ireniqs 3 025 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 (edytowane) Takie tam dwie taniości. Ratchet od forumowicza, dobry dil. Killer7 od jakiegoś janusza na allegro. Niby stan 5/6. Ja dałbym maks 3+/6. Ale z gierek jestem zadowolony. Będzie grane. Edytowane 7 sierpnia 2015 przez ireniqs 6 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Kupiłem i ja to "maleństwo". Tak na serio, konsola jest duża, mimo to wygląda ślicznie i jest dobrze wykonana. Pad do mistrzostwo. Dzisiaj kapcioszki, piweczko i Sunset Overdrive Czyli co, odpoczynek od Destiny ? Zamieniłeś PS4 na XO? 2 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 plusik za brak naklejki HDMI Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 PSP cudowna i niedoceniona konsola. Sięgam po nią od lat po dziś dzień, wciąż mając sporo zaległości, tudzież po prostu wracając do ulubionych gierek. Ci co gadali, czy gadają, że PSP nie ma gier, tudzież że ma same porty PS2, bredzą totalnie. Dodaj sobie do listy zakupów Crisis Core: Final Fantasy VII (tym bardziej, że go nie ma i raczej nie będzie na PS Store, więc na takiej Vicie nie ograsz w przyszłości), czy też Jeanne d'Arc, jeśli lubisz turówki. Polecam także pierwszego Metal Gear Acid - dziwadło 'niekanoniczne', ale wbrew pozorom bardzo przyjemne i przemyślane. To co kupiłeś, to używana sztuka? Orientuje się ktoś, czy da się gdzieś dorwać jeszcze nówkę? Dodałem wspomniane przez Ciebie gry do zakupowej listy. Mówisz że warto sprawdzić Acida? Zawsze mi się te gry wydawały zbyt dziwaczne Ale okej, sprawdzę. Tak, mam używaną. Nówki już się nie kupi w "normalnej" cenie. Nawet tej budżetowej wersji Street nigdzie nie widzę. Głupie to Sony, PSP mogło sobie spokojnie żyć 10 lat. Pamiętam jaki kiedyś był wybór w sklepach, różne kolorowe modele, pachnące nowością nówki. Żałuję że wtedy nie kupiłem tej konsoli. Są co prawda na aukcjach różne odpakowane "nówki", ale jeden typ przysłał mi zdjęcia i na nówkę to nie wyglądało. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 PSP cudowna i niedoceniona konsola. Sięgam po nią od lat po dziś dzień, wciąż mając sporo zaległości, tudzież po prostu wracając do ulubionych gierek. Ci co gadali, czy gadają, że PSP nie ma gier, tudzież że ma same porty PS2, bredzą totalnie. Dodaj sobie do listy zakupów Crisis Core: Final Fantasy VII (tym bardziej, że go nie ma i raczej nie będzie na PS Store, więc na takiej Vicie nie ograsz w przyszłości), czy też Jeanne d'Arc, jeśli lubisz turówki. Polecam także pierwszego Metal Gear Acid - dziwadło 'niekanoniczne', ale wbrew pozorom bardzo przyjemne i przemyślane. To co kupiłeś, to używana sztuka? Orientuje się ktoś, czy da się gdzieś dorwać jeszcze nówkę? Dodałem wspomniane przez Ciebie gry do zakupowej listy. Mówisz że warto sprawdzić Acida? Zawsze mi się te gry wydawały zbyt dziwaczne Ale okej, sprawdzę. Tak, mam używaną. Nówki już się nie kupi w "normalnej" cenie. Nawet tej budżetowej wersji Street nigdzie nie widzę. Głupie to Sony, PSP mogło sobie spokojnie żyć 10 lat. Pamiętam jaki kiedyś był wybór w sklepach, różne kolorowe modele, pachnące nowością nówki. Żałuję że wtedy nie kupiłem tej konsoli. Są co prawda na aukcjach różne odpakowane "nówki", ale jeden typ przysłał mi zdjęcia i na nówkę to nie wyglądało. Acidy spoko, dwojka nawet miala tryb 3D Ot taka turówka karciana Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Kupiłem i ja to "maleństwo". Tak na serio, konsola jest duża, mimo to wygląda ślicznie i jest dobrze wykonana. Pad do mistrzostwo. Dzisiaj kapcioszki, piweczko i Sunset Overdrive Czyli co, odpoczynek od Destiny ? Zamieniłeś PS4 na XO? A co miał biedny zostać i grać w kolekcje Uncharted bez multi ? Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Dokupię. A która część najlepsza? Patapony 1 są dość trudne ale i wciągające, zresztą jak każda część. Obowiązkowo ograj Killzone:Liberation. Cytuj
Czoperrr 5 114 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Tyle dobroci za jedyne 49zł. 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 sierpnia 2015 Mój deal z końca miesiąca nie wypalił wiec mam konsole trochę szybciej niż przypuszczalem. Także ten - Sunset się dzisiaj zakreci w napędzie 13 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Mój deal z końca miesiąca nie wypalił wiec mam konsole trochę szybciej niż przypuszczalem. Także ten - Sunset się dzisiaj zakreci w napędzie Który to już X ? za miesiąc znów sprzedasz i znów kupisz PS4 lub PS3. 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Huh dobre. Drugie podejście robie. Mam nadzieje na dłuższy romans. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 (edytowane) Huh dobre. Drugie podejście robie. Mam nadzieje na dłuższy romans. Też ostatnio się zastanawiałem czy nie spróbować ale musiałbym wymienić albo opylić ps4 bo nie będę ich dwóch trzymał Edytowane 8 sierpnia 2015 przez marekjw2523 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 sierpnia 2015 Moje dzisiejsze zakupy, nachodziłem się od sklepu do sklepu i po carbootach, ale sie udało. Na carboocie kupiłem new super mario bros wiiu w folii za 5 funta i wymieniłem za 15 ehe. I bluray bonus po funcie za sztuke 15 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Tyle dobroci za jedyne 49zł. Z wysylka 49? Gdzie? Cytuj
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Na allegro była przez pewien czas hurtowa oferta od jakiegoś typa. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Dokupiłem do mojego One'a 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KOŁD 1 084 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 sierpnia 2015 Zamówione jednak nie doczekałem sie NX;a h 23 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Jedyna słuszna konsola. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Stęskniłem się za moim ulubionym profesorkiem W dodatku 3DS ostatnio wyglądał na samotnego. Jutro akurat mam 5 godzinny wyjazd pod Wawę, to będzie w co popykać w busie! 7 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Figaro gdzie kupujesz gierki na 3DS-a allegro? Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Miła pani miała na sprzedaż w Poznaniu, spotkaliśmy się pod Tesco, 38 zł, elegancko wszystko, kulturka, chciałem zaokrąglić do 40 zł, ale ona nalegała, uszanowanko. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 sierpnia 2015 Ma być stan Kolekcjonerski ale zobaczymy gdy paczka dojdzie i rozpakuje. Zapłacone wczoraj więc pewnie dostane gdzieś w Środę / Czwartek. Podłącze czarnego NegCon'a i jazda V-Rally 2 i Crash Team Racing. 31 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 oby było tak jak na zdjęicach, wygląda zacnie, jaka cena? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) oby było tak jak na zdjęicach, wygląda zacnie, jaka cena? 335 konsola plus 15 wysyłka. Walka była ostra ale mogłem zapłacić i więcej bo żadnego PSX nie mam w kolekcji, tym bardziej w opisanym stanie. Podobno dziewica, czyli nieprzerobiona. Edytowane 10 sierpnia 2015 przez ussr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi