Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

He? Chyba nie spotkałem nikogo kto twierdził że me2 jest gorsze od jedynki. Najlepsza część całej trylogii imo

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

He? Chyba nie spotkałem nikogo kto twierdził że me2 jest gorsze od jedynki. Najlepsza część całej trylogii imo

Ja spotkałem wielu takich. Wielu, wielu.

Opublikowano

ME3 najlepsze a potem dwojka i na koniec jedyneczka,jedyneczka .ME3 mial to cos : banderas :

Opublikowano

Wiadomo że ME2 najlepszy, świetna gra, świetny soundtrack. Ten kawałek miażdży.

Opublikowano

Mass Effect 2: Pora zebrać drużynę

Opublikowano

Wpadło 5 boosterow, a w nich TAKA KARTA

XlijAxp.jpg

:fsg:

co ja robię że swoim życiem pokemony (pipi) ;////

Opublikowano

Przez neta, w każdej paczce dostaje dodatkowo kod do zrealizowania w wirtualnej wersji. Fizyczne karty raczej kolekcjonersko, czasami z dziewczyną pyknę wieczorem.

Opublikowano

nigdy nie potrafiłem się wkręcić w TCG jakiekolwiek, nawet w heartsonea nie chce mi się grać, bo nie rozumiem jak można się jarać tym zbieraniem kart i graniem :( 

Opublikowano

Whoa Ragus...nie widzialem ze kupowanie fizycznej paczki daje tez wirtualna w Pokemone Online. Chyba czas sie przeprosic z gra :sir:

Opublikowano

Pamietam jak kiedys mialem z 50 kart z jakiegos yu gi oh czy cos takiego.

Ale sie wtedy tym jaralem.

Bylo to 10 lat temu takze co ty robisz ze swoim zyciem ragus. :frog:

Opublikowano

Whoa Ragus...nie widzialem ze kupowanie fizycznej paczki daje tez wirtualna w Pokemone Online. Chyba czas sie przeprosic z gra :sir:

Polecam bo gra jest super. Jedyne czego mi brakuje to oprawy audiowizualnej na poziomie HSa, bo momentami gra przypomina z wyglądu jakąś gierkę fejsbukową. Ale sama mechanika jest 10/10

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ostatnie zakupy na PS3

15nlkx0.jpg

Opublikowano

Driver swietna gierka.

Opublikowano

nigdy nie potrafiłem się wkręcić w TCG jakiekolwiek, nawet w heartsonea nie chce mi się grać, bo nie rozumiem jak można się jarać tym zbieraniem kart i graniem :(

Figurki amiibo zbierasz to samo moglbym powiedziec.

Opublikowano

Figurki amiibo zbierasz to samo moglbym powiedziec.

nie zbieram :lapka: osobno nie kupiłem żadnego amiibo (oprócz Linka), pozostałe trzy amiibo miałem w bundlu z gierka 

Opublikowano

Dobry Arcade block w tym miesiącu Dużo nintendo

Koszulka z Wind Wakera

12072626_1037556756284198_28708843103915

Brelok z zeldy (tarcza zeldy) , duszek z mario pluszowy, kura na deske rozdzielczą sam nie wiem skąd ale rayos pewnie mi wyjaśni,

12038543_1037556702950870_68603646476198

Płyta do gramofonu nie wiem po co ale ok :D

12049661_1037556676284206_15509451126028

I ostatnie ale dla mnie najlepsze. Obraz na płótnie :D Autentyczny obraz na razie nie rozpakowuje więć sorry za jakość (jest w folii i rogi zasłania karton). Piękna grafika z Zeldy. Powieszę po remoncie w mojej man cave :D

12075092_1037556689617538_81996114101996

Na zdjęciach powyżej macie mały bonus bardzo kiepsko ukryty. Odnosi się do premiery kinowej najbliższych miesięcy

Szybka informacja dla chętnych. Od następnego miesiąca będzie nerd block tylko z sci fi (od firefly po gwiezdne wojny) . W pierwszym blocku ma być autograf jakiejś gwiazdy plus figurka z postacią z gwiezdnych wojen.

Druga informacja: Loot Crate wreszcie wysyła do polski. Jeżeli kogoś bardziej interesuje loot crate to teraz można za 29 dolców go ściągnąć (to cena za miesiąc już z wysłaniem)

Opublikowano

Ja od jutra w robocie pije kawe w takim kubeczku :)

QuSQOsP.jpg

Opublikowano

Dobry Arcade block w tym miesiącu Dużo Nintendo

Szybka informacja dla chętnych. Od następnego miesiąca będzie nerd block tylko z sci fi (od firefly po gwiezdne wojny) . W pierwszym blocku ma być autograf jakiejś gwiazdy plus figurka z postacią z gwiezdnych wojen.

Druga informacja: Loot Crate wreszcie wysyła do polski. Jeżeli kogoś bardziej interesuje loot crate to teraz można za 29 dolców go ściągnąć (to cena za miesiąc już z wysłaniem)

Ty gnido :( Zaspoilerowałeś mi mój unboxing. Paczka mi dziś przyszła, ale nie miałem czasu odebrać z poczty :/ :/ :/ No nic... Mam nadzieję, że zapomnę co było do momentu aż nagram unboxing xD

A kurak to Cucco  - po prostu kura ze świata Zeldy ;)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

w końcu udało mi się znaleźć kubek z mad maxa, seems legit

XVuOrZ7.jpg

Opublikowano

sa rozne stronki z tym loot crate? bo blantman chwali sie gadzetami od nintendo a widze na lootcrate.com ze we wrzesniu byla akcja SUMMON, w pazdznierniku TIME (nic o tym co pisze z gwiezdnymi wojnami)?

Opublikowano

sa rozne stronki z tym loot crate? bo blantman chwali sie gadzetami od nintendo a widze na lootcrate.com ze we wrzesniu byla akcja SUMMON, w pazdznierniku TIME (nic o tym co pisze z gwiezdnymi wojnami)?

bo blant zamawia arcadeblocka 

https://www.nerdblock.com/arcade

i tutaj masz też inne do wyboru 

https://www.nerdblock.com/

Opublikowano

To loot crate a ja tu arcade blocka i nerd blocka prenumeruje:) . Loot crate to inna firma i dopiero od tego miesiąca będzie do pl wysyłać. Myślę aby jeden na próbę wziąć i olać arcade blocka w następnym miesiącu.