Opublikowano 20 września 20159 l No ok ale co tam wyjątkowego jest w tych przypinkach? Są ze złota czy co? To ze nie byly do kupienia, a jedynie mozna je bylo dostac na E3 albo GC, przy czym niektore tylko osobiscie od Spencera albo Nelsona.
Opublikowano 21 września 20159 l No ok ale co tam wyjątkowego jest w tych przypinkach? Są ze złota czy co? z prochów lema
Opublikowano 21 września 20159 l Witamy. Zobaczysz, że ta konsola rządzi Teraz Ty przekonaj mnie do zakupu WiiU Edytowane 21 września 20159 l przez chris85
Opublikowano 21 września 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche Nintendo bo dawno nic nie kupowałem:
Opublikowano 21 września 20159 l Witamy. Zobaczysz, że ta konsola rządzi Teraz Ty przekonaj mnie do zakupu WiiU WiiU juz dawno nie odpalilem, czekam tylko na Xeno i Project Zero (Zeldy sie nie doczekam pewnie) Co do Xone to ciesze sie ze wyszla z motywem 10 lecia Forza Bo to wlasnie tak naprawde to dla tej serii bralem zawsze kazdego Xboxa choc PS juz zawsze byl, ladny kolor, data premiery pierwszej Forzy po boku i ten glos Forda GT przy odpalaniu konsoli, mega wypas dla fana scigalek
Opublikowano 21 września 20159 l Troche Nintendo bo dawno nic nie kupowałem:Opisz wrażenia z Project Mirai. Jak wypada gra samymi przyciskami i ogólnie czy gra jest warta zachodu? Project Diva uwielbiam, ale tutaj odpycha mnie ten styl chibi, plus wszelkie dźwięki przycisków z filmików. Da się je wyłączyć? Edytowane 21 września 20159 l przez Suavek
Opublikowano 21 września 20159 l Fajnie prezentuja się te amerykańskie okładki MGS'a ale od trójki jest słaba.
Opublikowano 22 września 20159 l Masz taki tryb Ultimate Team i tam piłkarze są w formie kart zdobywanych z paczek. Paczki oczywiście można za prawdziwe pieniądze kupić Złap je wszystkie!
Opublikowano 22 września 20159 l Masz taki tryb Ultimate Team i tam piłkarze są w formie kart zdobywanych z paczek. Paczki oczywiście można za prawdziwe pieniądze kupić Złap je wszystkie! Nie no, ja nie z tych ci placa prawdziwym hajsem za pilkarzy, samochody, czolgi, bronie itp w grze ale, ze wersje Deluxe Edition przecenili i wychodzila taniej od zwyklej to taka zamowilem [emoji106]
Opublikowano 22 września 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam serdecznie NIE MAM GO GDZIE POSTAWIĆ ;_; Edytowane 22 września 20159 l przez Rayos
Opublikowano 22 września 20159 l Wyeb Nintendo z polki Najlelpiej ze 3 generacje zeby sie Kloc zmiescil :F Edytowane 22 września 20159 l przez Gość
Opublikowano 22 września 20159 l Wyeb Nintendo z polki Najlelpiej ze 3 generacje zeby sie Kloc zmiescil :F tak planowałęm, i Wii u NA Xboxie postawić, ale wydaje mi sie, ze ten klocek ma tez wentylacje z bokow, ktore skutecznie by zostaly zablokowane jakbym go wsadzil na miejsce wii u. poki co tymczasowo siedzi przed regalem na mniejszej poleczce. potem cos wymysle
Opublikowano 22 września 20159 l Widze naklejka z przodu konsoli juz zdjeta Bardzo fajny zakup zielony przyjacielu Edytowane 22 września 20159 l przez hav3n
Opublikowano 23 września 20159 l Po co komu Ultimate Edition jak mozna mieć to Rewelka, bedziesz jakies coopy meczyl? Daj znac. Chetnie sie podepne.
Opublikowano 23 września 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam szanowne boty. Edytowane 23 września 20159 l przez Moldar