Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nie sadzilem, ze do tego dojdzie ale po raz pierwszy nie moglem sie doczekac dodatku do gry a co dziwniejsze kupilem wersje pudelkowa. Przekonaly mnie karty do Gwinta. To bedzie mistrz gra przy alko. Juz nie moge sie doczekac weekendu. Do tego udalo mi sie za grosze wyrwac zbroje wiedzminska sztuk dwie.

34nqs1x.jpg

2dlrajp.jpg

2akh0l4.jpg

33vzq1d.jpg

90bl75.jpg

ieghhk.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  W dniu 14.10.2015 o 06:35, Shen napisał(a):

W dniu 13.10.2015 o 18:19, blantman napisał(a):

Brałbym transformersów ale kurde 5 h na singla nie za full price. ZA cene takiej somy przygarnę :)

na past geny nowka 110zl, na ps4 170zl, w pierwszym lepszym sklepie, pewnie jak sie poszuka to mozna i taniej wyrwac.

Chyba ich pogięło z tymi cenami O_o

Opublikowano
  W dniu 13.10.2015 o 17:07, Dave Czezky napisał(a):

Osobiscie wolalbym nowe T od highmoon studios :(

No nie wiem, dla mnie to były dość nudne i strzelanki, ale pamietam, że się zachwycałeś multi w nich co nie?

W dniu 14.10.2015 o 08:10, yab napisał(a):

Jak ja zazdroszcze tych wydan W3 z kartami gwinta, ze tego nie ma na X

Co to za problem kupić pudełkową wersje z kartami a kod na dodatek pogonić?

Opublikowano
  W dniu 14.10.2015 o 08:26, bluber napisał(a):

W dniu 13.10.2015 o 17:07, Dave Czezky napisał(a):

Osobiscie wolalbym nowe T od highmoon studios :(

No nie wiem, dla mnie to były dość nudne i strzelanki, ale pamietam, że się zachwycałeś multi w nich co nie?

W dniu 14.10.2015 o 08:10, yab napisał(a):

Jak ja zazdroszcze tych wydan W3 z kartami gwinta, ze tego nie ma na X

Co to za problem kupić pudełkową wersje z kartami a kod na dodatek pogonić?

Ja tak zrobiłem :) Wyszło mi 25 zł za karty.

Opublikowano

Zestaw na chorobowe:

3460odj.jpg

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Będzie co robić nim przyjdą nowe gierki na PS2. A może zrobimy zbiórkę na "Thank you for trzoda"? :)

1Yiitu7.jpg?1

Opublikowano
  W dniu 14.10.2015 o 10:18, Aem napisał(a):

Zestaw na chorobowe:

3460odj.jpg

Pokaż ukrytą zawartość

Nie lepiej kilka grzanych  browarków + goździki   ?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sezon na indyki i remastery uważam za otwarty :kaz:

mObZFUE.jpg

S0OBcEI.jpg

Seria Uncharted już dawno zaliczona, ale swoich egzemplarzy w kolekcji nie posiadam, także w takiej cenie można było łyknąć. Konsola kosztowała w przeliczeniu około 1580zł, także gierka to miły dodatek.

Edit: Trochę lipa, że nie mam do wyboru głosów w języku polskim, a jedynie napisy i menu. Dobrze, że chociaż angielski ci niemcy zostawili.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

A więc to jest to nowe, matowe PS4. Jak się prezentuje na żywo, pachnie luksusem czy raczej Polystation? :)

Opublikowano

Jeśli masz PS3 w wersji Slim to konsola wygląda tak samo. Mi to odpowiada bo jestem pedantem i ścieranie kurzu z błyszczącej nawierzchni byłoby dla mnie uciążliwe.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Rayman GOTY platformerek, koniecznie potem legendsy sobie spraw.

Opublikowano

Wlasnie slyszalem, ze na odwrot i w Legends jest wszystkiego wiecej. W sumie demo Legends ogralem i przez pomylke dostalem Origins bo moja pomylila w sklepie :D szkoda, ze Essentials, a nie normalna.

Opublikowano

O tak, zawartości w Legends jest bardzo dużo. Masa światów (w tym większość zremasterowanych poziomów z Origins), challenge, jakaś minigra... Jest co robić, ale jakoś nie chcę mi się w to grać. Leży od roku na półce i się kurzy, sam nie wiem dlaczego. Natomiast Origins super gra. Włączyłem sobie w Legends kilka poziomów z pierwszej części i co tu dużo mówić - gra się po prostu lepiej. Może to przez sentyment, nie mam pojęcia.

Opublikowano
  W dniu 14.10.2015 o 11:14, aux napisał(a):

Będzie co robić nim przyjdą nowe gierki na PS2. A może zrobimy zbiórkę na "Thank you for trzoda"? :)

1Yiitu7.jpg?1

Aux, gdzie brales Edycje Specjalna? Widze, ze jest na allegro za 59zl ale chyba ktos podawal linka do jakiejs promocji za 39zl i przegapilem ;/

Opublikowano
  W dniu 15.10.2015 o 05:41, Ludwes napisał(a):

O tak, zawartości w Legends jest bardzo dużo. Masa światów (w tym większość zremasterowanych poziomów z Origins), challenge, jakaś minigra... Jest co robić, ale jakoś nie chcę mi się w to grać. Leży od roku na półce i się kurzy, sam nie wiem dlaczego. Natomiast Origins super gra. Włączyłem sobie w Legends kilka poziomów z pierwszej części i co tu dużo mówić - gra się po prostu lepiej. Może to przez sentyment, nie mam pojęcia.

legends odcinajac etapy, ktore posiada z origins i patrzac tylko na nowa zawartosc ma wg mnie slabsze oryginalne krainy niz te co byly w poprzedniku, nie liczac oczywiscie tych paru etapow muzycznych bo sa genialne

Opublikowano
  W dniu 15.10.2015 o 09:20, Mejm napisał(a):

Aux, gdzie brales Edycje Specjalna? Widze, ze jest na allegro za 59zl ale chyba ktos podawal linka do jakiejs promocji za 39zl i przegapilem ;/

Na cdp.pl kupiłem za 59zł. Niestety również przegapiłem promocję :(

Opublikowano

Mam za 50 zł - zapraszam na Pchli Targ i sorry za reklamę :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie ma to jak zamówić gierki na ps2 i zapomnieć jakie to były xD gow mam w platynie, ale wypada mieć premierke, tomb raider wypadł mi z głowy, Burnout wiadomo goty, a dmc3se juz miałem ale kto bogatemu zabroni :lapka:

823eb45664a81d8dad0ae83b947ef3f0.jpg

Opublikowano

Gierki na PS2 zawsze na propsie! Gdzie zamawiasz? W jakim stanie płytki?

Opublikowano

Z kupowaniem gier na PS2 jest taki problem, że stan większości jest badziewny. Sam często się nadziałem kupując gry w tzw. bardzo dobrym stanie, a stan faktyczny rozmijał się z opisem. Dobrze, że mam swoje premierowe killery w stanie praktycznie nowym nadal na półce.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Dokładnie, nie jest lekko. Ludki nie dbają o gry nad czym ubolewam. Na aukcjach jest loteria, czasem kupuję po kilka sztuk i robię "mint" składaka :) Na szczęście w małych sklepikach można sobie obejrzeć w jakim stanie jest płyta i okładka.