Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ma być stan Kolekcjonerski ale zobaczymy gdy paczka dojdzie i rozpakuje. Zapłacone wczoraj więc pewnie dostane gdzieś w Środę / Czwartek. Podłącze czarnego NegCon'a i jazda V-Rally 2 i Crash Team Racing.

Leci plus pomimo, że sam go chciałem kupić :)

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Czappi - a grałeś w coś ciekawego na gamescomie?

stanowisko Uncharted co tam było?

Horizon?  inne

Opublikowano

No ma, bo teraz cebule z Polski będą sprzedawać na allegro wszystkie duperele które na gamescom dostali za darmoche.:D

Opublikowano

Nie wiedziałem czy wrzucić to tu, czy do co dzisiaj wygrałeś.

Fanek, w nowe gry nie grałem, czas oczekiwania dochodził nawet do dwóch godzin i nie było to warte 15 minut gameplayu. Czekałem trochę na MGS V ale odpuściłem. Świetnie się bawiłem w hali retro :)

Opublikowano

Zawsze jak chodziłem na targi gierkowe to najwiecej czasu i najmilej wspominałem właśnie strefę retro, mega przyjemnie, fajne osoby można spotkać no i bez dzikich tłumów jak do nowości konsolowych

Opublikowano

c6e88927ecf6489c2acf7973e7f49b01.jpg

To teraz mogę z czystym sumieniem grać w co-opa.

Dźwięk z kina domowego plus headset na jedno ucho to jednak mało wygodna opcja.

Opublikowano

Oooo, ile dałeś i napisz potem jak się sprawują.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oooo, ile dałeś i napisz potem jak się sprawują.

Sprawują się zayebiście :) lekkie, wygodne, dobry dzwięk. Jedyny minus to kabel.

Opublikowano

Po powrocie do domu od razu przetestuję na konsoli. Po podłączeniu do telefonu i odpaleniu PowerAmp w kwestii dźwięków bardzo zauważalne i mocne niskie brzmienia. Dobra scena (więc w grach powinno być od razu do wyłapania skąd dobiega dźwięk). Ale to muzyka i ciekawi mnie jak to zabrzmi w grze.

Generalnie dość wygodnie trzyma się to na głowie, mikrofon fajnie schowany, solidne wykonanie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

0h2zIjP.jpg

Opublikowano

nie są bezprzewodowe? szkoda.

cena?

masz na metce 789248zl
Opublikowano

nie są bezprzewodowe? szkoda.

cena?

Nie są. Kabel jest płaski i nie można go wypiąć ze słuchawek. Co mnie zawsze wkurza, w razie usterki kabla nie można go zastąpić innym. 

Opublikowano

Takie płaskie kable są raczej trwałe. Mam również na takim przewodzie a-JAYS three oraz Creativy Sound Blaster Tactics i nigdy nie było żadnych problemów, ogromny plusem jest to, że takie kable się nie plączą.

Opublikowano

Ale będzie grane!

3DpLlDB.jpg

Opublikowano

@up: Zazdraszczam... oh wait... przecież mam już obie pozycje. :)

A to moje niedawne zakupki. Co prawda po ukończeniu pogonię dalej, ale kupione to kupione:

kCTFZS9.jpg

CL3pAWS.jpg

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

xomcz5.jpg

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

ireniqs, za ile złapałeś tego Deusa Exa?

Udało mi się wylicytować za niezłą cenę od jakiegoś ruska na ebayu. Dokładnie to zapłaciłem 75zł. :cebula:

Opublikowano

Ooo kurna, ty szczęściarzu. Co prawda już grę skończyłem na PS3, ale tylko zwykłą. Podobno na Wii U najlepsza wersja Directors Cut, bez tych bugów itd.

Opublikowano

Wiem, że trafiło mi się naprawdę nieźle, ale tak jak mówię później będę raczej sprzedawał. Liczę też na jakiś zysk. :):cebula: :cebula:

Opublikowano

Ooo kurna, ty szczęściarzu. Co prawda już grę skończyłem na PS3, ale tylko zwykłą. Podobno na Wii U najlepsza wersja Directors Cut, bez tych bugów itd.

dc wersja wyszła też na ps360