marcinwks 1 002 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 A to ciekawe, bo mi DS4 trzyma całe 8-9 h. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 dobra w tym momencie obaj utraciliśmy wiarygodność Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Takie tam, 'nadrabianie zaległości' (co prawda GTA V dawno temu ograne, ale na poprzedniej generacji, tu mam zamiar w końcu przysiąść do online, czego zupełnie nie robiłem na 360tce) oraz dodatkowy pad do multi/co-opa z żonką. Edytowane 5 października 2015 przez Hum 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 A to ciekawe, bo mi DS4 trzyma całe 8-9 h. Przy 50-60h na paluszkowych padach od XO to mizerny wynik. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 A to ciekawe, bo mi DS4 trzyma całe 8-9 h. masz na myśli ten z zestawu, czy nowszy, kupiony osobno? mój przy 7 jest już na wykończeniu, ale nie używam zazwyczaj słuchawki a światło diody mam zawsze zminimalizowane. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 A to ciekawe, bo mi DS4 trzyma całe 8-9 h. masz na myśli ten z zestawu, czy nowszy, kupiony osobno? mój przy 7 jest już na wykończeniu, ale nie używam zazwyczaj słuchawki a światło diody mam zawsze zminimalizowane. Z zestawu z premiery. Ja nie używam słuchawek i diodę mam również na minimum. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Mówcie i piszcie co chcecie, ale brak "wmontowanych na stałe" baterii w padach od xboxów to parodia. 2 raz z rzędu zresztą. To nie parodia, tylko logika - mam trzy duale od PS3, które nadają się do kosza, bo baterie w nich już przeżyły maksymalną ilość cykli ładowania. Jasne, mogę rozkręcić i zamontować zamiennik z Chin, ale wygodniej mi po prostu kupić nowe akumulatorki. Tak samo z zasilaczem - Sony upycha zasilacz do wnętrza konsol, niektórzy się cieszą, bo tylko kabelek wpinają i śmieją się z xboksów, które mają spore power bricki, a ja nadal sądzę, że to rozsądne, bo zasilacz oddaje dużo ciepła, co w z czasem działa niekorzystnie na bebechy wewnątrz konsoli. 3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 No i jak yebnie zasilacz to zwyczajnie wymieniasz jedną część bez potrzeby rozkręcania/oddawania całej konsoli do naprawy. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Mówcie i piszcie co chcecie, ale brak "wmontowanych na stałe" baterii w padach od xboxów to parodia. 2 raz z rzędu zresztą. To nie parodia, tylko logika - mam trzy duale od PS3, które nadają się do kosza, bo baterie w nich już przeżyły maksymalną ilość cykli ładowania. Jasne, mogę rozkręcić i zamontować zamiennik z Chin, ale wygodniej mi po prostu kupić nowe akumulatorki. Tak samo z zasilaczem - Sony upycha zasilacz do wnętrza konsol, niektórzy się cieszą, bo tylko kabelek wpinają i śmieją się z xboksów, które mają spore power bricki, a ja nadal sądzę, że to rozsądne, bo zasilacz oddaje dużo ciepła, co w z czasem działa niekorzystnie na bebechy wewnątrz konsoli. Dwie filozofie projektowania. Jedna jak i druga mają swoje wady i zalety. Szczerze mówiąc, ja miałbym spory problem wskazać tą lepszą. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Mi po 4 latach padl zasilacz w 360 - kupilem nowy, 2 dni przerwy i mozna grac dalej. Gdyby byl wbudowany to po gwarancji byloby sporo kombinowania. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 5 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 października 2015 Dzisiaj więcej Nintendo niż ustawa przewiduje Chyba pierwsze zakupy od dawna, gdzie nie ma nic od MICROSOFTU. 16 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 co do padów to pogodze was, nintendo z pro controllerem wszystko zaorało 40h na jednym ładowaniu Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 No nintendo ładnie to zrobiło, ale dalej uważam ze paluszki / akumulatorki to duzo lepsze rozwiazanie i bedzie ono obecne rowniez w następnym xboxie, co so zasilacza to tez imo lepiej ze jest na zewnątrz, a bateria w ds4 trzymała mi 6h i za każdym razem jak chciałem grac wymagał ładowania xD żenada straszna Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 co do padów to pogodze was, nintendo z pro controllerem wszystko zaorało 40h na jednym ładowaniu Jak mi pada bateria w pro w trakcie grania to itak musze grac na kablu co jest po prostu irytujace. W padzie od one 15 sekund i po sprawie. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Ping,ale po co ci te gry i reszta zlomu ? Tak tego wszystkiego nie ograsz i bedzie tylko zalegac ? Co druga gra to jakies mario i pokemony,gardze nintendo i sony. Odruchy wymiotne dostalem na widok tych rakowych gierek, jak mozna sie tym jarac ? (pipi) nie chce tego wiedziec bo i tak nie zrozumiem. W piz,du Czym sie roznia te wszystkie (pipi),ane pokemony, czy jakies zeldy i mario ? Jakies nowe skiny, mapki i inne go,wna ? Nintendo uber rak branzy, TFU ! XDDDDD No przecież oczywiste, że w to nigdy nie zagram. Na same past geny (PS3/XBOX360/Wii) mam łącznie pewnie coś koło 1.5k pudełek z czego może ograłem połowę, niech leży - mi to nie przeszkadza, lubię mieć wybór :czesc: Edytowane 5 października 2015 przez ping Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Ping,ale po co ci te gry i reszta zlomu ? Tak tego wszystkiego nie ograsz i bedzie tylko zalegac ? Co druga gra to jakies mario i pokemony,gardze nintendo i sony. Odruchy wymiotne dostalem na widok tych rakowych gierek, jak mozna sie tym jarac ? (pipi) nie chce tego wiedziec bo i tak nie zrozumiem. W piz,du Czym sie roznia te wszystkie (pipi),ane pokemony, czy jakies zeldy i mario ? Jakies nowe skiny, mapki i inne go,wna ? Nintendo uber rak branzy, TFU ! XDDDDD No przecież oczywiste, że w to nigdy nie zagram. Na same past geny (PS3/XBOX360/Wii) mam łącznie pewnie coś koło 1.5k pudełek z czego może ograłem połowę, niech leży - mi to nie przeszkadza, lubię mieć wybór :czesc: Ale wpadka, pomylilem tematy ! Oczywiscie pingu nic do tego nie mam... Ile juz na mnie szpagatow polecialo ? Narka Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Sprzedasz coś z tego, kolego? I masz może coś na Mega Drive'a nowego? Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 @ping, skąd Ty na takie słodkości masz hajs? No ja pyerdole - przez Ciebie wpadam w kompleksy. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Ile kosztuje kupienie samej figurki bez jezdzenia tego badziewia? Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Sprzedasz coś z tego, kolego? I masz może coś na Mega Drive'a nowego? Kilka rzeczy na pewno pójdzie na sprzedaż, bo sporo rzeczy brałem w zestawach i niestety dubelki jak zawsze się trafiły - dlatego założyłem temat na pchlim gdzie będę sukcesywnie wrzucał kolejne niepotrzebne rzeczy. Z SMD niestety nic, strasznie drogo wychodzi wysyłka boxów SMD z Japonii, a gry europejskie na starych platformach to nie jest mój priorytet (50hz, większość gier chodzi WYRAŹNIE wolniej - przez całe życie grałem w PALowego Sonica 1, aż kilka lat temu odpaliłem japońca...). @Nemesis Zapyerdalam ciężko, przez co nie mam czasu się tym pobawić nawet. Ale może kiedyś @Gumiś Ponoć piątaka. Edytowane 5 października 2015 przez ping Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Pingu silverami i goldami to żeś zaorał A te leaf greeny i Ruby pięknie pakowano gierki na gba w Japonii Edytowane 5 października 2015 przez ragus Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) 5 złotych polskich. Dodatkowo cegiełka po uderzeniu przez Mariana łapką wydaje dźwięk, hihi. Edytowane 5 października 2015 przez Rozi Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Kilka rzeczy na pewno pójdzie na sprzedaż, bo sporo rzeczy brałem w zestawach i niestety dubelki jak zawsze się trafiły Ok, czekam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi