Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Watch Dogs nie jest aż taki zły, a jako fan sandboxów wszelakiej maści chciałem go sprawdzić. 99 złotych to chyba idealna cena za tę grę, tym bardziej, że jest to vigilante Edition.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Watch_Dogs ma swoje dobre i złe strony, ale 99 zł za tę edycję to według mnie i tak za dużo. W ogóle ta gra powinna kosztować góra 2 dyszki :/

Opublikowano

TaGUbRr.jpg

Najwygodniejszy pad na świecie. Jeśli zaś chodzi o grę, to cóż...

EUPzwes.gif

@Nemesis

Grałem na obu, dla mnie tylko #teambalon, choć rączki mam małe.

Edytowane przez Grze(pipi)

Opublikowano

Watch Dogsy niby mają dużo do zaoferowania ale znudziły mi się po paru godzinach. Może dlatego, że grałem w to na PS3?

Pad w wersji S jest jeszcze lepszy xDDD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Watch Dogsy niby mają dużo do zaoferowania ale znudziły mi się po paru godzinach. Może dlatego, że grałem w to na PS3?

Tak, w wersji na PS4 dodali takie nowe ficzery jak faktycznie ciekawe misje czy postacie, które już nie działają ze skutecznością pigułki gwałtu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mały update PS4. Z CUH-1004 na CUH-1216.

IMG_20150817_112119_zps30lr76oe.jpg

Opublikowano

Jakieś duże różnice pomiędzy starym, a tym nowym modelem ?

Opublikowano

Na wakacjach byłem więc zdołałem jedynie skromnie uzupełnić kolekcję, ale za to zacnie! 

20150817_184553.jpg

Opublikowano

Jakieś duże różnice pomiędzy starym, a tym nowym modelem ?

Kultura pracy, jest zdecydowanie cichsza, ale myślę że jak się wyrobi w użytkowaniu to wróci na poziom poprzedniczek. Pobiera też mniej prądu no i jest lżejsza. Wszystkie różnice w okolicach 10% na korzyść nowego modelu. Przyciski z przodu konsoli są teraz mechaniczne, a nie dotykowe. No i obudowa od dysku twardego jest matowa, przez co nie idzie już ku.rwicy dostać przy czyszczeniu konsoli jak to było ze świecąc obudową, która się ciągle rysowała.

Opublikowano

O Singstar 80s. Pl? Gdzie takie dobroci?

Obie w wersji polskiej. Olx.
Opublikowano

Moj stary sie juz do niczego nie nadaje, poza tym kapusta sama z niego wypada, wiec pora zainwestować w cos z klasa...8f2ea124ef9fb198e8d5f56cde24dd25.jpg

Opublikowano

Też chcę taki kupić, tylko się zastanawiam czy to jest męski :)

Opublikowano

Ten drugi wydaje mi sie damski, poza tym ten żywcem wygląda, jak skora zdjęta z PSX'a vXoFUsr.jpg

Młodości wspomnień czar  :wub:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

O Singstar 80s. Pl? Gdzie takie dobroci?

Obie w wersji polskiej. Olx.
Za taką kasę też chcę. Samo 80s na Allegro zawsze ok 80 zł... Idę szukać.
Opublikowano

Ponoć na Wii U wyszło "GTA"?

ficDzv4.jpg

Będzie grane!

Opublikowano

końcówka tej gry to jedno z najlepszych zakończeń ever