collins 111 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja nie szukam, wracając z Gdańska w weekend do rodzinnego domu zawsze zahaczam o Elbląg. Tam w jednym miejscu jest kilka lombardów które chba trochę rywalizują cenami więc dużo gier można wyrwać za bezcen. No i jest po drodze jeszcze jedna mieścina w której w pewnym lombardzie jest sporo gierek na PS2. Tam kupiłem dzisiaj Killer 7. Ogólnie cały proceder zakupowy schodzi mi w godzinę. Nie wiem czy to dobre ceny ale dzisiaj jeszcze widziałem za 15 zł Galerians: ASH na PS2, Bioshock Infinite za 30 zł, Infamous Second Son za 39. Tak więc jest w czym wybierać. Jak odwiedzam lomby raz w miechu to zawsze większość gier to tytuły których wcześniej nie było (mowa o PS3). Kolejny udany weekendowy zakup w lombardzie. Koszt - 170 złJak ograsz kz:hd to odkupie!!! Killzone był strzałem miesiąca więc nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Gdyby lombardy były najgorszym sposobem marnowania czasu to byłoby fajnie. No ale niestety Bóg stworzył internet, fejsa i forum PE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Generalnie to zauważyłem że od tego kupowania gier można się uzależnić. Niemniej zakładam w domowym budżecie że ileś tam muszę odłożyć a reszta idzie na przyjemności, w tym growe. A że w wakacje nie miałem wydatków na inne przyjemności to te growe mocno uzupełniły moją kolekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Wróciła mi faza na karcioszki. 2 theme decki dla mnie i dla dziewczyny. Kupiliśmy sobie jeszcze 3 boosterki lpo 10 kart żeby ulepszyć talie i gra się magicznie No i dodatkowo można używać te zestawy w grze online. Jest on-line'owa wersja Pokemon TCG? Zapodaj linka. Jeezusiu jakie te karty były dobre. Za dzieciaka łupałem całymi dniami. W lokalnych sklepach fantasy nawet ligii prowadzili. Do tej pory mam w szufladzie mój deck na Blastois'ach i Pokemon Breederze - wygrałem nim nie jeden turniej. Szkoda tylko, że nie ma już z kim grać. Może namówię narzeczoną Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wyglądają jak zestaw kart z bazaru a nie oryginalne karty , chyba że się coś zmieniło bo kiedyś ładnie je pakowali a nie wrzucali w pudełka błyszczące . Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nareszcie coś sensownego z wystawek - mini drive'a za 6zł, fifa i planszówka po 5tce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Kolejny udany weekendowy zakup w lombardzie. Koszt - 170 zł Ten KZ: HD jest faktycznie po polsku? Czy tylko naklejkę ktoś przybił? KZ na PS2 nie miał polskiej wersji językowej, stąd jestem zdziwiony. Tak w ogóle to z jakiego bundle'a ta gra pochodzi, że ma żółtą naklejkę? Nareszcie coś sensownego z wystawek - mini drive'a za 6zł, fifa i planszówka po 5tce. Fifa Manager mój ulubiony manager piłkarski. Zawsze stawiałem go, a także poprzednika, nad serią CM/FM. Szkoda, że tak się ta seria skończyła, jak skończyła. RIP. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie naklejka a grafika na okładce i faktycznie mówi o zakazie sprzedaży osobno więc na bank z bundla. A czy faktycznie w PL tego nie wiem bo jeszcze nie odpaliłem a zrobię to w okolicach czwartku więc dam wtedy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Po angielsku jest pierwszy Killzone HD, znaczek PL to pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wyglądają jak zestaw kart z bazaru a nie oryginalne karty , chyba że się coś zmieniło bo kiedyś ładnie je pakowali a nie wrzucali w pudełka błyszczące . Pudełko na karty znajdujące się w środku jest matowe i w "starym" stylu @WisnieR Wpisz w Google Pokemon TCG Online. Dostępne na tablety i PC. Minusem jest surowa oprawa graficzna, ale sama gra jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Kurde, tego PS Vita za stówkę to zazdroszczę. Ja kupiłem sobie Metal Gear Solid V The Phantom Pain na platformę STEM. Jak to mam w zwyczaju, pamiątkową fotkę załączam poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Kurde, tego PS Vita za stówkę to zazdroszczę. Ja kupiłem sobie Metal Gear Solid V The Phantom Pain na platformę STEM. Jak to mam w zwyczaju, pamiątkową fotkę załączam poniżej: Na allegro po 129 sa z tego co pamietam caly czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dishonored za 80 pln 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 i ten gratis od Best Play 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Od best playa jak zamawialem w lutym gry na xbox one dostalem film na DVD Tron. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja dostałem kiedyś długopis i artbook z jakiegoś crapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 śmichy hihy, ale sklep dobry i ceny fajne mają Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Zgadza się, bardzo dobry sklep. -------------------------------------------------------------------------------------------- Uwielbiam zapach świeżej prasy o poranku. Drugi egzemplarz dla kumpla. Uwielbiam też starą, zakurzoną prasę gierkową. Spodobało mi się pismo PlayStation Plus, więc chce mieć komplet. Przed chwilą był listonosz. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez aux 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgadza się, bardzo dobry sklep. -------------------------------------------------------------------------------------------- Uwielbiam zapach świeżej prasy o poranku. Drugi egzemplarz dla kumpla. Poprawiłem, nie dziękuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 hehe, mistrz fotoszopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Takie cudo sobie sprawiłem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 gdzie takie rozdają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Fuj, obrzydlistwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Będę nosił go z dumą. Tylko 49,99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Co wy macie z tymi odpustowymi portwelami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi