opublikowano 27 lipca 20159 l Jak coś to daj listę, będę jutro u gościa to się dowiem co ma i za ile.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Tym razem skromnie, chociaż limit zakupów na ten miesiąc i tak już dawno wykorzystałem
Opublikowano 27 lipca 20159 l Bo to dysk 2,5 cala który nie dokładnie pasuje do NetAdaptera wiec trzeba kombinować przez taśmę.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Weekendowe nabytki: Zelda wersja pal jedyny minus to tylna okladka po holendersku jezyk gry normalny nie wybrzydzam bo kupilem w Cex za 35zl Layton pierwsza moja stycznosc z ta seria, stan moze i nie kolekcjonerski ale kupiona za 35zl w lokalnym sklepie z grami wiec nie bedzie zal za taka kase jak nie podejdzie.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paczka doszła. Niestety. Zawsze coś musi być nie tak. 2 gry w folii są spier....Oni 2 ma okładkę po...niemiecku o czym sprzedawca zapomniał zapewne wspomnieć - nie mam pojęcia czy to ma wbudowany język angielski w samej grze. Dawn of Dreams, mimo że w folii ma ułamany spód pudełka - to żadne problem, ale ma delikatnie przejechaną okładkę na dole - ostatnio z tym mam jakiegoś pecha. The Order 1886 mam rozerwany kawałek okładki. Soul Sacrifice to samo. Teraz ta Onimusha. Co by jednak nie gadać. Gierki w stanie bdb/idealnym. Cena? To była dobra oferta. Sama Genme potrafi chodzić po kilkadziesiąt złotych + Oni3 nówka po jakieś 40-50 z wysyłką. Gdyby nie te dwa felerne przypadki, to rzekłbym, że okazja życia.
Opublikowano 27 lipca 20159 l W dniu 27.07.2015 o 15:40, Labtec napisał(a): po co ten dlugi kabel IDE? Już skróciłem. Służy za przedłużkę do przejściówki ATA/SATA, która bez tego nie chowa się w obudowie.
Opublikowano 27 lipca 20159 l W dniu 27.07.2015 o 15:58, marcinwks napisał(a): Paczka doszła. Niestety. Zawsze coś musi być nie tak. 2 gry w folii są spier....Oni 2 ma okładkę po...niemiecku o czym sprzedawca zapomniał zapewne wspomnieć - nie mam pojęcia czy to ma wbudowany język angielski w samej grze. Dawn of Dreams, mimo że w folii ma ułamany spód pudełka - to żadne problem, ale ma delikatnie przejechaną okładkę na dole - ostatnio z tym mam jakiegoś pecha. The Order 1886 mam rozerwany kawałek okładki. Soul Sacrifice to samo. Teraz ta Onimusha. Co by jednak nie gadać. Gierki w stanie bdb/idealnym. Cena? To była dobra oferta. Sama Genme potrafi chodzić po kilkadziesiąt złotych + Oni3 nówka po jakieś 40-50 z wysyłką. Gdyby nie te dwa felerne przypadki, to rzekłbym, że okazja życia. Widziałeś w ogóle zdjęcia tych gierek przed kupnem? Polecam zwracać uwagę na oznaczenia w lewym-dolnym rogu okładki. Oni2 jest po niemiecku, bo ma ten znaczek przypominający mi trochę Pokaż ukrytą zawartość Jak takie coś tylko widzę to od razu omijam, nawet jak sprzedawca nie podał dokładnie co i jak. Tak czy tak + leci. Edytowane 27 lipca 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 27 lipca 20159 l W dniu 27.07.2015 o 17:43, ireniqs napisał(a): W dniu 27.07.2015 o 15:58, marcinwks napisał(a): Paczka doszła. Niestety. Zawsze coś musi być nie tak. 2 gry w folii są spier....Oni 2 ma okładkę po...niemiecku o czym sprzedawca zapomniał zapewne wspomnieć - nie mam pojęcia czy to ma wbudowany język angielski w samej grze. Dawn of Dreams, mimo że w folii ma ułamany spód pudełka - to żadne problem, ale ma delikatnie przejechaną okładkę na dole - ostatnio z tym mam jakiegoś pecha. The Order 1886 mam rozerwany kawałek okładki. Soul Sacrifice to samo. Teraz ta Onimusha. Co by jednak nie gadać. Gierki w stanie bdb/idealnym. Cena? To była dobra oferta. Sama Genme potrafi chodzić po kilkadziesiąt złotych + Oni3 nówka po jakieś 40-50 z wysyłką. Gdyby nie te dwa felerne przypadki, to rzekłbym, że okazja życia. Widziałeś w ogóle zdjęcia tych gierek przed kupnem? Polecam zwracać uwagę na oznaczenia w lewym-dolnym rogu okładki. Oni2 jest po niemiecku, bo ma ten znaczek przypominający mi trochę Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Jak takie coś tylko widzę to od razu omijam, nawet jak sprzedawca nie podał dokładnie co i jak. Tak czy tak + leci. Nie będę ściemniał. Nie zwróciłem uwagi. Zazwyczaj jak jest szwabska wersja, to sprzedający o tym informują. Mniejsza z tym. Za tę cenę i te gry i tak warto było.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żal było nie skorzystać z promocji na agito. I na razie wirtualnie, ale już ONE do mnie leci. Zaopatrzyłem się w pierwszą gierkę Ale będzie grane
Opublikowano 28 lipca 20159 l http://www.agito.pl/konsola-microsoft-xbox-one-500gb-5c5-00014/pd/DMYRRBBBM/ Jeszcze jest. Za 1149 zeta
Opublikowano 28 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to na mnie przyszedł czas. Dziś trafiła do mnie Nadkonsola i mesjasz, a może i dwa. Ale będzie grane
Opublikowano 28 lipca 20159 l W dniu 28.07.2015 o 12:00, REZOK napisał(a): http://www.agito.pl/konsola-microsoft-xbox-one-500gb-5c5-00014/pd/DMYRRBBBM/ Jeszcze jest. Za 1149 zeta W MM za 999zł jest Xbox 360 z Kinectem. To ten One jak za darmo.
Opublikowano 28 lipca 20159 l W dniu 28.07.2015 o 12:00, REZOK napisał(a): http://www.agito.pl/konsola-microsoft-xbox-one-500gb-5c5-00014/pd/DMYRRBBBM/ Jeszcze jest. Za 1149 zeta Dzięki za cynk. Zamówione.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Też jestem w szoku. Expresowo to wszystko idzie. Jutro będzie grane na xboksiku
Opublikowano 28 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witajcie drodzy bracia po 2 latach przerwy ! Gry będą wkrótce bo jeszcze nie doszły No ale szef kuchni jest ! żeby nie było rodzina w komplecie wreszcie po 2 latach. Przepraszam wzruszenie odebrało mi mowę P.S. zgadnijcie która konsola teraz będzie podpięta do xboxa bo mam o jedno hdmi za mało :>