Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Ma być stan Kolekcjonerski ale zobaczymy gdy paczka dojdzie i rozpakuje. Zapłacone wczoraj więc pewnie dostane gdzieś w Środę / Czwartek. Podłącze czarnego NegCon'a i jazda V-Rally 2 i Crash Team Racing. Leci plus pomimo, że sam go chciałem kupić
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Kilka fantów zdobytych na Gamescom. Po więcej nie chciało mi się czekać w kilometrowych kolejkach.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Czappi - a grałeś w coś ciekawego na gamescomie? stanowisko Uncharted co tam było? Horizon? inne
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l No ma, bo teraz cebule z Polski będą sprzedawać na allegro wszystkie duperele które na gamescom dostali za darmoche.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Nie wiedziałem czy wrzucić to tu, czy do co dzisiaj wygrałeś. Fanek, w nowe gry nie grałem, czas oczekiwania dochodził nawet do dwóch godzin i nie było to warte 15 minut gameplayu. Czekałem trochę na MGS V ale odpuściłem. Świetnie się bawiłem w hali retro
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Zawsze jak chodziłem na targi gierkowe to najwiecej czasu i najmilej wspominałem właśnie strefę retro, mega przyjemnie, fajne osoby można spotkać no i bez dzikich tłumów jak do nowości konsolowych
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l To teraz mogę z czystym sumieniem grać w co-opa. Dźwięk z kina domowego plus headset na jedno ucho to jednak mało wygodna opcja.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Oooo, ile dałeś i napisz potem jak się sprawują. Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez suteq
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Oooo, ile dałeś i napisz potem jak się sprawują. Sprawują się zayebiście lekkie, wygodne, dobry dzwięk. Jedyny minus to kabel.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Po powrocie do domu od razu przetestuję na konsoli. Po podłączeniu do telefonu i odpaleniu PowerAmp w kwestii dźwięków bardzo zauważalne i mocne niskie brzmienia. Dobra scena (więc w grach powinno być od razu do wyłapania skąd dobiega dźwięk). Ale to muzyka i ciekawi mnie jak to zabrzmi w grze. Generalnie dość wygodnie trzyma się to na głowie, mikrofon fajnie schowany, solidne wykonanie. Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l nie są bezprzewodowe? szkoda. cena? Nie są. Kabel jest płaski i nie można go wypiąć ze słuchawek. Co mnie zawsze wkurza, w razie usterki kabla nie można go zastąpić innym.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Takie płaskie kable są raczej trwałe. Mam również na takim przewodzie a-JAYS three oraz Creativy Sound Blaster Tactics i nigdy nie było żadnych problemów, ogromny plusem jest to, że takie kable się nie plączą.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @up: Zazdraszczam... oh wait... przecież mam już obie pozycje. A to moje niedawne zakupki. Co prawda po ukończeniu pogonię dalej, ale kupione to kupione: Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l ireniqs, za ile złapałeś tego Deusa Exa? Udało mi się wylicytować za niezłą cenę od jakiegoś ruska na ebayu. Dokładnie to zapłaciłem 75zł.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ooo kurna, ty szczęściarzu. Co prawda już grę skończyłem na PS3, ale tylko zwykłą. Podobno na Wii U najlepsza wersja Directors Cut, bez tych bugów itd.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Wiem, że trafiło mi się naprawdę nieźle, ale tak jak mówię później będę raczej sprzedawał. Liczę też na jakiś zysk. :cebula:
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ooo kurna, ty szczęściarzu. Co prawda już grę skończyłem na PS3, ale tylko zwykłą. Podobno na Wii U najlepsza wersja Directors Cut, bez tych bugów itd. dc wersja wyszła też na ps360