darkos 4 294 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mad Max Ripper edition na Xbox'a One. So shiny, so chrome Zdecydowanie najładniejszy steelbook ever. Będe polował na tego steelbooka. Może ktoś kiedyś będzie chciał sprzedać to zarobi na mnie fortunę Szeika Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mad Max Ripper edition na Xbox'a One. So shiny, so chrome Zdecydowanie najładniejszy steelbook ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Posiłek do grania! Kocham!!!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sadzikkk 159 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Priper to Daj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Grałem od 11, to nawet czasu nie miałem wrzucić, ale też sie pochwale - "Kept you waiting, huh?" + stół u(pipi)ony jak u durczoka, przez ostatni miech prawie w ogole mnie na mieszkaniu nie ma, to i sprzatnac kiedy nie ma Edytowane 3 Września 2015 przez Krzysztof Tomczak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 O hój! Ostatnio jak bylem to tez tak wygladal Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Trzy gierki od forumowiczów: I jedna... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. collins 111 Opublikowano 3 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Dobra szach-mat dla tych wszystkich MGS'ów - mój dzisiejszy zakup. Póki co mogę go nazwać zakupem życia. Gierki PS3 (w tym ta dzięki której to wszystko mam - DS zjarał konsolę klienta) - 300zł Gamecube z całym zestawem (minus to dwa niemce pierwszego Resa, ale jest i Nemesism. Do Gacka jest też drugi pad i memorka więc komplet) - 150 zł. Edytowane 3 Września 2015 przez collins 28 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 jednym ruchem kupiłeś więcej gier niż ja w 5 lat. no ale moje były w 95% nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 jednym ruchem kupiłeś więcej gier niż ja w 5 lat. no ale moje były w 95% nówki. Dzięki temu zakupowi moja "wish lista" strasznie wychudła. Kilka gier mam w dublu więc puszczę na sprzedaż, więc wyjdzie na to że wydałem jeszcze mniej. No i ta limitka Dark Souls - mniam. Mega zrządzenie losu - pojechałem jednak po Gacka mimo że te dwa niemiaszki mnie lekko odrzuciły (puszczę może na ebay) i dostałem smsa od koleżki że jakbym chciał to ma jeszcze ponad 30 gier i pchnąłby mi za 300 zł, bo dzisiaj nie ma czasu iść z tym do sklepu z grami żeby opchnąć a tak to się pozbędzie na amen. Powód sprzedaży? Banalny - grając w Dark Souls zjarała mu się konsola a że kupił PS4 (bez wstecznej kompatybilności - och, nie sądziłem że kiedyś będę za to dziękował Sony) i trójki już nie będzie kupował toteż postanowił się pozbyć wszystkiego. Do myślenia mi też dało to że PS2 oddał jakiemuś kumplowi za darmo bo też mu się walało. Tak więc fart roku. PS: A gierki w stanie wręcz kolekcjonerskim - zero rys, instrukcje, wszystko kozak. Gry na Gacka miał z drugiej ręki co akurat widać trochę po opakowaniach ale w moje skali szkolnej i tak 4/6. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Jak będziesz się pozbywał niektórych dubli to daj znać - jeśli powtarza Ci się GOW Collection 1/2, Castlevania czy GOW Ascension chętnie je przygarnę za dobrą cenę. Edytowane 3 Września 2015 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Powtarza mi się Dishonored, GoW Collection Volume 1, The Last of Us, Castlevania, Uncharted 1 i 2, Final Fantasy XIII-2, MGS4, Gran Turismo 5, Deus Ex. Pewnie będę się pozbywał w przyszłym tygodniu - albo forumek albo grupa na fb do handlowania grami w Trójmieście (tam mi po to do domu podjadą i odpadnie łażenie na pocztę na które nie za bardzo mam czas). Jak ochłonę to podejmę decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 I kawa lepiej smakuje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Od paru miesiecy przymierzam sie do Ninja Gaiden. Teraz nie bedzie wymowki. W slashery jestem cienki wiec traktuje to jak wyzwanie. Do tego mialem ochote na jakies samochody dla rozluznienia. Ninja Gaiden Sigma juz wyprobowalem i pierwszy boss zamiotl mna podloge w pare sekund. Przy drugim podejsciu typa ubilem ale nie bylo latwo. Obawiam sie, ze ukonczenie NJ 1 i 2 bedzie wiekszym wyczynem niz Dark/Demon's Souls. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nowe gierki dla małych dzieci i jedna na najgorszą konsolę ever. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Od paru miesiecy przymierzam sie do Ninja Gaiden. Teraz nie bedzie wymowki. W slashery jestem cienki wiec traktuje to jak wyzwanie. Do tego mialem ochote na jakies samochody dla rozluznienia. Ninja Gaiden Sigma juz wyprobowalem i pierwszy boss zamiotl mna podloge w pare sekund. Przy drugim podejsciu typa ubilem ale nie bylo latwo. Obawiam sie, ze ukonczenie NJ 1 i 2 bedzie wiekszym wyczynem niz Dark/Demon's Souls. Mogłeś wziąć od razu Ninja Gaiden 3 Razor's Edge, vanilla NG3 jest niesamowitą spier.doliną Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zloto 737 Opublikowano 4 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Taki zestaw startowy 33 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Z ciekawosci poczytalem o roznicach miedzy NG3 a Ninja Gaiden 3 Razor's Edge. Podejdzie mi to co mam to pomysle nad RE. Nawet nie wiedzialem, ze takie cos sie ukazalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nowe gierki dla małych dzieci i jedna na najgorszą konsolę ever.Czym się różnią pokemony od lat trzech od pokemonów od lat siedmiu? Serio pytam, bo serii nie znam. I coś Ci się porąbało. GT6 przecież nie jest na Xbone. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 żeby dawać na steelbook znaczek PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Nie ma znaków na steelbooku. Na steela nasunieta jest nakladka. Edytowane 4 Września 2015 przez Emtebe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Skromne ostatnie zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Nom, do tego steelbooka mam jeszcze plastikową nakładkę. W sumie to bardziej szpetna niż zdobiąca, mogłem zdjąć do zdjęcia. Czym się różnią pokemony od lat trzech od pokemonów od lat siedmiu? Serio pytam, bo serii nie znam. White 2 od Alpha Sapphire różni się kilkoma rzeczami. Przede wszystkim to pierwsze jest na DS-a, to drugie na 3DS-a. Seria od dwóch części (X/Y, a teraz AS/OR) jest w pełbym 3D dzięki możliwościom 3DS-a. A oprócz tego standardowo różnią się regionem, interfejsem, fabułą, spotykanymi pokrakami itd. Szkielet gierki jest z grubsza taki sam, ale wiele się też zmienia. White 2 to V generacja, AS/OR to VI generacja (przy czym jest to remake III gen.). W każdej generacji dochodzą nowe Pokemony i rozwijany jest system. Największą zmianą w VI generacji jest wprowadzenie Mega Ewolucji, czyli dodatkowej formy po ostatniej, którą stworek może osiągnąć jedynie na czas walki. W AS/OR dodano też podgląd Pokemonów przed walką (czasami) i wygodne wskazywanie co znajdziemy na danej drodze i ile z nich już złapaliśmy. Chociaż to akurat nie jest zmiana systemowa, a bajer, który może zniknąć (jak chodzące za nami Pokemony z Heart Gold czy Soul Silver, remake'ów II gen.). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Chyba nie zrozumiales pytania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi