Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No ok ale co tam wyjątkowego jest w tych przypinkach? Są ze złota czy co?

To ze nie byly do kupienia, a jedynie mozna je bylo dostac na E3 albo GC, przy czym niektore tylko osobiscie od Spencera albo Nelsona.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No ok ale co tam wyjątkowego jest w tych przypinkach? Są ze złota czy co?

z prochów lema

Opublikowano

najlepszy zakup tego roku, gratsy

Opublikowano

Witamy. Zobaczysz, że ta konsola rządzi    :) Teraz Ty przekonaj mnie do zakupu WiiU :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Witamy. Zobaczysz, że ta konsola rządzi :) Teraz Ty przekonaj mnie do zakupu WiiU :D

WiiU juz dawno nie odpalilem, czekam tylko na Xeno i Project Zero (Zeldy sie nie doczekam pewnie)

Co do Xone to ciesze sie ze wyszla z motywem 10 lecia Forza

Bo to wlasnie tak naprawde to dla tej serii bralem zawsze kazdego Xboxa choc PS juz zawsze byl, ladny kolor, data premiery pierwszej Forzy po boku i ten glos Forda GT przy odpalaniu konsoli, mega wypas dla fana scigalek

Opublikowano

IMG_2427.jpg

Opublikowano

czekam na ripa :)

Opublikowano

Troche Nintendo bo dawno nic nie kupowałem:

Opisz wrażenia z Project Mirai. Jak wypada gra samymi przyciskami i ogólnie czy gra jest warta zachodu? Project Diva uwielbiam, ale tutaj odpycha mnie ten styl chibi, plus wszelkie dźwięki przycisków z filmików. Da się je wyłączyć?

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Fajnie prezentuja się te amerykańskie okładki MGS'a ale od trójki jest słaba. 

Opublikowano

Po co komu Ultimate Edition jak mozna mieć to  :diablo:

8213f09.jpg

80dbb6f.jpg

Opublikowano

0e4e1d2b962f3a59bf3b9c0e06725864.jpg

Mam i ja.

Opublikowano

Co to sa zlote paczki premium?

Opublikowano

Masz taki tryb Ultimate Team i tam piłkarze są w formie kart zdobywanych z paczek. Paczki oczywiście można za prawdziwe pieniądze kupić :cool: Złap je wszystkie!

Opublikowano

8213f09.jpg

80dbb6f.jpg

:obama: super

Opublikowano

Masz taki tryb Ultimate Team i tam piłkarze są w formie kart zdobywanych z paczek. Paczki oczywiście można za prawdziwe pieniądze kupić :cool: Złap je wszystkie!

Nie no, ja nie z tych ci placa prawdziwym hajsem za pilkarzy, samochody, czolgi, bronie itp w grze ale, ze wersje Deluxe Edition przecenili i wychodzila taniej od zwyklej to taka zamowilem [emoji106]

Opublikowano

Wyeb Nintendo z polki

Najlelpiej ze 3 generacje zeby sie Kloc zmiescil :F

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wyeb Nintendo z polki

Najlelpiej ze 3 generacje zeby sie Kloc zmiescil :F

tak planowałęm, i Wii u NA Xboxie postawić, ale wydaje mi sie, ze ten klocek ma tez wentylacje z bokow, ktore skutecznie by zostaly zablokowane jakbym go wsadzil na miejsce wii u. poki co tymczasowo siedzi przed regalem na mniejszej poleczce. potem cos wymysle

Opublikowano

Widze naklejka z przodu konsoli juz zdjeta :xboss: Bardzo fajny zakup zielony przyjacielu :lapka:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

:obama:

Zielona rodzinka z dnia na dzień coraz większa.

Opublikowano

8213f09.jpg

80dbb6f.jpg

Rewelka, bedziesz jakies coopy meczyl? Daj znac. Chetnie sie podepne.